120

Анонимен

преди 3 години

Да се надявамв ,че хората са разбрали отговорноста която носят за себе си и за другите.Всеки пак беше добре да ваксинират ресторантьорите и кафеджиите,най вече сервитьорите или да минат през ПСР тест или за антитела.Защото заразени сервитьори безсимтомни примерно не е за предпочитане.

119

Активист на БСП

преди 3 години

Психичноболен управлява България вече 12 години ! Долу!!!

118

Шопо

преди 3 години

Шипка, Шипка! Гръм се чуй! ПУТИН мина планините ! Радост,чудо беше туй !

117

Анонимен

преди 3 години

БЕЗКНИЖНАТАТ МУТРА НЯМА ЖЕНА, НЯМА СЕМЕЙСТВО НЯМА СИ НИКОЙ И СИ ШЛЯЕ КАТО БИТО КУЧЕ С ДЪРЖАВНИ ПАРИ. РЪЦЕТЕ В ДЖОБА И ХОЙКА ПО СЕЛЦА И СОКАЦИ

116

Анонимен

преди 3 години

Нека си работят ресторантите,но пандемията си върлува,март ще е критичен надявам се на съзнанието на българите???БЪЛГАРИН И СЪЗНАНИЕ СА ОКСИМОРОН!Затова и такава бройка на заразени и още по=лошо на мъртви.Сърбия и Гърция имат повече заразени И С ПЪТИ ПО-МАЛКО МЪРТВИ!Борисов се е качил на черешата,не намирам разумно обяснение за бълнуванията му,а това че предпочита икономиката пред живота е просто без коментар.Направо съм в потрес!

115

Анонимен

преди 3 години

Какво да си мисли човек за държавата и населението, населяващо държавата, в която гавазинът на Тодор-правешки е безалтернатива?!

114

Анонимен

преди 3 години

Редовния номер, да се вменяват вина у хората,, Ние правим всичко както трябва и цял свят ни хвали ама то не се получава защото вие сте без отговорни и нямате самосъзнание ''______Вижте заглавието "...разчитам на самосъзнанието..."!То, точно до това опира!Ако всички спазваха дистанция, често и правилно миене на ръце, и носене на маски - правилно - можеше да няма толкова нарастващи случаи...И, мерките не биха стояли толкова дълго...

113

Анонимен

преди 3 години

Идолът на Простите отново ръси глупости на килограм.Нищо малко му оостава - и на него, и на крадливата му банда от некадърници.

112

Анонимен

преди 3 години

През март се очакват да се разпръскват химикали и вируси от въздуха.Стойте си на закрито.

111

рпг-7

преди 3 години

Борисов: Март ще е критичен, разчитам на самосъзнаниетоНека си работят ресторантите, но пандемията си върлува------------Толкуз Противоречия у една "личност", може да е проява или на гений или на Вселенска п. ростотия!!!!!Ха, ся, де?Кое от двете?!-)))))))))))))))

110

Анонимен

преди 3 години

До Славуца ще докуцаТова ще е върховното падение след ерата на мутрите.Не е точно - ерата на мутрите просто ще продължи!

109

Сорбоната

преди 3 години

Май май ще е по критичен ,или беше юни?

108

Я кажи кажи ...

преди 3 години

За автономията и децентрализацията и изследване и развитие и модернизация и амортизация.Сакскобурга: първите две ги няма изобщо, а за трите няма 1 стотинка бюджет.

107

Анонимен

преди 3 години

В Русия от една година почти пандемия не върлува, и всичко е отворени и ресторанти, и магазини и нощни заведения._____Не ви ли омръзна да лъжете!

106

СДС

преди 3 години

Бойко ти си моя брюкселски улук

105

Анонимен

преди 3 години

Настанаха едни годиниДа сегласят роднини

104

Аз

преди 3 години

Боко е поставено лице на Глобалистите. Той само изпълнява заповеди.

103

тъй....тъй

преди 3 години

"Ще ни бият с камъни, ако пак ''спечелим'' изборите", предупреди Борисов.

102

Трол от Тирол

преди 3 години

Битието определя самосъзнанието. Братчет.

101

Алпинист Евродепутат

преди 3 години

Мечтая за теб Боби,да се катеря по твоите божествени форми,докле не отдъхнем в нега ..и да душа аромата на пурата ти!!!