23

Анонимен

преди 3 години

Много добър пример, така трябва да се събират пари, дано същото да стане и за глобите на пишман шофьорите и да започнат най-после да си събират данъците и да стане подсъдимо ако шикалкавиш. То не може хората само да крадат държавата, а после защо нямало пари.

22

Анонимен

преди 3 години

Славчо се е прегърнал със сарайте! Това беше най-голямата измама срещу народа. Никакъв модел няма да разградите! Моделът е ДПС и вие ще го следвате! Изказването на Йордан Цонев най-ясно полазва това! Опиянихте хората, а сега те като изтрезнеят пак ще излязат на улицата! Щото са измамени! И Боце ще го върнете на бял кон!

21

Милена

преди 3 години

Герб е не само токсична, но и съсипа живота на много хора. Пример: Моят брат е на 23г. и е даден на ЧСИ, защото преди 6 години, забележете бил е на 17 г. е пътувал без билет в градски транспорт. След 6 години в момент на Пандемия му запорираха банковата сметка. Да осдъдиш дете, за билет от 1 лев. Ясно е, че вече не вярваме на никого за управление, но тези да си ходят, защото и покрай пандемията доказаха, че работят само и единствено за себе си. И това, което говорят по медиите е лъжа!

20

Лелеее,

преди 3 години

тия няма да се разберат,очаквам скоро и бой в залата.Другото ,което обещаваха не мислете ,че са го запомнили,сега трябва да се окопаят хубаво,а *** които гласуваха за тях ,еми да го......

19

Кравата Милка

преди 3 години

"Тома Боков заяви ..."Грешката едва ли е случайна.

18

Анонимен

преди 3 години

Изпързаляй Тоз Народ се прегърнаха с ДПС и БСП..

17

Анонимен

преди 3 години

До Слабоможе и бой да има. Но трябва публиката да се включи.

16

Анонимен

преди 3 години

до Анонимен аналфабетаз съм живял и работил в GB 10 години, мога даже супа и хляб да си поръчвам на английски

15

ЗАНЗИБАР

преди 3 години

Тошко африкански явно добра е запознат с работата в Народното събрание на... ЗАНЗИБАР и предлага челен опит от там

14

Майора

преди 3 години

Не случайно всички скачат на ГЕРБ.И защо се съюзяват на безпринципна основа , след като много добре се знае кой кой е.Видяхме наследниците на Костов , извършили мутренската приватизация и вместо 30 влязоха 3 млд. в бюджета.БСП се ръководи от уволнена за корупция,партия създала мутри и олигарси и фалирала3пъти страната, ДПС с председател , който казва какво да става, чалгари и защитници на мутри и олгарси.Редно ли е това?

13

ИТН

преди 3 години

Незабавно свикване на Народен Съд и Тотална забрана на ГЕРБ!!Всички членове и подръжници на герб в затвора и трудови лагери!!Борисов да бъде съден за престъпления срещу човечеството и геноцид!

12

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ раздаваха тлъсти порции и цели баници на Бизнес корпорацията ДЪПЪСЪЪЪЪ. И бяха добри, и Корпорацията ги подпомагаше в краденето. Сега порциите ще разпределят други и ГЕРБ станаха лоши.....

11

Анонимен

преди 3 години

От ЦИРК превърнаха парламента в ШОУ...

10

Истината

преди 3 години

Сборището на нищожествата срещу единствената що-годенормална партия ГЕРБ!Като даваха безмерно пари на берачите, миячите на чинии идруги подобни и надхвърлиха очаквания за ИТН резултат седемаскираха! Да бяха слушали Доган - скачайте, ама не сенадскачайте!

9

Слабо

преди 3 години

Слабото!Слабо шоу няма ли бой!Я вижте по другите парламенти и до бой се стига,прескачат маси,раздават юмруци,късат се копчета и се хващат за вратовръзките,масови мелета!А вие само са джавкате кат пъдици!

8

Анонимен

преди 3 години

Е, сега си пролича ясно кой какъв е в този парламент!

7

Анонимен

преди 3 години

Циркът започна. Поръчах си пица и пуканки.

6

Анонимен

преди 3 години

Циркът започна. Поръчах си пица и пуканки.

5

Анонимен

преди 3 години

Въпрос към Биков:Ако ИТН предложат правителство и ГЕРБ гласуват за него (както предлагаха подкрепа), значи ли това, че и те са в задкулисието и че са коалиция с ИТН?Бичето да се озапти, свърши се с времето когато си правеха каквото искат в НС, по-точно каквото им наредепе другарят Бойко Борисов!

4

ВАзилин от 5-а

преди 3 години

Тоя Тома Биков с малко грим ще е много търсена персона в затвора.