119

обикновен

преди 3 години

Герберите са поели много пари за лобиране и създаване на световен концлагер!Това, което беше конспирация допреди една година, вече е факт! Ваксинационният паспорт е дискриминация, защото разделя хората и дава привилегии на избрани! Няма паспорти за шарка, СПИН, пушач, диабет, хепатит, краста, тиф, туберкулоза и много други заразни и смъртоносни болести, защо за Ковуд да има?! За пари, разбира се!

118

Бау

преди 3 години

мдааам. Средното IQ е около 70. Няма смисъл да се хабя.

117

Анонимен

преди 3 години

Гьобелс, Фюрера и Сталин ряпа да ядат пред новите господари!Ах, как го измислиха - без решетки и стени, да си затворник в глобалния концлагер!

116

Силвия

преди 3 години

Защо е нужно карантина при положение че имаш и си правиш ПСР тест за доказване че си здрав ? Точно тук и това е дискриминациятаТова е истинската дискриминация . Народите на Европа трябва вече Да се надигнем Това не може повече да продължава така

115

До Владо

преди 3 години

Да, наистина ваксините не защитават напълно. Всъщност неваксинираните имат абсолютно същата вероятност да го карат тежко, колкото и ваксинираните. Това не е мое мнение, а на продуцентите, които казват, че ваксината била на 92% ефективна. Излиза, че от ваксинираните 8% ще го карат тежко, при условие, че сред неваксинираните тоя процент е 5% от всички заразени. Тоест ваксините са една политическа безсмислица и това се вижда от данните.

114

ъъъ до Владо

преди 3 години

Проблемът ми е, че ограниченията са безМислени, ограничения заради самите ограничения. А привилегиите за ваксинираните "ми пречат" не за друго, а защото се използват като инструмент за принуда - морков/сопа - за натиск върху неваксинираните.

113

Анонимен

преди 3 години

В Танзания и Занзибар ми е надеждата. Дотам я докарахме

112

Анонимен

преди 3 години

Няма вече непроболедували. 1 година шества това чудо невиждано,и всеки го е изкарал,или безсимптомно,или леко,или по-тежко.

111

Владо

преди 3 години

До До Владо 123Имаш проблем с процентите. Защо си мислите, че ако се заразиш и го изкараш е безрисково, а с ваксината рискуваш? Как не ви е страх от вирус, получил се случайно в природата и водещ до смърт или дълготрайни последици, а ви е страх от ваксина, която учените знаят, как са направили и какво има в нея??? Риска не е ли по-голям при абсолютно случайното събитие поява на вирус, отколкото при създадено от човека лекарство????

110

Македонска наденица

преди 3 години

До: Абе...Само си говориш. Нищо няма да направиш. Тук във електронните форуми всеки е ербап, всеки е войвода!

109

Анонимен

преди 3 години

Владо, може и да си много модерен, но ти трябва още един ваксиниран ***, та двете ви половинки мозък да станат едно и да станете цял човек

108

Бау

преди 3 години

До Силвияда ти дам един пример драга. Днес се заразяваш от covid. Утре си правиш тест - отрицателен. След седмица си болна. Ако не си под карантина ще сееш зараза. Никой не те дискриминира. Просто се пазят.

107

4epa

преди 3 години

ЛЕКА ПОЛЕКА ВСИ4КИ В ИГРЕКА (КОШАРАТА) !!!!!!!!!!!!!!!!!!

106

Анонимен

преди 3 години

Помнете им физиономиите.Че като дойде видов ден да видят как е без демокрация.

105

Анонимен

преди 3 години

Да, ако държавата ми плаща PCR теста така, както плаща ваксината - ТОГАВА няма да е дискриминация!!!

104

Анонимен

преди 3 години

Най добре ги чипосайте и сложете на вратите датчици да се отварят само ако засече чипа

103

Силвия

преди 3 години

Съгласна съм да си правя ПСР тест преди отпътуване ни каква е логиката от карантината след като чрез този ПСР тест съм доказала че не съм болна и заразена ? Тук ср крие ключа на реприсията дискриминацията и репресиите ! Така по този начин отровната ваксина е правят задължителна Значи може разни че-РНИ-лки от Африка да нахлуват и да бъдат пускани с отворени граници към нашите родини и цяла Европа а ние белите собственици на същата тази Европа не можем да пътуване Това е точно сороски план

102

До Владо

преди 3 години

Аз вече се ваксинирах и не си давам никакви права. Първо ваксините защитават, но не на 100%.----Братчето ми, 100% си прав, няма 100% защита, но има 100% риск след време да се скапеш от тези инжекции, но никой не може да размениш здравето си за някаква мнима привилегия - да пътуваш свободно.Което изобщо не е 100% сигурно, щото ваксинираните също разнасят бацила.

101

Сата НАТО

преди 3 години

Карал съм грипове и настинки, но откровено казано не бях се сблъсквал с подобно нещо и никога не съм боледувал толкова тежко. --------И какво?Да плача ли за тебе?Нали не си умрял и вече имаш имунитет?Трябва да черпиш, а не да тормозиш хората със смешния си плач. За кво цивриш сега?

100

Владо

преди 3 години

До ъъъ до ВладоТи не разбираш ли, че ограниченията ще останат за ВСИЧКИ, ако не се въведат ваксинационни паспорти. Това че има ваксинирани няма да накара държавите изведнъж да махнат всички ограничения. Какъв ти е проблема в облекчаването на тези, които са ваксинирани???