124

Гербер

преди 3 години

До 129. Колко пъти да ти казвам, че това е един от най-тъпите коментари. Като теб явно.

123

Всеки ден

преди 3 години

продължавам да се питам защо Мая Манолова иска да свали Борисов :D Къде ще го свали ми е най-интересно.На чужда спалня или в Бояна?По принцип не съм любопитна.Но..след като дъщеря и Ралица и зет и Мартин са експерти в 2 министерства на Кабинета Борисов-защо не ги накара да подадат оставка и да напуснат апетитните длъжности?Нали зет и разпределя фондове по европейски проекти?Защо не каже на дъщеря си и зет си да напуснат в знак на протест?Как така кабинета на Борисов храни децата и.. а тя куфеее?

122

Анонимен

преди 3 години

Мая ,влюбената в Бойко, който и помогна, ще работи против Бойко. Цирк Балкански.

121

Дедо Станой

преди 3 години

Интелигентно е Мая, не си слушай. ... Ти искаш ли да дойдеш на гости тук при овчиците?

120

Реалист

преди 3 години

До 116. Хе-хе, колкото се случи това през 2013. Нито се крали (доказателства трябва, байно, доказателства, не общи приказки), нито нещо ще им направят, защото след няколко месеца ще има нови избори и ГЕРБ се връщат на белия кон.

119

МаяМа

преди 3 години

Бурята ми отвя шатрата (но всичко е точно) Черепа ми взе бонуса (но всичко е точно) Откраднаха ми сапуна (но всичко е точно) Ударих си главата в палатката (но всичко е точно) Защото снощи правих ком.пот. На Орлов мост заваля порой (но всичко е точно) Осъзнах колко съм т.ъпа (но всичо е точно) Пред Ректората шатрите падат (но всичко е точно) Дъжд, бира, кафе, ра.кия, салат.а, чипс, зехтин, ти.кви, тревааа, горчица, сливиии, у-искиии, балониии Още захар.....още захааар Защото снощи правих ком.пот!

118

Мая

преди 3 години

Аз исках да кажа нещо интелигентно, и ми дойде да кажа че имаме ръбове. Това не е ли интелигентно?

117

Анонимен

преди 3 години

Ужасен, лепкав, гербав страх се усеща в някои от коментарите!Гадно е да чакаш, нали? Родителите се прибират от командировка, ще хванат малкото онанистче, че е бъркало при сутиените на мама и ще играе пръчката!

116

Права е

преди 3 години

Вие всички сте едни ръбове, така е! А ти си костилка, черешова кюстендилска.

115

Боко

преди 3 години

А бе тези не могат да дишат без Бойко. 24/7 само той им е в устните и главите, сигурно имат и *** през нощите

114

до 1 2 2

преди 3 години

Народа е казал храни куче да те лае. Подай си пръста и ще ти отхапе ръката.И още много подобни поговорки има българския мъдър народ. Но също е казал: Който копае гроб другиму, сам пада в него.Оставете ги-те сами ще се удават.

113

Помещ

преди 3 години

По*миярката Мая ще ни оправи ! Злобата и няма почивен ден ! Да ви е честита защитничката на престъпниците ! Тя предложи Пеевски, тя защитава Галевите,тя пусна лъжата Костинброд .

112

Изнервен

преди 3 години

Ха-ха, тъппа червена коза, май вие ще се убождате на ръба на Бойко. Само чакай, ще ви гледаме сеира

111

Анонимен

преди 3 години

Не е никакъв колаж. Снимката е момент от деня когато внасяха регистрацията на партията в ЦИК. Вижте в Гугъл има много снимки от онзи ден и това е автентична снимка.Не лъжете хората! В папките носят подписите за регистрацията. ДАТАТА Е 9 ФЕВРУАРИ 2021 НЯКЪДЕ ПО ОБЕД. Лесно може да се провери с едно движение на мишката и Гугъл ще ви покаже една каруца резултати.Не пиша с краката... извинявам се много бързам и пиша в движение.

110

неблагодарница

преди 3 години

Мая бързо забрави как плака пред Борисов, че остана без работа, от БСП я изхвърлиха и трябваше да се върне на село. Той я съжали и я направи обществен защитник. После и помогна да отиде на лечение в Германия. Няма ненаказано добро. Но Господ вижда, забавя, но не забравя.

109

Анонимен

преди 3 години

Как всеки ден парламентарен контрол ще правят на министри на Бойко, като Бойко в четвъртък подава оставка и почват сондажи за ново правителство, Манолова е абсолютно куха

108

до 113

преди 3 години

Не е никакъв колаж. Снимката е момент от деня когато внасяха ругистрацията на партията в ЦИК. Вижте в Гугъл има много снимки от онзи ден и това е автентична снимка. Не лъжете хората. В паките носят подписите за регистрацията. ДАТАТА Е 9 ФЕВРУАРИ 2021 НЯКЪДЕ ПО ОБЕД. Лесно може да се ровери с едно движение на мишката и Гугъл ще ви покаже една каруца резултати.

107

До 116

преди 3 години

Ако имаш доказателства за кражби -давай ги . Така скрит като плъх зад компютъра можеш да пишеш каквато си искаш лъжа. Борисов сам се отказа от имунитета си. Давай ! Намери доказателства - иначе си един страхлив плу*жек . И аз мога да кажа , че си *** и си откраднал милиони !

106

аз

преди 3 години

Ти от кое село си?

105

Анонимен

преди 3 години

В парламента ще извикат новия финансов министър,за да каже колко са ни окрали герберастите...а тях като ги арестуват...всичко ще си кажат...