110

Анонимен

преди 3 години

Един герберски *** има само на линия, да бичи мнуси, другите нямат нет заради снега.

109

до чебурашка

преди 3 години

Ти си облъчен яко артикь, от на вожда си осанката. Или по точно ит на вожда си кюлчетата. Ходи брой колко живота и съдби е затрил Боко и продължава да мачка, заедно със свитата си герберска по места. Така, че с нетърпение чакам времето, когато всички герберски слуги и лакеи бъдат изхвърлени от следващата власт на улицата от дъжавните си хранилка, за да може да играе сопата. Заслужили сте си пердаха...нали знаете.

108

Анонимен

преди 3 години

Нещата ще приключат на 4 април защото на България и трябват южни потоци и 400 мил. транзитни такси ,а не ф16 на нереално високи цени .

107

Ямболски цървул

преди 3 години

До всички,които оплювате Мангъров.Следя му всички думи.Не се е отметнал от нищо,просто НЕ ВНИКВАТЕ!

106

Анонимен

преди 3 години

То и това лято изобщо нямаше грип през лятото. По стотина на ден диагностицирани с тест, колко от тях- фалшиво позитивни - не е ясно.

105

я

преди 3 години

Така се обяснява правилно на хората какво е Ковид и колко е страшен. А не като герберите и тези от НОЩ, освен умишлена паника и стресиране на хората нищо не правят друго. И всичко това, за да си раздадат едни пари, да затрият бизнеси и да изгок=нят от България, всеки който не е с тях. Искат да си стоят вечно на власт, но още един мандат на ГЕРБ и България няма да я има. Ще останат само полицаи, държавни служители, администрация и някоя друга асфалтена фирма. Само хората на хранилка.

104

българин

преди 3 години

До: номер 116Такова понятие "лятно грипче" няма.През лятото изобщо няма грип.Не си измисляй!!!

103

Ямболски цървул

преди 3 години

До ЧебурашкаОтиди на преглед в някоя психиатрия!

102

Аз

преди 3 години

Не познавам Мангъров следя му изказванията но миналата година през март казваше че такъв вирус няма после че до пролетта ще изчезне после през лятото че почти му се вижда края сега пак казва че щяло да премине.вярно съгласен съм че масово докато него преболедуваме няма да се разкара .та като го слушам не знам на какво да вярвам.

101

български

преди 3 години

До: номер 109Всичко разбрах, само едно не ми стана ясно: Кои са тия "маршове на Валхала"?

100

Анонимен

преди 3 години

Написал си:===При 'очаквана продължителност на живота" в България (според НСИ):Жени - 78 годиниМъже - 71Болшинството починали 'официално' от Ковид са със средна възраст поне 5-6 години над горните цифри!===Ами да видим каква е истинатаЗа вчера има 38 починалиКазваш, че болшинството са 5-6 години над цитираните възрасти, т.е. за жените над 83-84 години, а за мъжете на 76-77 години, а това са 1 жена на 89 години и още 5 мъже на над 76 години и двама на 76 години, което не е болшинството.

99

Анонимен

преди 3 години

Бауу не мога да ти кажа какво да вземеш, и къде да си го завреш, понеже ще ме затрият, но ти си знаеш.

98

Анонимен

преди 3 години

А бе Мангър не се дръж като страничен наблюдател?!Нинова и Радеф са същите критикари!

97

Дали

преди 3 години

Това с ваксините и тестването не е ли просто едно отчитане на дейност? Защо толкова години не измислиха лек срещу рак, а сега за няколко месеца изработиха няколко ваксини само за един вирус?

96

Бау

преди 3 години

дебита ... Осъзнавате ли, че един 'доцент' от източно европейска държава спори с ЦЕЛИЯТ СВЯТ. *** му вярва, защото споделя мнението му и това значи, че е прав .... Логика - 0. Иначе се смеят на БАН, че правят ваксина (т.е опитват се), но "доцента" знае най-добре от всички.

95

Ямболски цървул

преди 3 години

Браво доценте.Ето защо спокойно си пия ракията и слушам маршовете на Валхала! Докато има такива като теб,ще има спокойствие и Вселенско равновесие!

94

Анонимен

преди 3 години

За мен най-важно е доцент Мангъров да потвърди, че локдауна е напълно безсмислен. И да отваряме вече, че не се издържа...

93

asd

преди 3 години

Мангъров, ще си скъсаш ли дипломата ако пак не уцелиш с прогнозата?

92

dtrumppp

преди 3 години

тоя сам се е компрометирал 1000 пьти!защо да го слушаме и да му вярваме - няма защода се скрие..

91

Летално неграмотни

преди 3 години

драскачи. Къ'в е тоя ЛИТЕРИТЕТ бе *** Василева !? Леталитет е думичката! Аман от ти*веници!