215

Анонимен

преди 3 години

Ей, кеф ми стана тоя как като детероден орган виеше, да са живи и здрави Полицаите, повече права да им се дадат и такива да ги СМИЛАТ от бой до дупка! Дрогираните шофьори трябва да се изпаряват!

214

Away

преди 3 години

Е добре де, с кафе и паста ли даго почерпят. Хубаво е че само с бой се е разминал тоя герой. Ако беше в северна америка вече щеше да е на решето.

213

Анонимен

преди 3 години

щото бега....за тва бой!

212

а бе тапанар

преди 3 години

До Анонимен 235По-добре бит,отколкото прегазен в гроб студен!

211

Анонимен

преди 3 години

Големи защитници на престъпниците се навъдиха. В този случай полицаите не бият вързан човек, а бият хванат човек който продължава да се съпротивлява. Погледнете добре и вижте с какъв престъпник си имат работа полицаите. Четири човека не могат да го озаптят. Тук да няма хора на хранилката на Хелзинкският комитет. Само адвокатите на тази организация са способни безкрайно да "кривят душите си" в защита на разни престъпници. Полицаите трябва да получат служебни похвали за спасените човешки животи.

210

Kz

преди 3 години

И сега ще защитаваме дграгиращият ще *** ли бе?

209

Анонимен

преди 3 години

Как хората не разбират ,че утре те ще са бити... Жалка история

208

Стоянке !!!

преди 3 години

Дете ли,лежало в затвора и натворило купчина глупости с риск да убие сума ти народ.Едно такова ,,дете" уби Милен Цветков и сега иска да се измъкне безнаказан.Явно и за теб ,човешкият живот ,нищо не струва,каква ,,стоянка" си ти ???

207

Само да вметна

преди 3 години

Не ми пука ,такива вместо да си живеят като бекове в затвора на нашия гръб по-добре да вършат някаква работа полезна за обществото докато им дойде акъла в кратуната ,а всеки мъж ще ви каже ,0е поне веднъж дваж ще ти случи да имаш малко екшън в живота си освен ако не си пълен ***!

206

АнонимеН

преди 3 години

ЕТО ВИ НАГЛЕДЕН ПРИМЕР КАКВО ВИ ЧАКА АКО ГЕРБ БЪДЕ ПРЕИЗБРАН!!!БЕЗНАКАЗАНА БЕЗСКРУПУЛНА ПРЕСТЪПНОСТ ОТ СТРАНА НА МВР, ПРОКУРАТУРАТА И СЛЕДСТВИЕТО!

205

Анонимен

преди 3 години

Който не е разбрал, че работата на полицаите е не да бие арестувани престъпници с белезници на ръце, а да ги неутрализира , значи още живее в един друг свят, който отдавна трябваше да е забравен, и тези коментатори, по добре да емигрират в Северна Корея , или най-добре "ковида" да се погрижи за тях.

204

Анонимен

преди 3 години

Типично за простите български милиционери - дори когато трябва да се покрият с лаври, те вместо това си навличат омраза и позор!Защо им трябваше да бият човек в безпомощно състояние?Българския милиционер още живее във времената от преди 1989г. и не е мръднал и на йота в развитието си от тогава

203

Коко

преди 3 години

До 227Като футболист се ядоше и ритне друг му дават червен :) не им плащаме да се ядосват а да работят

202

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Не трябва да снимате и публикувате такива видеа." Нали същия главоч като тоя ги е снимал и пуснал .Ако беше нормален човек ,дали щеше да го публикува записа. .

201

МНЕНИЕ

преди 3 години

Ако го бяха застреляли на място в колата , нямаше да има проблеми . Полицията щеше да отнесе много одобрения от Хората .Ако бях на мястото на полицаите и аз бих го наритал - ще ви кажа защо - полицаите са били супер превъзбудени и уплашени за живота си и този на невинните хора , след края на екшъна са си направили сметка в каква схватка са участвали . Подкрепа за Полицаите - дори да ги уволнят си залужава боя .

200

Анонимен

преди 3 години

Никой не защитава престъпници ама нали сте глупавички ! Значи ако искаме правова и нормална държава трябва да се бият задържани хаххаа. 600 лв заплата са много за тия земи

199

zombay

преди 3 години

Големи мъжаги ама дали ще стрелят по някой ЖИП при същата ситуация? Въшки като този са може би 10% от проблемните..

198

До 191Калвин

преди 3 години

Това щяло и нещяло ли е бе ***? Такива като този само цапат земята с присъствието си.А *** като теб ще го изкарат жертва.Ще се друса,без книжка ,в насрещното със 150 и бяга и това било щяло и нещяло. В коя държавасе разрешава това.Добре че не е убил някой!..И ти явно си същият шаяк !!Само бой и затвор ви оправя такива !

197

Стоянка

преди 3 години

Как може такова нещо?!! Горкото дете само на 25!

196

Анонимен

преди 3 години

Ако полицията си вършеше работата, като хората а не да прибира рушвети този отдавна щеше да е зад решетките.