30

Сйдифй

преди 3 години

Червен картон за всички управляващи. Никой няма право да си мисли, че след като прави някои неща правилно това е достатъчно за да получи индулгенция за всичките си мутренски изпълнения, кражби и престъпления.

29

...

преди 3 години

За коронавируса има ваксини и може за се придобие стаден имунитет,но за простотията няма инжекции и стадото ще продължи да се влачи подир свирката на овчари...

28

Анонимен

преди 3 години

А по време на управленията на БСП бяхме последни във вселената, с 3 долара пенсии. Сега пак ще тръгнете от нулата, заслужавате си мизерията защото не можете да мислите.

27

Анонимен

преди 3 години

Дължи се на непоносимостта и омразата на нормалния българин към статуквото, което вече 30 години само краде.

26

Анонимен

преди 3 години

Нататък пътят на бат Гойко и шайката му минава през затвора.Слави има думата.

25

Куку

преди 3 години

Това, че всички преди него 30 години ни излъгага, окрадаха и самоожлагодетелстваха! Сега се надяваме, че Слави ще помогне на Милата ни Родина. Дано не останем пак с надеждата.

24

Анонемен

преди 3 години

Тоя чалгар докога ще се крие като мишка?

23

Случаен

преди 3 години

Трагедията е пълна. Дайте 1 месец на дългия селянин и ще видите истински протести.

22

Анонимен

преди 3 години

На какво се дължи?На пълното опростачване на матряла, за което Учиндолският има значим принос.

21

Анонимен

преди 3 години

Пенят се, не пенят, ГЕРБ и Бойко бяха дотук.

20

Зозо

преди 3 години

До АнонименНе пуска без пари.... :))))))))))))))))))))))

19

анонимен

преди 3 години

До баба мара ТО ПА БОРИСОВ Е ЕДИН СПЕЦИАЛИСТ С ПОДАРЕНИ ТИТЛИ. ВИДЯХМЕ ОТ КАПАЦИТЕТА МУ БЪЛГАРИЯ УМИРА НА ПОСЛЕДНО МЯСТО ПО ВСИЧКО И НА ПЪРВО ПО СМЪРТНОСТ И ОБЕЗЛЮДЯВАНЕ. АЙДЕ СТИГА СТЕ ГО ВЪЗХВАЛЯВАЛИ ***. ТОЙ МНОГО БОГАТ А ВИЕ МНОГО БЕДНИ. ЯВНО ВИ ХАРЕСВА ДА СТЕ В КАЛТА И ТИНЯТА И ДА ВИ МАЧКАТ КАТО ***.

18

Анонимен

преди 3 години

Дължи се на закърнялата мозъчна дейност на българина. Да смениш неграмотна банкянска тиква с учиндолски арпаджик, какво е???

17

Престарял емигрант

преди 3 години

Някои се пишат,като баба Ванга. Истината за Славчо е , че има доста неграмотни младежи и девойки-гласували за него.Чакат нещо....Няма какво да чакат, а да наблягат и ....да не избират работа поне първите си годинки. Да натрупат капиталче и опит, а после да се освободят....Нито Борисов, нито Славчо ще им помогнат....Да де и малко късмет...

16

Анонимен

преди 3 години

Зозо, какво стана с подреждачката на стоки в кварталния магазин, има ли развитие?

15

Дончева каза,

преди 3 години

Психопата не може да си представи, че ще трябва да се прибере в Банкя и да маже филии с мас.Това е причината.Едни 7-8 години почти цирка му минаваше. Признавам си, че и мене ме подведе в началото.Вече нема кой му се върже. Останаха един кръг на софрата, един кръг държавни служители, малк купени и едни все още уплашени.Да не пропусна и едни доста надписани, поправени и прочие, ама това ще секне ряюзко.

14

Зозо

преди 3 години

Дължи се на такива, дето 5 реда диктовка не могат да напишат без 50-60 грешки 7)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

13

Барселона

преди 3 години

Хората искат да видят нещо ново,различно от досегашното.Да няма 3000лв за долар или...Ало Ваньо,....кюлчета и евро.Нещо чисто,ако в БГ може да е чисто...

12

Сат Н

преди 3 години

Така наречените партии на статуквото получават 2/3 от мандатите------Единствената партия на статуквото е ГЕРБ и тя получава по-малко от 1/3 от мандатите.

11

Анонимен

преди 3 години

ИТН не можа да е новото НДСВ, има нисък резултат.