34

Анонимен

преди 3 години

Бойко, я кажи за газовия хъб нещо. Дет се биеше у гърдите. Кажи, кажи. Хъб е ако има тръби, които отклоняват. Щял да газифицира той, ти да видиш, газов хъб правел. Всичко е директно, няма разклонения никъде за наша територия, всичко е директ. Де ти е хъб-а бре? Измама, измама, измама и бръщолевене на секви глупости. Ей, бойко, а бе чирус ли искаш да ставаш не моа те разбера? Да висиш на клон докат изсъхнеш ли ко???Стига краде и лъга бре, махай се и не се връщай никога повече...................

33

Анонимен

преди 3 години

Като вида Жипа и тия с елечетата и каските се сещам за всичките дупки и некачествени ремонти, един тротоар например повече от 2 г. не кара става на пропадания, пътищата и те така и всичко останало.

32

Анонимен

преди 3 години

До 26Не ми хвали инвестициите в Сърбия ,там са заради ниските заплати ,освобождаване от данаци.,,Фиат "правят коли в Крагуевац ,заплата на работник 350евро,държавата плаща на ,,Фиат" за всеки обучен работник,10год.без данъци,дава 1млрд. евро за 33% ,от завода ,а до сега получава мижави дивиденти!На сърбите ,ще им трябват столетие за да си върнат вложените пари!

31

БАНко

преди 3 години

БЪЛГАРИНО , ТИ НАИСТИНА ЛИ СИ СЪВСЕМ МЪНИЧКО УМЕН ???СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ ТИ ДРЪНКА :ОНЗИ ДЕН ЗА ВИЕНСКИ РАЗХОДКИВЧЕРА ЗА ЕВРОТО МУУУДНЕС ЗА ...УВЕЛИЧЕНИТЕ ИНВЕСТИЦИИ И ПОСТРОЕНИТЕ ЕЛЕКТРОПРОВОДИ ...???УТРЕ ....????УПРАВИТЕЛЯТ НА ПАНДЕМИЯТА ГО ЗАКЪСА С РАЗСЪДЪКА СИ !!!ПОЗОР СИ ТИКВО !!!

30

:)

преди 3 години

Вчера ние сме му виновни - не спазваме "мерките" Му - днес - няма маски няма "мерки" - който срещне тупа и прегръща - без думи..........

29

Анонимен

преди 3 години

Окей, ама за пандемия говориш а от 9 човека на снимката, само двама са с некви подобия на маски. Останалите?????Мерки ни налагате а за вас мерки няма, тъй ли? Ми **** си п***а м**а тогава. На четвърти си отиваш. Ти, щаба и всякакви мерки, дет на луди ни прайте. Аман от вас, аман.

28

Анонимен

преди 3 години

С "довеждащия" г-ъ-зопровод България става страна вносител на енергия.

27

леля Марийка

преди 3 години

Значи на откраднатото вече му викат "инвестиция"

26

Сата НАТО

преди 3 години

Естествено, че ще инвестират. Най-лесно е да изгребваш полезни изкопаеми и да извличаш метала на чужда територия, а вкъщи да си занесеш 99.99% чиста електролитна мед. А на *** да оставиш хвостохранилищата.

25

Анонимен

преди 3 години

Марк Рюте в Холандия дето спечели трети мандат и иправлява от 10 години той доктатор ли е ?

24

Анонимен

преди 3 години

Преди години,самият Бойко каза при среща с турски министри ,че най-много се лъже преди избори!

23

Анонимен

преди 3 години

Аурубис са тук от времето преди Бойко, иначе нямаше да дойдат.А сега какво виждаме, Континентал правят огромен завод в Сърбия?! Инвестиции в Гърция, в Ръмъни, даже в Сърбия, които не са в ЕС, а тук никой не идва.Даже повечето избягаха. Ама 2-лупа пак си пише някакъв актив, пак дрънка врели некипели. Интерконектора с Гърция го строи повече от 10 години, а не е готов, за разлика на тръбата до Сърбия.

22

Пъдпъдък

преди 3 години

Ще те учат децата ни по история Чекмеджане. Най големият разбойник управлявал страната в цялата и история.

21

Анонимен

преди 3 години

Бокич, ти си ми идола мен :))) Как успяваш 11 г. с фразата : вие сте прости и аз съм ***, значи се разбираме :)))) Ще ти направя нов портрет ако искаш, нека внуците ти да бъдат впечатлени от най-великия цар който сме имали в историята си :)))

20

Анонимен

преди 3 години

IKEA щала да инвистира и да строи завод за ношни шкафчета в България.Имало голям интерес и търсене от Българското правителство.

19

до 15

преди 3 години

същото както и с онея милиони евро и долари от вчера .Всичката разследваща журналистика махнаха-Ахчиева,Господарите и тн вие майтап си праите ,ама скоро и тук няма да можете да коментирате

18

Анонимен

преди 3 години

Поредното доказателство, че Бойко Борисов е човечен и загрижен за хората. Не като предишните премиери, които презираха народа и гледаха да го мачкат!

17

Анонимен Алкохолик

преди 3 години

Вече си мисля, че Тиквата има ментални проблеми за да говори такива глупости. Явно сам си вярва на измислиците вече. Къде са тези инвестиции питам аз? Прането на пати по принцип не е инвестиция, а изкарване на чисти пари от дрога и кражби. Какво стана с фалшивите пари и ПР акцията на Каскета преди избори? Отново мега издънка

16

Хахаха

преди 3 години

Миризливия диктатор пак лъже, няма кой да инвестира в мафиотска държава!

15

Анонимен

преди 3 години

Най-много са се увеличили инвестициите в нощното шкафче на премиера.