15

МНОГО УЧУДЕНИ

преди 3 години

краварите, че КИТАЙ им наложил ответни санкции

14

Истината

преди 3 години

С руснаците не може да се дружи защото те смятат дружбата и нормалните отношения за слабост. Затова единственият език, който руснаците разбират, това е езикът на силата!

13

ВАЙ, ВАЙ

преди 3 години

Ами сега как ще се пъчи БАЙДЪНА, че озаптил ПУТИН, руснаците, китайците. Да си взема редовно хапчетата, че 2 пресконференция няма да има скоро. Има да се свестява от първата поне още 2 месеца

12

Генерал де Гол

преди 3 години

Генерал де Гол "Руснаците никога няма да бъдат щастливи, ако знаят, че някой живее по-добре от тях. И понеже те не са способни на прогрес, злобата и фрустрацията са тяхно постоянно душевно състояние."

11

Виц

преди 3 години

Русначе пита майка си: -Мамо, как е правилно, расизъм или русизъм? - Синко, ако мразиш не грите, то това е расизъм, а ако ненавиждаш целият свят, тогава е русизъм.

10

реалнафантазия

преди 3 години

Наближава 9 май, дано да видим парад. :)

9

Ха-ха

преди 3 години

Па нека си говорят,то вече само това им остана.Все пак има достатъчно много слаби страни,които да заплашват.

8

Анонимен

преди 3 години

Пиндостанците да оставят таз песен за разговор от позицията на силата.Да се обърнат към историята и да видат какво се случило с всички неумници, които са се опитвали да говорят с Русия от позицията на силата.

7

баба мара

преди 3 години

пълен боикот на сащ и санкции до дупка

6

:)

преди 3 години

Освен че нарушават дипломатическия добър тон, Щатите сякаш са се върнали 30-40 години назад във времето и си мислят, че още са в силните си години. Напоследък стават само за смях и си го знаят, но си мислят, че прилагайки принципа на израелските си шефчета - Господствай с измама! - ще хванат декиш. Еми няма как. В глобалното информационно село вече и племената по Амазонка знаят, че САЩ са чао.

5

Анонимен

преди 3 години

Дядото от бункера тръгнал да се състезава с големите от запад. Е това е Виц.

4

1234

преди 3 години

На сащ им остава само да говорят, вече никой не ги слуша! Русия и Китай набират скорост а скапания ЕС се занимава с простоии и глупости насадени му от сащ, ислямизъм, джендаризъм, миграция и малцинства! Колониите не участват в тези отношения само блеят и чакат новия офчар

3

сигрно

преди 3 години

Като гледам как стоят неща, янките май пак ще спят в землянки и ще се запасяват с консерви

2

41035

преди 3 години

Високомерието и арогантността винаги намират мощен отпор. Поради това е въведен диплоатическия език в международните отношения. А народът си има поговорка "Да би мирно стояло, не би чудо видяло". Добрите маниери винаги са полезни. Бабаитлъкът е губещ винаги. Дано здравият разум надделее.

1

Концлагер 2021

преди 3 години

Тоталното следене - ново робство, това е доктрината на САЩ и Израел!