74

Гласувайте!

преди 3 години

На изборите гласувайте масово, ГЛАСУВАЙТЕ!Колкото повече гласове има, толкова по-малко ще бъде влиянието на купените вотове.Ако не гласувате, вашият НЕвот ще бъде разпределен към партия, която не искате.

73

ПроСоТо

преди 3 години

До абоната е на ~~~~~~~...хм!Няма да се съглася с теб,защото все пак принадлежа към тоя народ и обиждайки него,ще обидя и себе си....Няма и да ти противореча,защото за съжаление си ...много прав....та така...Лоша дилема!..Но все пак:-..ИМА свестни хора в "Територията"!..И не са малко!..Въпроса е "Кой кого"..

72

Анонимен

преди 3 години

Само ГЕРБ! Победа на изборите с над 50%!

71

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 12"Как е живнало селото бе? Те селата ги напуснаха преди 20 години."След като селото е напуснато още преди 20 години, пак ли Боко ви е крив? Той е премиер (с две прекъсвания от мутро-комуноиди и турци) от 2009 г.Я пак!

70

Боби

преди 3 години

Хората не искат обещания, а действия. Нито обещанията на ГЕРБ ги удовлетворяват, нито вярват, че ще бъдат изпълнени. Една мутра колкото и да обещава, по-добро от сегашното не може да предложи. Вълкът козината си мени, но си остава все един и същ характер.

69

Анонимен

преди 3 години

Това ни е най-скъпия стол на премиер.Купен е с милиарди,раздадени тук и там.И за фърчила и за тръби и за джамии...

68

До ЦИК

преди 3 години

Законно ли е Борисов да използва служебното си положение за предизборна кампания???Както обичайно, на Борисов не му дреме и прави каквото му е изгодно.

67

22

преди 3 години

МАЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕ :))))))

66

Технозаплес

преди 3 години

До ТехноимпексПо-хубава ли е от къщата в Барцелона!Не може да си бил от сдс и да минеш към бсп.Не може да си член на бкп и да минеш към герп кп.Търкалянето на сланините е по пътя на мангизите.

65

-

преди 3 години

Няма смисъл да се коментира заличителя на България!Малък, но много п р о с т народ!

64

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

До ПроСоТоЗа каква държава говориш, в територия завзета от най-страшната - ДС мафия ?!За европеиска, европейско и нормално тук забрави !Там са европейски народи, тук - крадливо балканско племе !!

63

Анонимен

преди 3 години

Колкото по-бързо ГЕРБ изтекат в канализацията на историята.............толкова по-добре за България!!!!

62

Истукан

преди 3 години

Така го каза Борисов, че едва ли не като не е той, няма кой да управлява държавата.

61

До Техноимпекс

преди 3 години

Корнелия Нинова може да е крала, но тя е аматьорка в сравнение с професионалните крадци от ГЕРБ!!!

60

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

ДС ни граби 30+ години, а имат план за още ~70, както ми каза техен стар кадър.Тук победиха крадливите комунисти, в Китай - НЕкрадливите.Виждате ли разликата ?!Накъде върви Китай с техните комунисти, накъде върви бегето днес.....................

59

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ..............гадове за единно разграбване на България.................големи спецове са да крадат и да крият кюлчета злато и банкноти евро в нощни шкафове!!!

58

ПроСоТо

преди 3 години

абе не знам....Много пъти съм се запитвал:-Как едно такова изключителнопримитивно същество би могло да дърпа конците в една...европейска,макар и не съвсем, държава?..Стигнах до следния извод:-Просто това същество е толкова ДАМЛОСАНО,че НОРМАЛНИТЕ хора НЕ могат и да допуснат,че такова нещо може да съществува...както казва Хайтов:-"Всеки има аршин в себе си,с който мери другите"....Е,"аршина" на НОРМАЛНИТЕ е такъв,че те просто НЕ могат да "измерат" НЕНОРМАЛЩИНАТА на Толупина!Не осъзнав

57

hard

преди 3 години

Борисов: хвалете ме уста, че ако не ме хвалите - да с... във вас.Не обещаното тихом-мълком го направи - прокара газовия поток на русия за наша сметка!!!

56

Анонимен

преди 3 години

Хайде като не ви харесва Бойко ... Корнела заедно със чалгаджията и ДПС ще ви оправят.

55

Анонимен

преди 3 години

иии,брее а посмали малко....на Баце май му умрела *** та нема кой да хвали,та той сам почна да се самоизтъква..