145

Анонимен

преди 3 години

Още много ще го последват.Тепърва се започва.

144

Анонимен

преди 3 години

Тиквениците са за Бойко.Иначе нашите коментари са в отговор на вашите, че Слави е виновен. Слави не е поел властта и няма да я поеме. Но по злобните ви коментари си личи, че много ви боли.

143

мхм

преди 3 години

До До 151всичките до един са мафиоти и разработки на поделенията на Държавна сигурност. Момчетата си изиграли ролите и вече не са им били нужни. Така действа мафията наречена БКП, със силната поддръжка от руснаците и КГБ.А колко хора са изтрепали 45та година като са вземали властта....

142

малко мисля

преди 3 години

абре тиквеници какъв Бойко ви е в главата..тва са дребни мутрички със смешните си суми от ДДС измами и трафик на наркотици..тва са джобни пари за тези които са на власт бре..от европа милярди се "усвояват" ..кой му дреме за тези дребни мишки.. По скоро видяха че се сменя властта и Борисов няма да е премиер УЖ и почнаха..това е само началото...ще видите СТАБИЛНОСТ със Славчо и Хрисчо и Мая ама такава стабилност че ще ви се пререве

141

Емил

преди 3 години

Поредна жертва след изборните резултати!

140

Анонимен

преди 3 години

Щото не са им стигнали парите за римските гласове

139

Мутри Вън!!

преди 3 години

Някои мутри няма да могат да се измъкнат живи от народния гняв.България се събуди!!

138

Вирус

преди 3 години

Ако започне трепане на мутрите, то това ще да е от самите мутри, нещо като своеобразна Гражданска война, НО центърът, който ги е създал цялата политическа палитра е един единствен и НЯМА да позволи това да се случи !!! ;)

137

Анонимен

преди 3 години

Пипнал е някой М5-цата или S8-цата и айде!

136

До 151

преди 3 години

Е, малко ли народ изтрепаха за 10 години? Масовото убийство в Нови Искър със "самоубилия" се убиец, Злaтко Баретата, Доктора, Митко Лудия, стрелбата по Очите, убития нападжия, избягалите затворници, убийството на баретата, убитото момче от Йоан Матев, колко деца убиха.. Да изброявам ли още?

135

Българин

преди 3 години

Явно не му е била чиста работата. За съжаление системата принуждава честните хора понякога да постъпват по този начин заради алчността на тарикатите.

134

Анонимен

преди 3 години

детето сигурно си е изкарало акъла, това ще му тежи цел живот

133

Анонимен

преди 3 години

Хайде народе. Само сега! Статуквото го няма вече, вади оръжията и стреляй на воля.Дойде и нашето време. Бат Васко Черепа ще получава държавна субсидия.

132

мхм

преди 3 години

До АнонименВремената не са от 10 ами от цели 76 години. Откакто се настанява рушкия комунузъм, разграбването, после подставените им уж демократични партиики, съставени от агенти на БКП и ДС. Слушкат си квото им нареди Москва, а ние чакаме управници......

131

Амин

преди 3 години

Поне едно е сигурно на този свят, че всеки майстор ще си намери майстора.

130

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 145Я кажи кои са знаковите убийства през последните 10 години?Че нещо не мога да се сетя да е имало такива екзекуции.Ти явно си малък и не помниш какво беше през 90-те и началото на 2000-те.Славчо тогава що сълзи изрева по погребенията на разни мутри ако знаеш...

129

Анонимен

преди 3 години

Освен това Бойко знае и английски. Умник ни беше, как можахме да го изпуснем. Пу, че ме яд.

128

Анонимен

преди 3 години

Колко криминални регистрации са необходими за да се сдобие човек с такава кола? Питам за приятел...

127

Анонимен

преди 3 години

Че мутренските времена са от 10 години, какво има да се връщат? Много ви е къса паметта на тикветата, не помните колко знакови убийства се случиха за последните 10 години. Ама нормално, гербаджиите не сте известни с интелигентността си.

126

Анонимен

преди 3 години

Борисов предупреди, че мутренските времена може да се върнат. Е, очевидно вървим напред към миналото.