117

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 169 Дали са предали някаква медицинска документация ?"Личните данни за здравословното му състояние, съгласно правните норми на Федерална република Германия, подлежат на строга защита и Навални не се съгласи да прехвърли тази информация на руската страна, казва Deutsche Welle"

116

Анонимен

преди 3 години

Германците изпратиха документите.......друга Упорка от Шипка 6?------------------германците изпратиха някаква част от документите, разбра ли, кравешки презокеански екскремент?Прочети още на: https://dnes.bg/world/2021/01/17/arestuvaha-sergei-navalni-pri-kacaneto-mu-v-moskva.476800#comments

115

Анонимен

преди 3 години

Браво!

114

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 169 какви улики неговите хора , нали ги изнесоха от хотелаУж бутилката с новичок после било бельото му после съвсем се объркаха и млъкнаха , като разбраха че стават за смях с изнасяните данни

113

Анонимен

преди 3 години

До Виждам санкции 138 и кви ще са тези по -сурови санкции от Бидън То остана ли нщо , което да не е санкционирано Ако диша някой около района на СП2 , подлежи на санкции Единственото , което му остава на Бидън - или да взривява тръбата ,или да обявява война на германия , русия

112

Анонимен

преди 3 години

Журналисти, първо научите КАК ПРАВИЛНО СЕ КАЗВА това!!! И после........КАКВО ВИ ИНТЕРЕСУВА това нещастно същество???????????????????? Защо не се интересувате какво става с Асандж??????? А тоя предател ще се отправи право на дъзкорезниците в Сибир!

111

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТези работи се доказват с разследване, другарю.Руската прокуратура кога започва такова по уликите за опита за убийство?---Първо руската прокуратура чака докладите за така наречеия новичок, който уж били намерили германските служби>Ама , засега германците се спотайват, щото им трябва време да скалъпят нещо.А чак тогава ще говорим за опити за убийство.Щото по предположения за наличие на химически оръжия изтрепаха 2 млн. иракчани, пък после се оказа, че нямало химически оръжия.

110

Анонимен

преди 3 години

До 141Латвия отпреди 14години и сега има голяма разлика,а най-важната е ,че стандарта на живот е по-добър от руския!В Латвия живеят около 40% славяни повечето от тях руснаци и въобще не искат да чуят за Путин и Рассия!Преди години Путин искаше да ги използва за натиск върху Рига ,но удари на камък!

109

Анонимен

преди 3 години

Нещата в Русия вече стават много сериозни. По руските сайтове хората подкрепят Навални. Путин се провали.

108

Анонимен

преди 3 години

Русия трябва да бъде абсолютно изолирана като шугава овца.. Русия пак побесня в ярко червено.....

107

F

преди 3 години

Браво !!! Сега и да го разпитат

106

АнонимеН

преди 3 години

ДА ГО ВКАРВАТ ВЪВ ЗАТВОРА ТОЗИ ОЛИГОФРЕНЯК НАВАЛНИРЕЖИМА ЛИ СИ МИСЛИ, ЧЕ ЩЕ БУТНЕ ТОЗИ НЕНОРМАЛНИК!!!ВЪВ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ОСНОВНО СА ОЛИГО-ФРЕНИ АТЕИСТИ КОЕТО ЗНАЧИ, ЧЕ ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ Е НЕСПАСЯЕМА!

105

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНавални предизвика един от отровителите си да напрви пълни самопризнания. Има доказателство за това.============Стига, бе! Тази анимация обижда средно интелигентното население, което, вярвам, все още е мнозинство. Никакъв професионализъм нямат в пропагандата - аматьори!

104

До 147

преди 3 години

ЗАЩОТО ОБИЧА РОДИНАТА СИ.!! А И Е НАПЪЛНО НЕВИНЕН!!!

103

Анонимен

преди 3 години

Прибалтийските държави, ако не крякат, няма кой да се сети, че изобщо съществуват.За момента са намерили утеха в шизофреничната си русофобия.Толкова са безинтересни!

102

Анонимен

преди 3 години

До 130Освен това,имунитетът на Путин е до живот ,както и за неговото семейство!!!Такъв закон не е имало ,няма и да има във Вселената!Това значи ,че и след време ,когато не е президент Путин може да вземе един автомат и разстрелва хора по улиците и затова няма да бъде съден!Същото се отнася и за хора от неговото семейство ,до живот с имунитет!

101

АРЕСТУВАЙТЕ ПУТИН

преди 3 години

ЗАЩОТО ТОЙ ЛИЧНО РАЗРЕШИ НАВАЛНИ ДА НАПУСНЕ РУСИЯ И ТАКА НАРУШИ СЪДЕБНОТО ОГРАНИЧЕНИЕ!!!!!

100

Анонимен

преди 3 години

Какъв предател е навални!!! Злобните собачки ли предаде, що ли?

99

АнонимеН

преди 3 години

БРИТАНИЯ ОБЯВИ, ЧЕ ЩЕ МУ ДАДЕ УБЕЖИЩЕ НО ТОЙ СЕ ВЪРНА В СЕВЕРНА КОРЕЯ!!НАПЪЛНО СИ ЗАСЛУЖАВА ДА БЪДЕ БРУТАЛНО ИЗНАСИЛЕН И УБИТ ТАМ!!!

98

с едно изречение

преди 3 години

Навални е изнудвал за пари местните предприемачии те съответно нескопосано са го сплашили (отровили с алкохол менте)