51

Простата истина

преди 3 години

Парите за И.Т.Н. и Слави , минаваха през Истамбул.

50

Анонимен

преди 3 години

До 55Важното е да я няма голямата м..утра на сцената, всички изредени имена заслужават повече доверие, разбирам, че няма на кого да се кланяш сега,но сори....

49

Славейчето

преди 3 години

Питайте племенника на Слави , от къде идваха парите за ИТН...щото той си каза...

48

Анонимен

преди 3 години

Как да не си говореха бе данчо, бб си говореше редовно с дебел..ян и доган и си движеха бизнеса, разпределяха си порциите...

47

Анонимен

преди 3 години

Прав си 46Някога нашите сънародници са отивали в чужбина за да учат и да организират национално-освободителнота движение! Носили са идеи, как да сменим потурите с европейски дрехи, как да поевропейчим образованието си.. А сега, нашите гастербайтери стоят в Европа и искат маанета и носят потури, ама дънкови! И не отиват да учат, а да мият, берат, да влачат тухли, а после да пият под звуците на чалгата!Явно няма вече българи възрожденци!А с тия простотии може и България да я дадем на турците!

46

1878 г.

преди 3 години

Русия била виновна,видяхте ли си ментетата бе.Татуирания да не би да си резнал и той карабината?Аман от ортаци и баджанаци!Давате глас на Турция,на хора, които не знаят и една дума БЪЛГАРСКА...!Освободихме се от османско,но сами ще се потурчим..!"*** народ ще излезем ей".

45

Хмм

преди 3 години

Слави и Доган нямат нищо общо и не са се чували и Шиши и Слави нямат общо ...скЕптичен СЪМ !!!

44

Мара Миската

преди 3 години

Вървим към гражданска война....

43

М.Манолова и И.Т.Н!

преди 3 години

"..Едно Ферари с цвят червен.... катафалката за вас , а.... Ферарито за мен..."

42

Побеснял

преди 3 години

Ментаа,менттаа не знам дали *** разбираш...

41

Анонимен

преди 3 години

Вр от Враца ли идва!Ако е от Враца, що не питаш съгражданите си как комунистите отклониха водата от града, че да *** от жажда за наказание и демонстрация на нвсички! И ако идваш от Враца, защо не отидеш на паметника на Ботев и да си поседиш малко, гледайки го, па помисли защо е умрял! За да подаряваме България на Турция ли? За да се лее чалга и кючек в цялата държава ли? За това ли е умрял Ботев! А врачанино?

40

Анонимен

преди 3 години

Зора на тия им е да утихне всичко по най-бързия начин, за да продължат да лапат на спокойствие. Е, няма, свърши лапането.

39

До 32

преди 3 години

Първо виж от кой Район е "избран" този кралик!КОИ гласуваха за него и срещу КОЛКО?

38

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ОЛОВОТО Е МНОГО ВАЖЕН ЕЛЕМЕНТ ОТ РАЗВИТИЕТО НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

37

Анонимен

преди 3 години

Някога българите в чужбина са стояли там за да търсят пари и да уговарят великите сили да ни освободят от османлиите! Днес, българите в чужбина ни избират управници, които директно и нагло ни подаряват за 1 депутатска заплата на Турция!Срам и позор!

36

САМО ПИТАМЕ:

преди 3 години

М.Манолова с опита си да тури ръка върху "***-трансгаз" не изпълнява ли поръчките на Фигуранта , за ЛИКВИДИРАНЕ НА ЕНЕРГИЙНАТА НЕЗАВИСИМОСТ НА БЪЛГАРИЯ и поставянето ни в услуга на РУСКИТЕ ИМПЕРСКИ ИНТЕРЕСИ??!ТОВА ЛИ Е ВСЪЩНОСТ---ГЛАВНАТА ЦЕЛ , НА ВСИЧКИ ПРОТЕСТЪРСКИ ДЕЙСТВИЯ , ОЩЕ ОТ ПЪРВИЯ ДЕН ???!!!ЯВНО--ДА!!!ЗАТОВА Е И ТАЗИ ОМРАЗА КЪМ ГЕРБ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

35

Bp

преди 3 години

Герб са виновни, че фалшифицирана изборите и те ще ги платят от кражбите си.

34

Реалист

преди 3 години

Ама щом другите, които са били в коалиция с ГЕРБ, отпадат на избори, тогава кой е грешникът? Кой е токсичен и кой не го казва българският народ на избори, а не някаква си мента.

33

Bp

преди 3 години

Един протестиращите каза:Тези разбират само от олово, от нищо друго!!

32

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ВЯРВАМ САМО НА ДРУГАРЯ КАЛАШНИКОВ