139

Анонимен

преди 3 години

И Ристьо и Слави, и Мая целуваха ръка на Бойко, ама човек лесно се засища и окото все в чуждото, та решиха че искат повече от софрата, за това е цялата дандания, ама нямат капацитет да управляват, а теглото ще го тегли народа!!!

138

1234

преди 3 години

Фурнажииската лопата само доказва всеки ден, че е бил огромна грешка от 11 в. насам

137

Ха-ха-ха!

преди 3 години

Що бе, Баце! Кандидатирай се, ако ти стиска!

136

Анонимен

преди 3 години

края на гроб, голям кеф

135

АнонимеН

преди 3 години

ЧЕЖМЕДЖАН ГАЩУРАНОВ НЕ Е ДОБРЕ С ГЛАВАТА ИЗОБЩО!!СУТРИН СЕ КАНДИДАТИРА ЗА ПРЕЗИДЕНТ А СЛЕДОБЕД ВЕЧЕ Е РАЗМИСЛИЛ!!!!

134

Ф.С.В.

преди 3 години

С тази жълта фланелка -е готов за Лудницата!!

133

Анонимен

преди 3 години

До Иво"Монолог. Аз си снимам и си говоря. Аз съм прав точка."При него е диалог - звездите Му говорят и Той им отговаря. Време Му е да си гледа внуците, не да продължава агонията и социалното напрежение в обществото. Няма анти-ГЕРБ протест. Защото сега ГЕРБ е Борисов. И протестът е против борисовщината. Но идета за голяма дясна партия е добра. И БСП трябва да се отърве от Нинова.

132

граблива калинка

преди 3 години

Гащите къртят!...

131

Анонимен

преди 3 години

Президента е с 12 хиляди лева заплата и ще загуби доста.

130

срам за Българите

преди 3 години

Трябва да сме наистина много изкукуригала и проста нация, щом допуснахме чалгата и котилата на галевци и божковци да се докопат до парламента !!!

129

Анонимен

преди 3 години

До Герб фалира бизнесаФалирала ти е кратуната щото е пълна с бръмбари.

128

Анонимен

преди 3 години

Преди Бойко ДПС не е било на власт само при Костов, е сега отново ще е на власт! И Славчо и Христо само злоупотребяват с желанието на хората за промяна, човек винаги си мисли и му се иска нещо по-хубаво и забравя, че може и много по-зле!!!

127

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 130Ще има да се чудиш, докато не ти налеят мозък в празната кратуна.

126

Иво

преди 3 години

Иначе пред болницата може да излиза да си пуща клипчета а в парламента не може. Монолог. Аз си снимам и си говоря. Аз съм прав топка.

125

Анонимен

преди 3 години

сега всички ще разберат, че бай Славчо не може да вдиге самолета

124

За 139

преди 3 години

Чакай бе нали досега пишеше че заради тая карантина фалирал бизнеса.Сега пък ми обясняваш че още 2013 фалирал.Я вземи да се уточниш 2013-та или 2020?

123

Иво

преди 3 години

Борисов не е страхливец. Много добре си играе тактиката. Вупроса е до къде ИТН и ДБ са истински в намеренията си. Окаже ли се някоя от партиите герберска конник, тогава тоя се връща още по силен, помнете ми думите. Дано няма нови Патриоти и Марешки. Само това ни е спасението. Зад този седят много големи външни сили, няма да се даде

122

Герб фалира бизнеса

преди 3 години

Един куп малки бизнеси ги фалираха Герб през 2013-2018. Тогава нямаше криза вече/още. Затова пък вкараха финтех пирамиди със собственици гърци, араби, индийци, евреи и прочее "честни и почтени" народи като Вълкът от София с който лично ББ се снима!

121

Анонимен

преди 3 години

"Изненадан съм след като сутринта каза едно, а на обяд се извъртя на 180 градуса. Обикновено навлиза в противоречие със себе си чак вечерта."Тиквата вдига оборотите, щото му пари под опашката - народа му го намества. Ако почне да си се върти там вътре ще почне да си противоречи по няколко пъти в един и същи лайв, хахах.

120

За 132

преди 3 години

Май още не си си прочел брифинга?още преди няколко часа се разбра че има петорна коалиция в народното събрание заедно с ДПС.Но то пък нормално-само такива неадекватни ти се хващат да пишат коментари по поръчка.