90

Анонимен

преди 3 години

Нещо за шпионите каза ли?

89

Анонимен

преди 3 години

Трябваше да вали червен сняг каза Радев

88

Барселона

преди 3 години

Как не си затвори устата,метежника...

87

а?

преди 3 години

по закон изборите трябва да са сега, не знам какво говори този Президент...и чии интереси защитава..

86

СТАЛИН

преди 3 години

Другаря Радев говори против Правителството и Строя - Той е Реваншист - говори против Партията ГЕРБ . Нашата Партия вече взе властта преди 20 години , няма да позволим нездрави изказвания против ситемата на Партията - вече имаме нов Обществен Строй .

85

Анонимен

преди 3 години

Всички червени да видят курса рубла евро и лев евро и да благодарят на всички демократични партии управлявали досега.

84

Morski

преди 3 години

Пак ще пиша същото, щото тея от DNES са Путинисти и трият поста!ЗА ТРЕТИ ПЪТ! АЗ СЪМ МЪНИЧКО ЧОВЕЧЕ, И НА ПУТИН МИЛ ДРУГАР.ИМАМ СИНИЧКО ЕЛЕЧЕ,НО В ГЛАВАТА СЪМ ЧЕРВЕН! ЩО Е ТО?

83

бай ганьо

преди 3 години

когато господ е раздавал акъл военните са били на учение!!!...който е бил в казармата знае че по *** индивиди от военните няма!в тази *** бизнеса и управлението на всички нива се държат и ръководят от бивши милиционери и военни!..можещите са натикани в ъгъла или са в чужбина!!!!...който си въобразява че нещо ще се промени ЖЕСТОКО СЕ ЛЪЖЕ!!!...тези които ви казват че бъдещето е младите са същите които унищожават бъдещето на младите!!!! и този на снимката и другия са от държавна сигурност!!!!!

82

Анонимен

преди 3 години

До НаесенРадев ще ги спечели,не го мисли него.

81

Анонимен

преди 3 години

В чужбина като гледам хората са се мобилизирали на макс.

80

Анонимен

преди 3 години

Иска ти се, сега ще разбереш какво искат хората, което ти пак няма да уважиш, но есента ще дойде дребно човече.

79

До 69:

преди 3 години

Без злоба, Вие, с какво сте по-горе от останалите българи?!Род, образование, езикова грамотност, професионално развитие?!Не мога да понасям балканския манталитет на българските мъже.Не в ЕС, в Междугалактическата общност да бъде приета България, ние си оставаме с патриархално-средновековен манталитет.

78

Анонимен

преди 3 години

лъжеш! гласувал си за бсп!

77

Гербаджия

преди 3 години

Моето мнение е - Няма Смисъл да се провеждат Избори , Президента Радев трябва да го арестува Полицията и ДАНС - да го хвърлят да лежи в Белене . Борисов да стане Пожизнен Президент .

76

Гроби Таласомът

преди 3 години

Големият залог днес е дал ша възкръсне Бокочейлекът;))) Ку воскреси, ша бачкате до гроб, па и след гроба, па кинтите ша са множат у чекмежан! Искаме кинтите в нашият жеб!

75

Анонимен

преди 3 години

Ненормални хора. Бият ги, унижават ги, отварят, затварят - те си знаят: джипката и толовоз. Ами защо тогава ни беше подарена демокрацията преди 32 години, когато не знаете как се ползва? И пак го дикарахте на онова, което беше тогава, само че без революция. Човек не може да избяга от себе си. Какъвто е начинът му на мислене, това става. Затова Афганистан, няма как да стане Австрия. Хорат вътре в една страна правят всичко, както молекуките в една система.

74

смях

преди 3 години

Този яко завижда на джуджето в Масква.АлоуууНие сме парламентарна република, не президентска.Ти освен да налагаш вето и да ти го отхвърлят за нищо друго не отговаряш

73

РоРо

преди 3 години

Като го видя този и си помисля че е командвал ВВС ми настръхва косата.После се чудим че след него няма и един самолет. Добре че сега от него нищо не зависи.

72

Да бе!

преди 3 години

И Фигурантът трябваше да е зад решетките още миналата година, заради подстрекаване на бунт срещу законно избраното правителство, но не е минало, рано или късно той ще отиде, където му е мястото, нека само Байдън да въведе Новия световен ред.

71

Гуфу

преди 3 години

Баси наглостта. Ако това не е агитация в деня на вота незнам кое е. Да видим ЦИК ще каже ли нещо.