38

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 46Тръмп ви проми тъпите мозъци окончателно. Вместо да пишеш глупости вземи малко се ограмоти за кого гласуваха чернокожите до 2016 година.

37

Хирург

преди 3 години

Америкянвкият тумор трябва да бъде отстранен веднъж и завинаги с хирургическа точност.

36

Анонимен

преди 3 години

Чернокожите били гласували за републиканците че и масово.То бива да си толко т.п ама....

35

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 40Без Америка светът ще се върне 2-3 века назад.

34

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 31Ти изобщо наясно ли си с историята на републиканската партия та лаеш? Републиканците са тези които отмениха робството в 1861 година и те са тези които дадоха право на афроамериканците да гласуват. Чернокожите традиционно гласуваха за републиканците до избирането на недоразумението Тръмп като президент на САЩ.

33

Анонимен

преди 3 години

Изчезне ли от картата американският тумор Светът ще деъпне неимоверно напред.

32

Аристотел

преди 3 години

До ПитърИ това какво те радва, зайкино. Теб лично. Тръмп спасяваше Америка.

31

БПФ

преди 3 години

До Е,и ?!Казваш на великият човек "бабуин" но ти си .., щом не знаеш, че никой закон няма и не може да има действие назад във времето !!! Какъвто и закон да приемат март месец, свърши тая !!! На следващите избори любимите ти изкълченяци пак ще трябва да правят брутални изборни измами, за да се справят с Тръмп !!!

30

Анонимен

преди 3 години

До 21 И как точно го унижиха?По техния начин и със *** методи,така целия сеят разбра колко са фалшиви!Тези хора които отидоха пред Капитолия да не би да са невидими,в смисъл ,че подръжниците му са половин САЩ!А летния вандализъм и унищожените сгради ?

29

Питър

преди 3 години

До 1Напротив, няма да го импийчнът, но забраната да заема административни длъжности се гласува с обикновено мнозинство.... Очевидно още 1 републиканец се присъедини към предишните 6. Така че: Бай-бай, Дони

28

Анонимен

преди 3 години

Републиканската партия никога няма да се съвземе не за друго а защото дойдоха Демократите които ще продължат да вкарват афропитеци през границата които после да гласуват за Демократите.Републиканците имат шанс само ако издигнат афро азиатец или латино ама тва е все едно Хитлер да издигне евреин за някой пост.Сащ са свършени Латиноамериканска кчина ще станат и то много скоро бананова република държава от Третият Свят.

27

1

преди 3 години

До Анонимен 22Не е "невинен", а не е достатъчно убедително виновен, че да му бъде ефективно забранено да се занимава повече с политика. Това щеше да бъде единствената последица от импийчмънта му. Републиканците си вкараха автогол с това: сега партията им ще стане още по-слаба. В следващите 12 години няма да видят президентския пост.

26

Питър

преди 3 години

"Доналд, чуваш ли този звук? Звукът на вратите в прокуратурата в Ню Йорк Саут Дистрикт"."А този звук чуваш ли? Звукът на затваряща се врата на килия"Из рекламата на Линкълн Проджект, Републиканци срещу Тръмп

25

Секретарка

преди 3 години

Много облъчени хора има тук в коментарите...сметни тоя кух народ ще гласува и на нашите избори...калпав материала, калпав...

24

Цанов Напред и Нагор

преди 3 години

Гледахте ли интервюто на Божката?Тва ще е трендинг топ #1 утре.

23

Анонимен

преди 3 години

След тоя резил на републиканците тая партия дълги години няма да се съвземе. С действията за оневиняване на терориста Тръмп на практика си направиха харакири като партия.

22

Анонимен

преди 3 години

Предполагам, че цирка свърши. Този политически процес-фарс не събра достатъчно съгласие.

21

Гнус ме е от тия.

преди 3 години

Амееиканските глпаци не заслужават уважението на всеки трезвомислещ и горд човек.В Америка всичко е добре щом е за парими мйка симще продадат за пари както издаваха родителите си че били на протестите.Фнусен народ от *** те дори не са и народ а сбрщайн от всякакви събирани от кол и въже.Гнус ме е че съм на една планета с тия подхора.Няюа нещо което да ме отвращава повече от американеца.

20

Анонимен

преди 3 години

Тръмп искаше Китай да си понесе с глоба за вируса. Сега Байдън пусна групата на СЗО да замажат еврейската следа в пускането на вируса. И естествено излязоха с доклад, че вирусът не е изкуствено разработен.

19

Ахаа!

преди 3 години

За трумп разбрахме...... може ли да ни информирате за дейността на Геш'а радост, Шиши, Горанката, Тиквата и Сокола?Или не може?