51

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 48"Ее, тия задминаха нашенския комyнизъм бе! Ние през комунизма не сме се топили така семейно. Верно, че човек не знаеше пред кого може да разкаже виц, щото все ще се намери кой да го издаде, ама поне в семействата си не се предавахме един друг!"Абе, русофилите все за едното време си мечтаят, пък все някакви гадни подмятания за "нашенския комунизъм" чувам. Нещо не е наред в тая работа.

50

IQ 2.28

преди 3 години

До Долни кравари!ес се командва от немските социал демократи. като избегаме от другарите шваби, накъде после, при ердо ли? щот тва ше стане

49

Анонимен

преди 3 години

До аз-ътНикакъв проблем. Аз пък пожелавам всеки да го застигне това, което е заслужил.Искрено се надявам, че ти си заслужил само добри неща.

48

Анонимен

преди 3 години

Ее, тия задминаха нашенския комyнизъм бе! Ние през комунизма не сме се топили така семейно. Верно, че човек не знаеше пред кого може да разкаже виц, щото все ще се намери кой да го издаде, ама поне в семействата си не се предавахме един друг!

47

Германец

преди 3 години

Е бащата за какво се притеснява? Нали само патриоти се бяха събрали там. Синът му го е препоръчал за медал, така да се каже.

46

аз-ът

преди 3 години

Содом и Гомор бледнеят пред моралната и обществена деградация в западната либерална демокрация.

45

Долни кравари!

преди 3 години

По долни са от нашите игани! За пари продават баща си, Боко чака помощ от такива!? Април е нашето спасение, ритник на ЕС!

44

ХХХ

преди 3 години

""Велика нация" велика страна ! Син баща издава дъщеря майка си издава .....прятел убива приятел заради чаша уйски ......Не са като руските пияндета а ? Истински мъже са ......нация избила индианците и им откраднала земите .......помия ! А ние им сваляме *** ?

43

1

преди 3 години

Русофилите реват по форумите за това какъв престъпник е някой си (според зависи племенния червен шаман кой посочи, както видяхме в случая с Ердоган), но иначе одобряват укриването на такива.Още едно време на това лицемерие беше основана и цялата система на доносничеството: тази шизофренния помагаше да функционират, без да имат угризения.

42

Анонимен

преди 3 години

Бащата-клошар синът -гей. Семейна идилия. Малко като навремето оная история как някакво партизанче предало къде баща му и майка му са скрили чувалче царевица за зимата пък то обичало другарите от колхозът и накиснало техните.Май бяга кръстили улица и читалище на тоз полезен иди0t

41

Питър

преди 3 години

Реакциите в България ме изумиха. Следващия път като поискате "правова държава" си спомнете какви ги пишете. Уважението към държавата започва вкъщи, като само мафиозите все още слагат семейството преди закона

40

аз-ът

преди 3 години

Червените каскети всичките сте с коефициент на интелигентност на гъби печурки, тъй че не ме изненадва реакцията ти.---същото (рак) желая и на всеки когото обичаш.Проблем?

39

Зрител

преди 3 години

крайнодясна милиционерска група - alt right militia groupКойто го е превел това може спокойно да сменя попрището.БГ журналистика = преписвачи без основни знания

38

Анонимен

преди 3 години

До аз-ътЧервените каскети всичките сте с коефициент на интелигентност на гъби печурки, тъй че не ме изненадва реакцията ти.

37

Емииии...

преди 3 години

Сега ще си поплача малко, а после ще си прережа вените.

36

IQ 2.28

преди 3 години

До Пича в магазина гледаме върховете на обувките и стъпваме ситно. аре мерш, другарю консоморец

35

аз-ът

преди 3 години

Момчето не изглежда да е много по-далеч от баща си като умствени способности, но поне е направил достойното нещо да помогне на властите да задържат един престъпник.Пожелавам му успех в живота.---а аз ти желая да умреш от рак. Бавно.

34

IQ 2.28

преди 3 години

вижте прочие управляващата партия в минесота как се казва, част от коя по голяма партия е и дали името и прилича на една немска партия от 30те години на миналия век.

33

аз-ът

преди 3 години

ПАВЛИК МОРОЗОВ. Глобален либерализъм в действие. Ето това ни чака. Едно изгладено без ръбове общество от еднаквеници, без някой дори и да си помисли да надига глава, в което всеки постоянно живее в страх от "cancel culture" , в което децата издават родителите си . Разкошно.П.П. ЛИБЕРАЛИТЕ СА ПО-ЛОШИ ОТ ИСЛЯМСКИТЕ ТЕРОРИСТИ.

32

Mitko-UK

преди 3 години

Семейството е преди всичко! Този неблагодарник с розовата шапка заслужава да бъде изхвърлен като мръсно коте и повече никой за нищо да не го потърси.