41

Пич

преди 3 години

Ама разбира се. Да не са луди. Сега го играят две враждуващи партии и събират много повече гласове. Иначе после пак си играят заедно. Ако открито заявят, че са една формация, голяма част от канарчетата ще гласуват за друга "алтернатива". Елементарно. Като се изчерпят алтернативите, ще пуснат нови - Слави, Маяма, и т.н. Уж да създават усещането, че гласуваш за нещо ново :)

40

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Абе тъжната истина е, че и БСП, и ГЕРБ, и ДПС, и СДС, и Атака, и ВМРО са си продукти на ДС!!!Просто синчетата и щерките на комисиите, които градиха, сега викат "Дръжте ***!!!"Каква демагогия само....Бившите агенти на ДС станаха милионери и евроатлантици за една нощ...Левски няма да помогне оти е бил хрисим, трябва ни "терорист" както го изкараха Ботев, а най-добре Пиночет.И да се почва наново.

39

ниа

преди 3 години

Много сме силни сме и сме 80 % и затова пак че победиме и пак бате Бойко че ни управлява щото е умен и честен

38

До 36

преди 3 години

Ти не си българин.Никой не трябва да се маха.Бягството е позор!Напротив,трябва да се върнат повече българи от чужбина и да свалят тази хунта от властта.

37

Анонимен

преди 3 години

Заровете са хвърлени. А какво са отредили ще разберем на 4 вечерта.Единия вариант - печели ГЕРБ и се съставя Кабинет.Втория вариант - печели БСП и се съставя нестабилен Кабинет който ще бъде атакуван още от Day one. Ще има протести пред НС и във големите градове т.е. повторение на Орешарски и предсрочни парламентарни избори заедно с президентските.

36

Анонимен

преди 3 години

До 37Съветвам те след като приключил училище, да спреш дрогата!!!!

35

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ отиват в канала на историята.Досега печелеха с фалшификации,но този път и това няма да им помогне.

34

Анонимен

преди 3 години

България се управлява от десетилетия от ченгета и ДС. И днес е така. Не вярвам как утре ще се промени това. Който иска да живее в неченгеджийска държава да се маха, ако е млад.Актьорите тук се променят, филмът никога!

33

бай Спиро

преди 3 години

За всички политици народа е стадо, което трябва да се стриже и дои. Разликата между леви и десни е, че десните хранят и поят стадото преди да го острижат и издоят и не го затриват, а левите дебнат друг да е охранил стадото преди да оберат келепира...и след тях и потоп...

32

Анонимен

преди 3 години

Разбира се,че коалиция БСП-ГЕРБ е невъзможна.Като гледам и никой друг не желае да се коалира с ГЕРБ,освен задкулисния им партньор ДПС.Това е положението.Ако ви харесва,пак гласувайте за тях.

31

Анонимен

преди 3 години

Странни хора са от БСП, никой не е говорил с тях за коалиция, но те отказвали

30

Анонимен

преди 3 години

Да бе щото ГЕРБ горят от желание да се коалират с губещи.Печелят си изборите ГЕРБ и си правят правителство- всички Християни, отровители, Корнелия и т.н. си остават с пръст в устата

29

Анонимен

преди 3 години

"Има Такъв Народ са единствените читави - ама нали били чалгари - не ни трябват такива."А някой може ли да ми обясни как един гологлав бездарник продаващ мартеници изведнъж става богат и взима хиляди левове всяка вечер от глупави шоу програми? И с какво същият в момента финансира своята дейност?

28

Анонимен

преди 3 години

Тези са взели насериозно! Освен ДПС, има ли друг, който би пожелал да бъде в коалиция с тях? Н знам през годините как оцеляха като партия? Освен пенсионери, крадци и природно ударени в главата, има ли някой, който да им се връзва на популиските глупости?Единствено би ме зарадвало, ако Атака би подкепи:).

27

Анонимен

преди 3 години

На всеки нормален му е писнало от ГЕРБаджии навсякъде. Логично, ако нормалните хора в тая държава преобладават, значи би трябвало ГЕРБ сериозно да изгубят на тия избори. Обаче въпросът е... Дали наистина в България преобладават нормални хора?

26

Анонимен

преди 3 години

Аз съм спокоен за моите фаворити от ГЕРБ - те печелят при всички случаи - с такъв интелигентен народ, които ако не гласуват за тях ще гласуват за бившите им приятели генерала и Христо Иванов, за Доган, за ***, която им е сегашното тайно гадже, за ортака и престъпник Божков, с който уж са се скарали - работата е ясна - ГЕРБ пак ще са на власт или сами или посредством споменатите. Вероятно Има Такъв Народ са единствените читави - ама нали били чалгари - не ни трябват такива.

25

Анонимен

преди 3 години

Много добре си спомняме преди тройната коалиция абсолютно същото твърдение, после в интерес на грабенето много бързо по помиярски с коалираха, помним ние, помним.

24

Анонимен

преди 3 години

В България политиката много пъти е доказвала, че едно се говори и обещава- а друго се върши.За пред обществото се представя едно, но в "спалните" се правят немислими споразумения и коалиции. И после не се чудете защо някой някъде има пълни чекмеджета.

23

Анонимен

преди 3 години

До СТРАНДЖАТАДемократ=Варварин=БЛМ. Сядай двойка

22

Анонимен

преди 3 години

До АнонименГЕРБ ще искат, ако реално станат 6-7 партии в парламента, защото е или БСПс подкрепата на другите партии, или ГЕРБ с БСП. Освен ако не станенякаква лудница, което е възможно, и всички малки не се съберат заедно.