43

Vip

преди 3 години

Смешна история. Като знем биографията на г-н Менендес съден за корупция собствената си страна. Известен лобист - взема пари за да "изразява" мнение щом му се плати. По - важното е кой му плаща... Ясно, че имаме проблеми, но да ни учат корумпета как да се борим с корупция е малко нагло... А президента без да проверява източника на информация да обявява мнението на един сенатор за едва ли не решение на сената на САЩ е малко глупаво и по-скоро е издънка...

42

Анонимен

преди 3 години

Не правете реклама на червения злодей!Той умря!

41

Анонимен

преди 3 години

Тоя Георг и Джинбазки са си сродни души

40

Анонимен

преди 3 години

Стига се пънал Георг Ако от Козяк позволят , тогава ще расте в йерархията А защо не се сърди на сенаторите ,че са пуснали този доклад точно преди изборите А нима казват нещо невярно за корупцията

39

абсолютен пат

преди 3 години

Просто няма за кого!

38

сладурчо

преди 3 години

Абе сладур, а редно ли е действащи министри и кандидат-депутати да правят предизборна кампания на държавна ясла?Я кажи мамин-сладък, редно ли е?Редно ли е Борисов, Ангелов и др подобни да ни ги навират в лицето по всички медии и ТВ-та уж като министри, но реално са и в листите за следващо НС.Не трябва ли поне от кумова срама да са отпуск?Знам, знам, вие герберастите срам нямате, но идат избори!

37

Анонимен

преди 3 години

Георг и то мазното иска сако

36

Знаещ до 31

преди 3 години

Срам за България си ти, гепаджийски писателю ( тролл демек). Я направи връзка между ходенето на вашия бивш втори (физкултурника - милиционер) в кравария, и негативния доклад. Един друг си бъркате по ... което не изненада, все пак вие сте ГРОБ

35

баба мара

преди 3 години

няма значение от чие име се изказват двамата сенатори важно е това което казватза българия и как герб се бори до сега с тези порочни практики затова трябва смянана властта на всеки 4 години за да се изкоренят плевелите иначе ще ни дъвчатнепрекъснато

34

Анонимен

преди 3 години

Аре стига с този Радев, ве! Излезе ви на пъпа вече. Едно и също нещо го дъвкат нон стоп. А това о лигофренче Георг е толкова п ротивно, че вече си изключвам телевизора като го видя.

33

Сата НАТО

преди 3 години

Боко *** е бил същия смутаняк, когато е бил комсомолски активист.

32

кобрата на горбачов

преди 3 години

Никога няма да си простя,че гласувах за тоя колхозник!!!

31

Митко

преди 3 години

Георги, Георги /щото така е искал да се казваш баща ти/, още си с мляко по устата,за да коментираш Президента. По-добре си мълчи. Ясно е, че повече няма да си заместник министър. Дано поне знаеш перфектно някой чужд /западноевропейски/ език, за да не гладуваш.

30

Анонимен

преди 3 години

Я па тоя за какъв се мисли че говори против Президента който е избран с над 50 % от гласовете на народа. Този с колко гласа е влезна в парламента. Ако беше се явил мажоритарно дали някой щеше да гласува за тоя убосник.

29

Анонимен

преди 3 години

Тази калинка, защо мисли изобщо.

28

Анонимен

преди 3 години

Та той си е срам за България фи-гуранта.

27

мак

преди 3 години

Онзи бил е в сащ, брей. Сетих се още за няколкото папи, които са го галили по празната му тиква. Бъдете сигурни, че до 4.04. всеки ден ще ни навират такива тул.упски ***, които ще величаят един п.ро.стак и ще размазват Радев с критики, брутално.Всичко в името на поредна победа на шайката и на де.б.ил, който се хвали постоянно,но не коментира нелицеприятни доклади или случки. И да не би т.лупа е обединител и кога ни обединява - когато кара джипка или на национален празник поздравява по фейса?

26

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 23"защо този чичко на снимката си скубе веждите ?"Що ти обичаш да ходиш рунтавелко ли?Ами, на синора може и да няма много значение, прав си.

25

НИНОВ

преди 3 години

фигурант и краделия, другари по ЛЪЖА

24

Анонимен

преди 3 години

Този пожарникар дори и да купи пак изборите ,вече са го поръчали ,ще остане в историята на забравените