428

хммм

преди 3 години

Най-големият негатив на мажоритарна избирателна система е ,че се изкривява вота на хората . Взимаш 10-15 процента , може да останеш без депуататЕдин пример за негативите от Франция . 1958 -а година . Комунистическата партия печели над 3.8 млн . гласа и вкарва 10 депутати. Някаква друга получава 3.6 млн гласа и вкарва 189 депутати . Как това ще е справедливо отразяване вота на хората Отделно - за да вкарат едните депутат са им били нужни 388 000 гласа, а на другите - по 19 100 гласа за депутат

427

Тъп водещ,

преди 3 години

Абе, Станиславе, ти нормален ли си? тая ЧАЛГАРИЗАЦИЯ ти е е..ла мамата. Мани ти обеци като гривни, сложи 1 риза, стига гледа като в бар през 90-те години и се РАЗКАРАЙ

426

Слав и партията

преди 3 години

Му са една ИЛЮЗИЯ.Мани,ми довлякоха със себе си и банда защитници на мутрите.До 2 месеца сте АУТ.ще ви изритаме,ама не с кенчета бира в ръка и вувузели,а с каманье и дръва.

425

Българин

преди 3 години

Лелелеле, няма и седмица, а циркът вече е пълен. ГЕРБ ги почнаха с правите лопати. Сега вариантите са 2 - ИТН гласуват за внесения от ГЕРБ проект и започват да го поемат още преди съставянето на кабинет дори, или - отхвърлят внесеното от ГЕРБ предложение за мажоритарен вот и го поемат четвъртит :)))Политиката може да е толкова красива игра, когато поне една от страните има мозък и гениални ходове !

424

А бе

преди 3 години

За всички е добре, че партията му влезе в парламента. Поне няма да се лъжем, че 20 г.е водил забавно шоу.И че края му ще приключи с "шат на шоуто главата".

423

Овчаръ

преди 3 години

- А-а, ти да видиш, да гее! Дългия и Галева хуубуу ще ни оправят!

422

Анонимен

преди 3 години

Бъдете реалисти , тези в парламента се правят на разсеяни (или толкоз им е акъла) За да станат промените на Слави , трябва Велико народно събрания и тн.....

421

емигрант

преди 3 години

Ало ИТН. Гласувах за вас, а вие отлагате...Май ни прецакахте....?

420

Анонимен

преди 3 години

Аз ви казах , че само балета ще свърши работа , не ми повярвахте

419

Анонимен

преди 3 години

Нарисувайте му една петолъчка на голата глава и да се свършва

418

Анонимен

преди 3 години

Слави Трифонов е хомосексуалист. Затова не може да си намери жена. Коронавирусът яко го е смачкал. Нали нямаше вирус, бе Славчо? Какво стана? Така е. На лъжливия Мангър приказките, който слуша...

417

Пустиняк

преди 3 години

Ей,чалгар, вече нащръпи мачока.Връщане назад нема.

416

Анонимен

преди 3 години

И остава вечният въпрос , КОЙ ще прави едномандатните райони . Особено в смесените райони , 2 села да ги мръднеш малко към един или друг район и се променя коренно картинката .

415

Анонимен

преди 3 години

бРАВО НА сЛАВИ!!!!! ТЕ СА ТОКСИЧНА ПАРТИЯ, КОЯТО ТРЯБВА ДА ИЗЧЕЗНЕ ОТ ПОЛЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ ПОЛИТИЧЕСКИ ЖИВОТ! Много точно и ясно казано!

414

Анонимен

преди 3 години

Вече го съжалявам. И той се оказа "Пунта Мара"!На неговите години съм,но не мога да разбера точно какво го води към такава агресия? Факт е, че СЛафчо е руина, вече и психологическа!Може и да е решил да прави нещо Велико за България,но и втория парламентарен ден ни убеждава,че не е случил.Сигурно си е повярвал прекалено много, но разочарованието ще бъде голямо!За него - не знам,ЗА НАС - СЪС СИГУРНОСТ.

413

Хммм

преди 3 години

За да има мажоритарен вот трябва преброяване на населението!После разделяне и разпределяне на изберателните райони според бройката избиратели.Разпределение на мажоритарният вот който ще даде определени мандати за народни представители от всеки район и тн.Не е толкова лесно,и трябва да се направи правилно!Щото иначе ще е голяма ***!

412

видя ли

преди 3 години

Г-н Трифонов, гледам вируса доста те е смачкал. А се подиграваше с Мутафчийски, а?Лигавехте се с Мангърчо.

411

Рамзан Кадиров

преди 3 години

Я, дъртият хомосексуалист отново активизиран! Явно *** ласки са повишили нивото на ендорфина!

410

ith

преди 3 години

Браво Слави. Мачкай тази гробаджийска смрад.

409

ТЪПА ТИКВА ОТ БАНКЯ

преди 3 години

Иване, Иванееее, ГЕРБ са най-отровната семка и най-простото дете, родено от комунитическата партия!