23

до 17

преди 3 години

Ами то точно банките го купуват в момента, и ми стана доста ясно, че въобще незнаеш за какво става дума.

22

до 17

преди 3 години

ОК бе, пирамида е. Айде мълчи. Инвестициите съм си ги избил стократно. Остави да си правим парите в пирамидата! То и Амуей е пирамида и всичките касиерки и чистачки у нас са "търговци" там, а ние, умните хора, търгуваме с криптовалути. Кое ти пречи?!

21

до 16

преди 3 години

Ако знаеш колко колеги и приятели имам, които продадоха по 200-300 биткойна не е истина... Едно време (преди 4 години) в офиса се бяхме тотално вманиячили в криптовалути. Имам близки приятели, които станаха милионери (не че в ИТ сектора е сложна задача това, става заа няколко години). Аз така и не вложих повече от 40 000 в такива работи и беше грешка...

20

Do17

преди 3 години

Какви жисери ръсиш не е истина.

19

Анонимен

преди 3 години

Цената му вече е 32 317 долара. Тази статия в събота ли е писана? На всички круптовалути цената се вдига но не така рязко както на биткойна.

18

Анонимен

преди 3 години

.Като стана на въпрос, къде отидоха тия 64000 биткойна, конфискувани от държавата, преди форковете. Или с други думи тука изчезнаха едни пари, повече от КТБ и никой нищо не говори за тях.

17

,

преди 3 години

До до 8Пак ти казвам, че това е пирамида. Как е възможно някъв японец да "си създаде" валута? Това е незаконно, не са пари! Преди 30 години имаше такива пирамидки на хартия, на 5 човека по 20 лв да дадеш и предай нататък, докато дойде твоя ред, печелиш 3 милиона. Знайш как ще стане? Никак! Само първите си избиха парите. Не може да наричаш пари нещо, което не е пари! И това, че си придобил чрез пирамида някакви пари не доказва нищо. И тръгнал да ми се хвали. Оди в някоя банка да ги продадеш!

16

кисело грозде...

преди 3 години

Аз си бях изкопал преди 7-8 години цели 16 биткойна и ги продадох за по 200-300 долара бройката - избих си инвестицията в копачките и спечелих към 5000 лв и си мислех, че съм ударил далаверата, а е трябвало просто да изчакам още :)

15

Анонимен

преди 3 години

Най-забавни са ми коментари как хората купуват криптовалути, продават, инвестират в какви ли не фондове, търгуват акции, а разни, които не са помирисвали подобна терминология говорят празни приказки. Те и парите в кредитните карти не са пари и не са реални, ама на- купува се всичко с кредитна карта. Същото и с акциите и криптовалутите. За фондовете- да не говорим. Доста смислени инвестиции.

14

100% 80-процентник

преди 3 години

По принцип може да продължи да се вдига, но не забравяйте какво стана предния път когато удари 20 000$ . И също така вижте какво стана оня ден с някаква крипто, дето (почти безпричинно) падна 50-70% за 2 дена.Да не говорим ,че ако банките решат да подкрепят или развият друга крипто , ще има сътресения .

13

Анонимен

преди 3 години

До м даааTи нямаш "усет" дори са пишеш грамотно, пък какво остава за инвестиции.

12

SHEFA

преди 3 години

До 10-ТИ В РЕД ЛИ СИ БЕ?-АКО СИ СПЕЧЕЛИЛ ЗНАЧИ СИ МЕТНАЛ НЯКОГО.

11

Анонимен

преди 3 години

Предлагам на Баце да инвестира чекмеджето за Биткойни.

10

до 8

преди 3 години

ОК, не са пари. Залъгвай се колкото си искаш. Ама си купих къща в Симеоново от тях и всеки данък е платен. Че имам и още доста. Жив и здрав. Нека не са пари.

9

м дааа

преди 3 години

Пролетта мислех да купя един , че бяха под 10 хилки, ама така и не се реших. Също като с акциите на тесла, купих 10 и като се удвойха ги продадох , пък те от тогаз не спират да се вдигат , явно нямам усет за дългосрочни инвестиции

8

,

преди 3 години

Ти хубаво си си накупил тази измишльотина, но освен, че си изкарал далавера от това, че си попаднал под ръба на пирамидата, друго не виждам като позитив. Тази пирамида редовно си се клати с екстремуми и някои печелят, други губят. Но е много погрешно да се говори за това като за пари - това не са пари, това не е валута. Валутата има стойност и е гарантирана с икономиката на съответната страна. Банките от 20 години работят дигитално, въпрос на време е сегашните валути да станат крипто. Ама това..

7

до 6

преди 3 години

800 долара. На 8000 продадох доста. На 28000- още малко. И така. А ти си лай, няма лошо. Имам и лискове на центата на две панелки в елитен столичен квартал.

6

Кво речи!?

преди 3 години

Купил койни на 8000$ и при цена 30 хил си избил вложението ДЕСЕТОКРАТНО ?

5

SHEFA

преди 3 години

ИМА ТАВАН-СЛЕД НЕГО-FINE

4

от 1

преди 3 години

Исках да кажа, че имам Биткойни, откакто бяха по 800 долара, не по 8000. Още от 10 долара го следях и не смеех да купя и чак на 800 склоних да купя 30, част от които продадох.