24

Рачо Ковача

преди 3 години

Разбира се, всеки нормален българин го подкрепя.

23

ЩОМ ТУРЦИЯ Е В НАТО

преди 3 години

БЪЛГАРИЯ няма място там

22

НАТОвец

преди 3 години

НАТО и ПЕНТАГОНЪТ са надежда на Цивилизованият свят и единствените защитници на Човечеството от ядрената заплаха на феодалните диктатори. Точно те ще възвестят Новия световен ред и 1000- годишния мир на Земята, а на ония дрОгари, на които това не им харесва да заминават за Евразия... бг.

21

ГНЕЗДО НА ПЕПЕЛЯНКИ

преди 3 години

е това, а не защитник на мира

20

НАТО

преди 3 години

Най-Агресивната Терористична Организация света

19

Анонимен

преди 3 години

НАТО не храни и не пои а има друга задача. Бг трябва да се определи нанякъде и мисля че го е направила. Този който реве срещу НАТО си и *** своите причини но те в повечето случаи са нездрави и зад тях се крие нещо друго. На който не му харесва много му здраве. БГ трябва да остане в НАТО. Няма друг начин.

18

ББ

преди 3 години

Нато = на свобода на словото...можеш да напсуваш путин и тръмп...в СССР...в лагера,ако си грамотен и работлив ...просперираш...в Русия и Китай си олигарх само ако служиш на престъпната им власт!!!

17

Слава Україні БРАТЯ

преди 3 години

Украйна е Европа, а Крим - Украйна!Завинаги

16

Анонимен

преди 3 години

Днес в Донбас ВСУ започна бойни действия срещу ЛДНР. Случайно ли през миналата седмица в района на Донбас се намираше командващият сухопътните войски на отан генерал-лейтенант Роджър?Случайно ли там където е отан зреят конфликти и горещи точки?Не подкрепяме войната. Не подкрепяме отан. Искаме Мир.

15

ББ

преди 3 години

няма Съветска...Китайска или Хитлеристка мечта...Американската мечта е единствена!!!само факти,останалото е лъжи и атаки на руски и китайски служби...Бърбан...срещу ...спирт от които ослепяваш,лада...или Форд Раптър???

14

Българин

преди 3 години

57-22 % е много добър резултат у нас, на фона на тоталната антинатовска реторика по "свободните" ни (на 111-то място медии).Явно все пак Българинът е съхранил здравия си разум!

13

ORWELL 1984

преди 3 години

Пълни глупости и заблуда на мнението. 80%от Бъгарите не искат НАТО и вече толкова им омръзна от Американско влияние, че вече хората си искат отново Русия.

12

Патриот

преди 3 години

дае имам тениски направени по поръчка на коИти пише на чист английски FCK NATO !нОСЯ СИ ГИ С ГОРДОСТ И С ПАТОС!Износих даже ще си направя за лятото нови :)

11

Анонимен

преди 3 години

Аз съм за ОНАН и за НАТО. Харесвам и СССР. Казвам се Волен Методиев Борисов-Марешки по баща Каракачанов

10

Анонимен

преди 3 години

До негласуващНАТО ХРАНИ РУСКИТЕ АГЕНТИ С ОЛОВО

9

ББ

преди 3 години

руско-китайските *** са се разпищолили...промиват мозъци,НАТО си има История,водеща по заслуги са САЩ...всеки с гънка мозък знае,че сега живеете прилично само защото САЩ спряха Хитлер и СССР...строяха само лагери в които убиваха несъгласни,мечтаещи за Справедлив и Свободен Свят...основна ценност на САЩ и приятели!!!Бог да пази САЩ!!!

8

Патриот

преди 3 години

Няма нормален човек камо ли истински българин да подкрепя нато ,терористична организация занимаваща се с трафик на наркотици и деца!За трибунал са !

7

негласуващ

преди 3 години

НАТО нито ще ме нахрани,нито ще ме напои,нито ще ме облече!Изобщо не ми трябва!

6

Анонимен

преди 3 години

Нормално. 22% съвсем нормално. Винаги ще има хора които не са съгласни с едно или друго но БГ трябва да е част от нещо по - голямо. С уговорката че в това голямо тя не е безгласна буква. Нещата са твърде сложни и нееднозначни. Мога да си представя кой не иска но нека не се задълбочаваме. Бг се налага да лавира - сложно е, защото трябва да се защитава и същевременно да отстоява себе си. Но да остава оголена и без защита - не. И все пак трябва да се знае-Бг е съюзник а не слуга.

5

Анонимен

преди 3 години

Големи оптимисти