13

Анонимен

преди 3 години

Може да ползва дамски превръзки втора ръка, ако иска. Грета вече не може да учуди никого с простотиите си.

12

Анонимен

преди 3 години

Да, горкото дете има остра нужда от лечение! Глупостите, които говори, нямат стойност. 100% съгласна с предишното мнение, тези които я използват и финансират са за затвор

11

Анонимен

преди 3 години

Горкичкото дете! Спешно му трябва лечение! От ден на ден се влошава! Ами ако утре заяви, че няма да яде, защото готвенето е вредно за климата?!Явно на родителите и, не им пука, ама социална нямат ли? Някой да се погрижи за нея. Спешно е!!!

10

анонимен

преди 3 години

Да търсиш бялата лястовица е от мъка! Да се правиш на бяла лястовица е какво....?!

9

Анонимен

преди 3 години

Ми ако и приятелите не си ги купуват нови ко прайм?

8

Анонимен

преди 3 години

Горкото дете. Явно и липсва растежния хормон и след 5 години пак ще и става същия размер дрехи. Дано медицината се развие дотогава и да и помогне да порастне физически и най-вече умствено

7

Анонимен

преди 3 години

Ненормална история. Аз пък имам кожух от лисица от майка ми. И го преправих преди 3 години и си го нося. Майка ми го носи доста години, сега аз го нося. Страхотно изглежда. Смятам , че е много по отговорно към природата от купуване на веган/пласмасови дрехи , и хвърлянето на 2-3 шушляка на година. И да ме гледат злобно разни ***, които снощи са яли телешка пържола ми се вижда много двулично. Клошарството не е отговорност към природата.

6

Светозар

преди 3 години

Еее, от половин година не я бяхме виждали. Взехме да я забравяме и нейния пиар ни я припомни.

5

Анонимен

преди 3 години

Придобила вече женски черти.Скоро някой викинг ще я активира между краката и туй й беше с активизма !

4

Krom

преди 3 години

Мен ако питаш, и без дрехи да ходиш все ми е тая. Цяла година не се чу нищо за тая, време е за малко Пи Ар - позавяхна вече славата.

3

1

преди 3 години

А те откъде ще имат дрехи, които да ти дадат когато "не им трябват"?Това момиченце не изглежда много умно, макар че само се прави на глупава: вече изкарва добри пари от "активизма" си.

2

Анонимен

преди 3 години

Таа па....според мен това девойче има сериозен проблем с естествените си биологични нужди. Дано скоро намери някой рус синеок съгражданин, който да се жертва и да спаси света от нервното й недонатаковано присъствие.

1

zeus

преди 3 години

Приберете горкото дете за лечение, а тези, които я използват в затвора.