53

до 56

преди 3 години

А дали се сещаш, че постЪТ се е кръстил. Май не. Нормално за бачкатор.

52

Анонимен

преди 3 години

Най-парадоксалното е, че слугинажът (сервитьори, каращи баничарки и подобни слуги) сами си направиха локдаун с тоталното си нехайство. Днеска същите тия не искат да се ваксинират. Смешна картинка. Те ще страдат, не ние, добре платените.

51

до 51

преди 3 години

Поста 33 се е кръстил очуден. Ясно е как се изписва като провопис. Но нали се обръщам към 33 - за това е коректно да е както се е изписал.

50

Анонимен

преди 3 години

До единВаксинирът с чипове, натОпени в компот!

49

Анонимен

преди 3 години

В ИТ сектора съм, 3-та група от плана за ваксиниране. Днес се ваксинирах. Родителите ми са лекари в САЩ- ваксинирани от края на ноември. Колегите ми от офиса в UK- ваксинирани от декември. Колегите от Израел- ваксинирани от декември. Разбира се, ще се ваксинирам. Нали някой трябва да издържа икономиката на тази страна? От мен на месец държавата печели по минимум 3000лв. под формата на данък и удръжки. Нека сервитьорите не се ваксинират- то си е за тях. И без това сами си направиха локдауна.

48

до 43

преди 3 години

Медицина съм завършил. Но и без да си учил медицина за ваксините е ясно, че не се гарантира 100% нищо. Вие какво сте учили и изобщо учили ли сте, че така активно пишите против ваксините?Корнелия Нинова ли Ви праща или Десислава Радева да пишите тук против ваксините?Всъщност въпроса е риторичен. Не ме интересува какви мотиви имате. Грехота е да подвеждате хората.

47

ГосТ

преди 3 години

Така като гледам, болни,здрави- на опашката. Нормално ли е да се ваксинират болни хора? Мисля че не е.

46

Ваксър Мангърчев

преди 3 години

До ОчуденКак се пишеше "Очуден " или "Учуден"?За един прЕател питам...

45

един

преди 3 години

Хора, знаете ли какво се оставяте да ви инжектират? Вие сте безплатните опитни зайчета, на ваш гръб се извършва най масивния ген о цид в света до сега.

44

ХХХ

преди 3 години

Защо ваксините са безплатни ? Защото иначе никой няма да се ваксинира с незнайно какво .Защо ПСР тестовете и бързите се плащат ? Защото са задължителни при започване на работа , пътувания и т.н. или просто хората от втълпения страх ...отиват .

43

Хахахахахахахаха

преди 3 години

Във всяка държава около 10% от населението са хипохондрици. Като се ваксинират тия 500 000 ще си говорим пак за желанието за ваксини :()

42

Меринджей

преди 3 години

Искам да са вакцинирам ама нямам желание!

41

Кържали и кърлежи

преди 3 години

Абе не знам е крайна сметка ще се ваксинирам рано или късно.

40

Анонимен

преди 3 години

Искат и те безплатен Уиндос.

39

Анонимен

преди 3 години

Ми така е, като се разбра че има безплатни чипове и вгралена карта на 5G.

38

Анонимен

преди 3 години

До 37 за един самун хляб За един самин хляб ли си го написал този пост бре?!

37

ha ha

преди 3 години

Ако отидат у Факултето и дават по 50 лева и 3 кебапчета - поже да потръгне ваксинационната кампания!Ама ги кътат за 4 Април, свиди им се...

36

бай Тъпчо

преди 3 години

Ееее дойде бажанака пак бе, за трети път днеска и са хили на вратата и вика: Бажо, ти знайш ли дето са срещнали две чаши, едната за кафе, пък другата проста като наште-за ракия. И оная от кафето рекла7 Аз съм по-убава от тебе щото съм от порцелан и дръжка имам и цветенца шарени...Пък нашта простата и рекла: Дреме ми каква си, като тебе никой не те ***! Та айде да кажем по едно наздраве-вика...Той си е такъв бе, как да му откажеш...

35

Анонимен

преди 3 години

Ами ако те хване рак след това от ваксината? Няма гаранция от производителя...

34

За един самун хляб..

преди 3 години

Ей *** народ бре не ще да се ваксинира запънал се като магаре на мост , не слуша к'во му "пее радиото" и най-вече изключително начетения ,еродиран и мъдър премиер на републиката ,който в мислите си е с всеки един от нас всеки и миг и час!