418

Един от Юг

преди 3 години

***,*** най-накрая изплю камачето защо дрискаше всеки ден против Тръмп!Явно си лява резба и сега се гордееш с *** неутрлните простотии на "здравите сили"!

417

Стар набор

преди 3 години

Ей хора, аз минах 60-те и апелирам да съхраните Българското традиционно семейство с МАЙКА и ТАТКО,а по-разширено с БАБА и ДЯДО и т.н. Убеден съм, че така ще оцелеем още 13 века. Защо ? Ами наследих от баща си книгите на Никола Николов от 50-те на 20-ти век и преведени на български 1990 г. В една от книгите са 10 точки на Световния Елит за НСР, в една от тях изрично се казва ДА СЕ УНИЩОЖИ ТРАДИЦИОННОТО СЕМЕЙСТВО. Целта е да бъдем изолирани индивиди, без емоции и тесни връзки с най-близките си.

416

Анонимен

преди 3 години

Като променят думите, да не би да променят фактите, които стоят зад тях. Като наречеш някой ром(rom), това да не прави по-малко ццигганнинн!?

415

Анонимен

преди 3 години

Драги журналисти спрете да скверните свети неща като майка бог гледа помнете

414

Анонимен

преди 3 години

До Waffen SSТва некаква вафла ли е кво ?

413

Анонимен

преди 3 години

А иначе, бездетните двойки, още чаакат по 2-3 години за осиновяване.То роднини чакат по 1-2 години, докато се управят документнеи, върпеккки, че децата вече живеят там ....

412

Анонимен

преди 3 години

Това вече е прекалено. "Мляко от хранещ родител" е поредната либерална простотия. С какво точно се променя смисълът на "баща" с предложените термини? Или на "майка"? И това само да угодят на хора, които имат проблем със сексуалната си идентичност. Абсолютни простотии.

411

Анонимен

преди 3 години

Има баща,има майка,има кърмене.Няма да промените мисленето ни.

410

Waffen SS

преди 3 години

До Бог да ни е на помощ/// Бог едва ли ще помогне , а държавата още по-малко

409

Свещен Гущер

преди 3 години

Сега е ред да се въведе-Небинарен Путинизъм/Путинист тоест ще се премахне негативното Русофил/Русофилка и ще стане полово неутрално защото всеки във всяка възраст може да развие спонтанна Русофилия и да се класифицира като заболяване наречено -Русофрения

408

Анонимен

преди 3 години

Епстийн го самоубиха в затвора, за да не проговори за педофилските мрежи в демократическата партия.Така е, моя грешка че го сбърках с един друг познайник от кръга! Честно казано тази работа с педофилията също си я има и у нас! Още от времето на цоциализма си имаше подобни "дейци" които се ориентираха да работят около приюти и сиропиталища! Чувал съм не малко гнусни истории от много българи набор 55 и нагоре! А пък отворим ли тема за извращения в казармите.....,.........

407

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 451"Обаче Епстийн сега е в дранголника, ако беше осъден в България отдавна да беше пуснат под домашен арест!"Да бе, тоя се самоуби в затвора пред 3 камери и двама пазачи дето бяха уж да го пазят да не се самоубие - точно коага си туряше въжето камерите се повредиха, пазачите бяха до тоалетна, вярно само във ФАЩ може да стане ова, в България няма как !

406

Анонимен

преди 3 години

Великробритания вън от ЕС. Аз, като жител на Тутраканската селищна система не я искам като приятел!От къде пък ти хрумна че някой те бръсне за тутраканска слива било то с придатък от селищна система?!?!:))))))))))

405

:-) до 452

преди 3 години

Епстийн го самоубиха в затвора, за да не проговори за педофилските мрежи в демократическата партия.

404

Анонимен

преди 3 години

Четете Библията и всичко ще ви се изясни.Живеем в края на времената. Бог подлага чадата си на последни изпитания.Кой ще му остане верен и кой ще поеме лесният път до царството на лукавия?

403

Анонимен

преди 3 години

Великробритания вън от ЕС. Аз, като жител на Тутраканската селищна система не я искам като приятел!

402

Анонимен

преди 3 години

Ах, пропуснах педофилските скандали в САЩ - Пицагейт и с Джефри Епстийн. Отделно от това безьбройните секс скандали в Холивуд.Обаче Епстийн сега е в дранголника, ако беше осъден в България отдавна да беше пуснат под домашен арест! В САЩ или ЮК лабаво няма и българските номера и наивни оправдания не минават!

401

Анонимен

преди 3 години

И създаде Бог, мъжа и после жената..." Човек се ражда с пол. Полът не се определя в последствие. Голямо напъване става, за да се изврати човечеството.Щом слънцето грее за всички нека Бог раздава правосъдие! Човечеството си е извратено от време оно така че нито ти или аз ще го ремонтираме! Щом Бог ги е допуснал значи си има план който ние едвам ли можем да знаем!

400

Juls

преди 3 години

Фарса е е толкова мащабен, че започвам да си мисля че совите не са това което са, да не се окаже че зад тези кампании стоят сили които искренно мразят "ЛГБТитата", защото исканията са толкова абсурди, че няма как да са в техен интерес и това предизвика истинска омраза в останалите. Необходимо е самите "ЛГБТа" да се противопоставят на тази лудост, защото НЕ Е в техен интерес, търпението ще се изчерпа и ще стане мазало, а на онези зад завесата май точно това им се иска..

399

Бог да ни е на помощ

преди 3 години

С тия агресивни побърканяци.