22

Анонимен

преди 3 години

какъв популизъм! Корупция и неработещи институции под път и над път, а отговора на тая е да намали депутатските заплати. Боли ги депутатите за заплатите, те си имат пари от други източници.

21

Доцента

преди 3 години

В момента наблюдавате БРУТАЛЕН ПОПУЛИЗЪМ!

20

1

преди 3 години

Любен Дилов - син, ще се откаже от депутатското място, като и останалите гладни чалгари.

19

Гроби Таласомо

преди 3 години

Майка по един съвсем естествен начин ша изпълни предизборните цели на ИТН да напрай дупетатите от 240 на 120-сет;)))Защо? Защото от 7000 на 1400 лева, то за 1400 лева, никой дупетат нема си продаде гъзо. Тъй клатенето шай люто, но зле платено!;)))

18

РоРо

преди 3 години

Майче ,че те само за фризьор няма да ти стигнат.вчера гласува за 10 бона днеска се правиш на ощипана мома.божков ли ще плаща разликата

17

Информиран

преди 3 години

Специалисти с висше не медицинско образоване, имат придобити клинични специалности по: 1. Вирусология 2. Клинична психология 3. Клинична химия 4. Лабораторна имунология 5. Медицинска радиологична физика 6. Микробиология Всички тези специалисти химици, физици, биолози, както и шофьорите на линейки превозващи тежко болни пациенти с Ковид-19 останаха без допълнителното трудово възнаграждние, гласувано от 44-то НС. Министър Ангелов не знае какъв персонал работи в една болница!!!

16

Анонимен

преди 3 години

Мая Манолова - министър-председател на Република България!

15

и те така

преди 3 години

ония врякащите дето системата ги убивала са доволните , мая общата им връща услугата .

14

Диана

преди 3 години

Значи, заплатите на законодателите трябва да са по-ниски от тези на един работник...Немам думи!...Способни хора, нема що? Избирайте ги утре пак....Как може да мине подобно нещо през главата на един депутат може да се изясни само ако се помисли, че подобна глупост не може да не привлече вниманието....Обаче...Станаха твърде много глупостите на някои хора - ще си направят имидж на *** като нищо....То..каквото отвътре, такова отвън...Кой знае колко още бисери ще ни се наложи да слушаме от НС?!..

13

да знаете

преди 3 години

Ако от 7000 лева заплатите им паднат на 1400...............много от дУпетатите ще се разбягат без време!

12

Койчо

преди 3 години

Вчера медиите слуги на тиквата докарали България на 112 място цял ден лъгаха за депутатските заплати

11

пияница мистик

преди 3 години

Едно е да предлагаш, съвсем друго да го приеме НС. То и мажоритарен вот предлагаха и субсидия от 1 лев. Всички видяхме какво стана. Едно голямо НИЩО! А дори и да се приеме това предложение, което е много малко вероятно, ще е само за 1 година. Ще устискат. После тихомълком пак 10 000 ще си приемат :)))

10

Монката

преди 3 години

Майче откаже се от мерцедеса ,който си гласува миналата седмица.стига ни прави на будали

9

Анонимен

преди 3 години

Бахтии популизма.. направо да бачкат без пари и народа да ги плющи на площада и всеки нещастен озлобен и нереализиран *** ще гласува за адвокатката на Галеви

8

пияница мистик

преди 3 години

Хитра е Галевица, от стара мyрва гердан носи :))) Отдавна е в политиката, отдавна движи с мутри като Галеви и ходи при Черепа в НОВЕ Холдинг. Направила си е със схеми и прокарани заради тях закони милионите в евро и сега вече не и пука колко ще й е заплатата. Да му мислят онези гладните чалгари :)))

7

чичо ВАСКО

преди 3 години

така ще е, без субсидия и ниски заплати, нали Черепа им дава пари

6

ДДРОнег

преди 3 години

Отдавна трябваше депутатската и министерска заплата да са колкото са средните заплати в страната !!!Че да имат стимул да ги вдигат :) ... с разумно и антикорупционна управление !!!Е, друг е въпросъ, доколко депутати и министри разчитат на заплатата за личния си доход и колко на други, тайния доход ?!

5

До1

преди 3 години

Грешката си ти ,но на природата

4

!?!

преди 3 години

Браво!!!Изключително достойно предложение!!!Респект, г-жо Манолова!!!

3

Анонимен

преди 3 години

Майче много си алчна,а защо не-400лв.да видите как се храни семейство ...