384

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен397 В САЩ Радев отиде по предложение на българското правителство, с протекциите на БСП и Щатите не могат да откажат. Но дори и за 44 седмици другарят Радев си остана верен слуга на Москва. Възпитаник е на българската авиационна висша школа и на Руската такава, където е изкарал пълен курс на обучение.

383

Не ви ли

преди 3 години

Прилича Радев на проскубан пор

382

Анонимен

преди 3 години

Времето на крадеца изтича,до изборите го очакват много изненади и от ЕС - OLAF и от Големият Задокеански"Брат"!

381

Анонимен

преди 3 години

Абе , някой знае ли след като Бойко Б. напусна системата на МВР защото не искаше да се отказва от комунистическата си партийна книжка , дали все още си я пази в чекмеджето с евраците ? Въобще някой чел ли е някъде новина че Бойко Борисов се е отказал от партийната си принадлежност към БКП . Баща му знам че все още си е комунист.....

380

Бай Пешо

преди 3 години

Веднъж да имаме читав президент, и всички гербави Калинки и ***, взеха дружно да го плюят от страх, че ще отвори очите на заспалия Българин и те ще се наложи да ходят при Бай Ставри на гости. Давай Радев, с теб е цялата държава. А с ГРОБ са шепа Калинки, Държавната Администрация (нищоправещи) и техните семейства.

379

izh

преди 3 години

Фуражката знае, че ако не вдига шум мястото му в пантеона на "достойните" българи е наравно с коларов, пиянде димитров, мутрогечев и още знайни и незнайни крадливи дрънкала. И при хомо сапиенсите има мутанти дето сами си отпадат от биологичната еволюция. Лошото е че от християнско милосърдие трябва да му плащаме простащината

378

Анонимен

преди 3 години

До Поплавски401 Не е важен тук Гърневски, а един руски слуга, който попадна случайно в политиката, излъга нацията и я раздели- Румен Радев. Затова ще загуби катастрофално на следващите избори. А заедно с него и БСП, дори в опозиция, коато я очаква отново.

377

Поплавски

преди 3 години

Гледах по една от националните телевизии,един подпухнал,болнав пловдивски ***,да хвърля отровните си слюнки по адрес на българският президент.Гърневски,ти си срам за държавата ни с демагогските си,с *** подмазвания към милиционерският си началник.Интересно,къде ще се завреш след президентските избори,когато президента на България днес,с тотално мнозинство бъде избран за втори мандат? Жалка останка си от далечното минало.Ти си ръждясала латерна,която свири,когато Борисов й навие пружината.

376

абе цървул червен

преди 3 години

До Анонименмного скоро на теб ГЕШЕВ ще ти освежи паметта ито по много въпроси

375

НЯМА СМИСЪЛ

преди 3 години

ДО 397НЕ СИ ПРАВИ ТРУДА , ДА ЛЪЖЕШ.....НЯМА СМИСЪЛ ДА ГО ПРАВИШ И ДА ЛИЖЕШ ФИГУРАНТА.....НЯМА ПОЛЗА ОТ ТОВА !

374

Анонимен

преди 3 години

@к.392Хайде да не се лъжем: Радев беше завършил Генералщабна академия в БГ, а в САЩ в продължение на 3 семестри, не 3 месеци, понаучи ги тези неща преди да пишеш, беше на квалификационни курсове за командни кадри в армията - в конкретния случай в авиацията. Името му е написано на плочкаа като първенец на випуска. Нито в Милиционерската школа - Симеоново, нито в СИК има такава практика.

373

АМИ

преди 3 години

Нашия президент искал да го осветлят по случая УЗУНОВ ......какво иска да каже , ДА му сложат лампи ли.....то ОЛАФ ГО каза , точно и ясно .КАКВО се прави на бавно развиващ ?

372

Анонимен

преди 3 години

ДО 388ГОВОРИШ АМА ГЛУПОСТИ...ФИГУРАНТА, БЕШЕ ВЪВ ЩАТИТЕ ТРИ МЕСЕЦА НА СПЕЦИАЛИЗАЦИЯ.....А ТАМ НЕ ДАВАТ ВИСШЕ ЗА ТОВА , НЕ ГО ВЪЗВЕЛИЧАВАЙ !

371

Анонимен

преди 3 години

То колкото и да се мъчат КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ *** , да оневинят ФИГУРАНТА няма да стане. Той просто се издъни и то много яко ! СРАМ за президента , СРАМ !

370

Интересно

преди 3 години

Празидентство във война с държавата.

369

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен374 То пък една демокрация ? Видяхме я и демокрацията и ценностите и . ВОНИ !

368

ОСТАВКА

преди 3 години

Голяма ИЗЛАГАЦИЯ КАТО за президент....едно ГОВОРИ, друго върши , трето МИСЛИ.....няма срам !

367

Хасковски бостан

преди 3 години

Все тикви ми се въртят в главата.

366

идва видов ден

преди 3 години

Данни за извършени престъпления от държавния глава Румен Радев има в прокуратурата. Това стана ясно от извънреден брифинг през 2020г. на главния прокурор Иван Гешев в Съдебната палата. От думите на Гешев, който бе заобиколен от ръководителите на всички прокуратури в страната, се разбра, че събраните факти са сериозни и при всеки друг български гражданин моментално биха довели до повдигане на обвинение.

365

Анонимен

преди 3 години

Той тиквата изобщо няма памет ,безгръбначна огромна амеба