224

За 253

преди 3 години

Слави Трифонов стана известен с парите на мултигруп.И се подмазваше на всички мутри наред.Влез в архивите на телевизията и ще видиш хиляди доказателства.Същия им пееше на сватби и на погребения и ги хвалеше непрекъснато.Доказателствата са пак там.Ти ако си хлапе и нямаш никакво понятие от тия неща, поне не се обаждай.

223

Анонимен

преди 3 години

Не се обеснявай булю , топно статукво сте от години

222

Анонимен

преди 3 години

СЛЕДВАМ ЛОГИКАТА НА ПРОТЕСТЪРИТЕ- СЕГА СПОРЯТ КОЙ Е ПРОТЕСТИРАЛ НАЙ-А КОГА ЩЕ ПЛАЩАТ НА БИЗНЕСА, НА РАБОТНИЦИТЕ НА ЗАТВОРЕНИТЕ БИЗНЕСИ/АКО ГИ ЗАТВОРЯТ/НА МАЙКИТЕ ДА СИ ГЛЕДАТ ДЕЦАТА АКО ЗАТВОРЯТ ДГ И УЧИЛИЩА- 650ЛВ ЗА 1 ДЕТЕ И 975ЛВ ЗА ДВЕ ДЕЦА, КОГА ЩЕ РАЗДАВАТ ТИЯ ОГРОМНИ ПЕНСИИ КОИТО ОБЕЩАХА НА ПЕНСИОНЕРИТЕ С КОИТО НЯМА ДА СА ПОСЛЕДНИ В ЕВРОПА- ХАЙДЕ СТЯГАЙТЕ СЕ ДРУГАРИ, ЧЕ ГОЛЯМО МЕТЕНЕ ЩЕ ЗАПОЧНЕ ДА СЕ СТЯГА.

221

Анонимен

преди 3 години

Тази лелка на всички избори я бият, смирение е нужно и да построи един манастир поне, ама как да построи, като знае само да краде.

220

Анонимен

преди 3 години

Остави Татяна Дончева да оглави тъпата ти партия. Тя поне на никого не се подмазва и е право куме да в очи и е умна и не се кипри на високи токчета. В парламента е единствената с някакво зачатие на мозък.

219

Анонимен

преди 3 години

Абе ид'иоти мал'оумни, като сте против Слави извадете някакви доказателства за негова корупция, за неплатени данъци, за откраднати пари от държавата, за подкрепа от някой депутат когато е създавал шоуто си, за несправяне с работата си, за шоу което е пред фалит и т.н., хайде овце дайте пример за някаква корупция на Слави ! Вие мрънкачи не сте нишо друго освен една па'плач която може само да лази в нозете на комунистите от ГЕРБ и БСП и да си мислите, че сте ПОДОБИЯ на хомосапиенс !

218

Анонимен

преди 3 години

Добре бе,Нинова.Направихте каквото можахте.Не успяхте да разбиете бетона,скрепен с много пари и това е обяснимо.Но младите харесват Слави.Затова не бързай със заяжданията,защото не печелиш от това.А партията на Слави да си каже направо-искат ли да работят в този парламент или ни тикат към предсрочни избори?Ако са през лятото,никой няма да гласува и ще стане по-зле от сега.

217

Дедо

преди 3 години

Не че го харесвам Слави ама и той не е толкова тaп да застане рамо до рамо с oтпaдък като вас било то и на протест.

216

Пролет пукна ние не

преди 3 години

Супер хитова песничка беше това! Ще доживеем след това шоуменско управление българите да си изберат още екзотични персони след царя, пожарникаря бодигард, чалга шоумен в обозримо бъдеще ще дойде и ред на Васил Божков като премиер и България да се превърне Европейски Лаг-Вегас средище на хазарта.

215

Мда

преди 3 години

Жената не е глупава, ясно й е, че всичкото това бълбукане и пеняване останалите партии е пунта мара и бърза да се отграничи от тях. Още повече, че тя им заяви поддръжка, онези не я щат, ами тя трябва да предприеме нещо. Въобще, тази колаборация "всички срещу ГЕРБ" би имала смисъл, ако предлагаше някаква алтернатива, нещо конкретно и ново на мястото на сатанизираното старо. А те какво - щели да видят, да почакат, законите и К съблюдавали...дупка в морето.

214

Анонимен

преди 3 години

Слави е честен човек, дали е бил на протеста какво ни интересува, важното е че сега си има партия и кърти и мачка. Ако е нужно пак ще си го изберем, на новите избори ще вземе поне 40%. Щом лаят срещу Слави значи е на прав път.

213

Хихиихи

преди 3 години

До АнонименНека!

212

Анонимен

преди 3 години

Почна да ми писва от Нинова,Слави,от Дебелия менискус отдавна ми е дошло да гуша,Карадайъто дето вади произношение на хохол и от цялата политическа ***!

211

Анонимен

преди 3 години

Слави Трифонов излезе сам да протестира пред парламента, 2017 година беше това, веднага след отхвърлянето на референдума му и обвини управляващите, че са се самозабравили. Проверете в нета, има достатъчно видео материал. Нинова да не се прави на утрепана, къде беше БСП тогава и другите партии уж от опозицията? А сега се надяват да бъдат поканени да управляват с него...

210

любопитен

преди 3 години

До ПилетоСпоред президента народът е бил по улиците и площадите, каква малобройност. То се видя на консултациите кой кого подкрепя и хвали, защо, предстои да разберем.

209

каката

преди 3 години

ДА! Слави протестираше преди вас ! Колкото и да му правите дудуци накрая ще го намразите защото няма да пробиете в тази партия

208

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

БСП -- САТАНИНСКО СБОРИЩЕ

207

Анонимен

преди 3 години

Айде смирете се вече.Всички.Кой кого е видял или не на протеста няма значение.Има много работа за вършене и ако още от сега започнете със заяждания и кой е по-по-най,далече няма да стигнете.

206

СТАР ВИЦ

преди 3 години

На среща между комунист капиталист и социалист в случая др. Нинова. Нинчето почнала да се извинява ,,РЕДИХ СЕ НА ОПАШКА ЗА МЕСО,, . Капиталиста попитал какво е ОПАШКА а Комуниста УЧУДЕНО какво е МЕСО. НАПРЕД ДРУГАРЕ НАКЪДЕ???

205

Другарко,

преди 3 години

На протеста не те помним,но на паметника на Правешкия селянин те помним с един голям букет цветя! Та ти ли,която си съсипа партията ще оправяш България!?