12

Хм

преди 3 години

Троцки и в Мексико не можа да се скрие....?!

11

Бай Васил

преди 3 години

Тоя не е добре с главата ,лично Путин никого не е убил до сега !

10

Анонимен

преди 3 години

Май на тоя не му е дошъл акъла.Путин може и да се поправи.

9

Патриот-Русофоб

преди 3 години

Наследниците на Путин вече му поставиха диагнозата - Паркинсон. Дават му шанс да елегантно да напусне властта по здравословни причини с голяма част от заграбеното...или да падне във ваната и да си счупи врата. Избора е негов.

8

78058

преди 3 години

"... след като милиардерът започва да финансира опозицията и да разкрива корупционни схеми" Самото финнасиране на политици и политически организации и корупция. Олигархът финансира, за да го обслужват. По официални факти, Путин го пусна от затвора, за да отиде при болната си майка. А всъщност Путин му отне ореола на жертва и обезвреди Ходорковски. Навални не го прие никой, въпреки огласеното решение на руските съдебни власти да го задржат при завръщането му. Западът има нужда от жертви на Путин

7

за руШките патриоти

преди 3 години

в България има права лопата......ръждясала.

6

Анонимен

преди 3 години

Сноудън също има късмет, ЦРУ се замота...

5

Сталин

преди 3 години

Всеки проблем си има име, адрес, роднини..

4

Анонимен

преди 3 години

И семейството дето са нахлули в дома им по-погpешка са късметлии ,че не са ги убили. Путин поне трепе ако са виновни с нещо, тука трепят с Новичок щото без Гугъл и вратата на тоалетната не могат да намерят.

3

Патриот

преди 3 години

Оффф Боже миличкия и тоя се притеснявал гадния Путин да не го убил ,да когато Путин иска да убие някой обикновено го пуска на свобода въпреки престъпленията му срещу Русия и руския народ да отиде където си иска и ако ще да се закопае под 10 метра бетон да не го изненада злия Путин из отзад някак си в съня му и да му забие един мощен новичок катъо Фреди Крюгер !Това е пъклен хибриден руски план :)

2

Анонимен

преди 3 години

БРАВО!

1

Анонимен

преди 3 години

Никога не е късно