69

антиджендар

преди 3 години

До 96 Нова КампанияНа този прайд Ти ли ще носиш знамето с цветовете на дъгата ?

68

Анонимен

преди 3 години

Двата гробави трола се разработили на ранина.

67

много слабо

преди 3 години

Навремето е имало хора които са били да рецитират библията наизуст. Никой от тях не е оставил нищо след себе си. При шаха е необходимо да се запомнят няколко стотин гамбита. Добрата памет не помага при вземане на решения.Ама Слави кога е вземал решения, че да разбере колко слабо е решението му да предложи шахматистка за МП.

66

Анонимен

преди 3 години

Има подкрепа и връща мандата. Верно е страхливец. Не да очаквали, че ще вземат толкова гласове.

65

ББ

преди 3 години

ИНТЕРЕСНО КОЙ Е МАТ

64

Анонимен

преди 3 години

Нито е шах, нито е мат.Измислете някаква наистина интересна аналогия.

63

4

преди 3 години

Славчо не е виновен, виновни са наивните ***, които му повярваха!

62

Анонимен

преди 3 години

Радев е техен човек.Затова връщат мандати.В комбина са.Ще играе по тяхната с*вирка.Всичко е с цел една част от олигархията да надхитри държавата и народа.Ние сме си свикнали.Ако не са едните,ще са другите и така към светли бъднини.

61

Нова Кампания

преди 3 години

Убий чалгата - спаси България!

60

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 82За колко години си става гросмайстор и шампион в шаха. За 2-3-5 години. Кажи де. Трябва да си много деградирал, озлобен и опростял индивид. Тръгнал да смята как се става светивен шампион по шах. Кажи ти какво постигна за 15 тодини и кога и къде прослави България. Или герберската злоба не знае граница и сте готови да оплюете всичко в България. Хайде спри да се излагаш. Че и майчинство смята. ГАНЧОООООО.

59

Анонимен

преди 3 години

"Борисов три пъти подава оставка и трите пъти ли, с фалшификации го избират"Еми чи много ясно уе

58

горкия

преди 3 години

Този изпаднал пРезидент станал жертва на мутрите. Ползват го като трудовашка количка и после ще го захвърлят.

57

Анонимен

преди 3 години

Чалгата трябва да се забрани със закон!!!!

56

извода

преди 3 години

Слави е продукт на носталгичния комунизъм.Това са хора които всичко знаят но нищо не могат.

55

Анонимен

преди 3 години

Тука няколко депесара възхваляват Слави! Има защо да го обичате! Никой не е правил за турците с български паспорти толкова добро, колкото Слави с промените в изборния закон. Той премахна задължителните декларации на български, които така мразехте, той позволи и 500 избирателни секции да си отворите, той унижава българските старци като ги задължава да цъкат по екрана, но вашите старци не! Така че прави сте турчета, възхвалявайте Слави, той си е ваш!

54

Анонимен

преди 3 години

79 И БСП имаше властта и фалшификации, когато управляваше, но я изгониха с камъни от парламента. Борисов три пъти подава оставка и трите пъти ли, с фалшификации го избират, това просто не е възможно. Сега сте в устата на черепа, номинирайки протежето му Стефанова, за премиер."За мене беше чест".

53

НАЙ ГОЛЯМОТО ЗЛО

преди 3 години

СЛЕД НОВИТЕ ИЗБОРИ КОЙТО СПЕЧЕЛИПЪРВИЯТ ИЗДАДЕН УКАЗ , ЗАБРАНА НА РАКОВОТО ОБРАЗОВАНИЕНАРЕЧЕНО ЕТНИЧЕСКИ ПАРТИИ, АКО ТОВА НЕ БЪДЕ СТОРЕНОГРАЖДАНСКА ВОЙНА ВИ ЧАКА, ПО-ДОБРЕ СИ СЪБИРАЙТЕ БАГАЖА ДЖАГАЛИ, И МАРШ КЪМ АНАДОЛАЗАЩОТО ГРАЖДАНСКАТА ВОЙНА НЯМА СЪД ЗА ДЪРЖАВНА ИЗМАМАЩЕ ИГРАЕ ТОПОРАТА ТАКА МОЖЕ ДА ВИ БЪДЕ САМО ОТНЕТО ИМУЩЕСТВОТОИ ЩЕ ПОЛЕЖИТЕ В ЗАТВОРА ЗА 25-40 ГОДИНИНО ЩЕ СТЕ ЖИВИ, ЗАЩОТО ЗАТВОРЦИТЕ ЧАКАТ СОЧНИ И УЯДЕНИ ДУПЕТА ХАХАХАХАДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ

52

Анонимен

преди 3 години

Абе хора, някой попита ли Стефанова какво е работила и въобще през живота си работила ли е или само шахче е цъкала?Да помислим - до 18 учила в обикновена гимнази, после учила икономика, очевидно негде в БГ, а бакалавър или магистър е? До 23 г възраст! На 38 забременява и после майчинство! Липсват 15 г! Някой знае ли кой й е плащал сметките през тия 15 г, защото никой нищо не казва как се е издържала! Шах о.к., но шах ли е играла денонощно и какво й разбира главата от управление на кризи?

51

Анонимен

преди 3 години

56 Кво му е бравото на Слави, продаде се на Божков, Цвъки Василев, излъга на референдума. Зависим от черепа, номинира протежето му Стефанова, дава на руския човек Радев права на диктатор, зависим от Москва...такъв си го избрахте. Инвалидът от Учин дол мисли повече за себе си, отколкото за вас.

50

Анонимен

преди 3 години

Сега цялата ярост на Корумпетата геп,бсп,дпс,мвро и др се изсипва срещу ИТН !Ама Народа Няма вече да трае - протестите на Мая и Христо ще им си видят детска игра.