198

stevewonder

преди 3 години

Давайте г-н Борисов, с Вас сме. Искаме нормален Президен, който си върши работата. Вие сте по-добрият избор.

197

аяжо

преди 3 години

къде е твоя "ентелект", къде е интелекта на президента Радев, къде са твоите "езици", къде са тези на Радев ?!?Боже, Боже колко проЗти хора има в тая страна, Боже !

196

Абе

преди 3 години

Ако се кандидатира, 100% ще спечели. А колкото повече останат в сградата на парламента тези о****френи в момента, начело с Тошко Африкански и онези озлобени лелки, толкова повече ще спечели Бойко. :) пък вие си плюйте..

195

Анонимен

преди 3 години

Божеееееее... Липса на каквато и да е връзка с реалността. Явно наистина властта побърква тези, които я притежават, затова не трябва да се дава за повече от два мандата. От самото начало е ясно, че ще има нови избори, кой ще се хване да управлява с петдесетина депутати. Добре, че Радев не можаха да го купят...

194

Анонимен

преди 3 години

Бориов, дай пример как ти понесе отговорност за безобразията си? Или ние плащаме твоята сметка, но ти "носиш отговорност". Кавичките са задължителни. По крадене надминахте всички преди вас, взети заедно. И кого плашиш с влизането ти в битката за президент?

193

С2Н5ОН

преди 3 години

до Константиновне си изпил още и литър рИкия и вече фъфлиш

192

боци буци чекмеджи

преди 3 години

малеей, що си кух, ако знаеш...добре, че не знаеш!

191

Оня

преди 3 години

Всяка дума на този нахалник дразни, защото е или изопачена или невярна. Да не забравя че самозабравилите се диктатори накрая срещат истинската народна любов.

190

Хихихихи

преди 3 години

Този страхливец и симулант ще влязъл в битка. Ще се наака от шубе преди влизането, ама в затвора. Ще му предскажа резултата на първи тур 85 на 15, за истинския генерал и президент Радев.

189

Не.

преди 3 години

Такъв наглец като тоаи няма да се роди втори път. Както е казанов една поговорка: " Не го пускат в селото, но той пита за къщата на попа"!

188

Da

преди 3 години

Бойко Президент!!!ГЕРБ до гроб!!!!

187

Сат Н

преди 3 години

Хареса ми това за "Плана".Той бил най-прекрасния, но е динамичен - променя се... План има толкова, колкото има и вирус - всичко е пунта мара, за да се ограбят балъците. Планът са новонапечатани инфлационни евра, които да вземем на заем.

186

Анонимен

преди 3 години

Хора няма значение дали обичаме или обиждаме ГЕРБ и ВМРО. Няма значение дали сме гласували за или против. В момента ГЕРБ и ВМРО съсипват икономиката на България,т.е. всички нас. Няма пари в резерва и бюджета,вдигнаха цената на газта на задна дата,направиха над 20 сделки за концесия които са неизгодни. Това означава,че ни няма спасение,без значение дали сте от ГЕРБ И ВМРО или против тях. Те ни съсипват тотално.

185

Политолог

преди 3 години

Льотчика отсега да пита Путин дали ще се намери място във военновъздушните сили на Руската Федерация за него, защото след Януари догодина остава безработен, а Българските военновъздушни сили се реформират и пилоти на МИГ-ове вече не са необходими.

184

Аз

преди 3 години

До 79 ГостС кой акъл сравняваш Румен Радев-генерал от авиацията и Главноковандващ, и Бойко Борисов- генерал от полицията и бивш пожарникар? Ти войник бил ли си и знаеш ли степенуването на длъжностите? А за Цецка Цачева какво ще кажеш, тя какъв генерал беше и какъв Главнокомандващ щеше да бъде? Това са шизофреничните идеи на Бойко, че от всяко дърво става музикален инструмент(да не кажа точната дума, че ще я изтрият), а вие дето като улави му се радвате сте по-зле и от него

183

Анонимен

преди 3 години

Смотаняче, не викай Господ, че както знаеш, беше избран за 2ри един дето пее, че е дявола и води ада след себе си! Нали се сещаш какво ще настане ако Господ реши да се намеси в тази ситуация?

182

нищо

преди 3 години

неочаквано от тулупчо

181

Анонимен

преди 3 години

Успех на Бойко Борисов!

180

asd

преди 3 години

Все още е доста нахъсан. Не е изчерпан и ще продължава да мачка комуните. Направо са смешни пред него. Това ме радва.

179

Анонимен

преди 3 години

След като вашият Тошко Африкански заплаши журналист, че ще го нареже на парчета е нормслно това място по свобода нс словото.