10

Анонимен

преди 3 години

Да почива в мир! :(Не го разбирам този спорт ли е, какво ли?Да се харчат толкова пари само за да се качиш някъде. Или дори да загинеш.Какъв е смисълът?

9

до 9

преди 3 години

Височинен турист, не алпинист.Алпинистите не си плащат да ги носят догоре...

8

Anonymous

преди 3 години

Предположения какво е станало, дали умора, дали силен вятър и липса на опора.Няма ли правило винаги да е подсигурено едно закачване преди да се махне другото?Със сигурност е било нещо необичайно, Скатов не е случаен алпинист и не би направил новобрански грешки.Бог да го прости!

7

Анонимен

преди 3 години

Да почива в мир. Обаче доказа, че такива експедиции не са за тревоядни.

6

Обективно

преди 3 години

Не е умрял от умора, а от пpocтотията си, която го е накарала да катери най-опасния връх на планетата посред зима.Че си е платил и 50 000 долара за самоубийството да отиде и да се метне в тая пропаст там.

5

сина

преди 3 години

Мир на праха му! Поклон пред смелостта му!

4

АнонимеН

преди 3 години

ТО Е ЯСНО, ЧЕ ПОЧТИ ВСЕКИ ЩЕ МУ РЕЗНЕ ВЪЖЕТО АКО ЗАСТРАШАВА НЯКОГО ДРУГ!!!НО КАТО СИ ПРИЗНАЕШ ТАКОВА НЕЩО ЗА ПРЕД ОБЩЕСТВОТО НЕ ЗВУЧИ ДОБРЕ :D

3

АнонимеН

преди 3 години

ЛЪЖАТ !!!СМЕНИХА СИ ВЕРСИЯТА!!!А ЛЪЖАТ ЩОТО ВЪЖЕТО КОЕТО УЖ СЕ СКЪСАЛО ВЪВ СЪДА ЛЕСНО СЕ ДОКАЗВА, ЧЕ Е СРЯЗАНО!

2

Анонимен

преди 3 години

Атанас Скатов е паднал, докато се е опитвал да смени системата си за безопасност от едно въже на друго. Въжетата били нови и не са се късали.____Казах ви че не може се скъса това. Виждал съм го. Явно либерал-планинарчето се е надценил. Лека му пръст на чиляка.

1

Анонимен

преди 3 години

Почна се - кой е виновен и кой ще плаща застраховката