45

Анонимен

преди 3 години

В ютуб много често ми излизат реклами с надписи на иврит, а жени разказват на руски за тежкоболните си невръстни деца и децата им говорят руски. Не знам, обърках се, хем на руски, хем на иврит.

44

Хемус

преди 3 години

Я прочети оная велика книга писана от Чичо!Евреите са виновни за болестите,разврата и хазарта,който е царял още в Австро-унгарската империя!Подкопавали са държавата отвътре,корупция,усмивали са религиите,семейните ценности,изкуството,културата!Малко ли е да се ожениш за първата си братовчедка или племенница!?Да за юдео-хазарите става въпрос,другите са семити,те пък са мърлячи

43

Анонимен

преди 3 години

Един приятел евреин преди много години още по времето на социализма се занимаваше с разни полулегални дейности за да си докара някой лев отгоре и ми казваше Глупав човек не може да има пари. Аз тогава нямах пари и сега нямам пари но разбрах поне че наистина съм глупав човек.

42

Анонимен

преди 3 години

Един французин - женкар, двама - дуел, трима - революция. Един германец - ***-дант, двама - фабрика, трима - война. Един евреин - магазин, двама - корпорация, трима - банка. Един българин - пияница, двама - скандал, трима - политическа партия.Те седнали се се смеят на евреите! Те са не само по-умни. Те са по-пресметливи. Сметнали са, че е по-евтино за държавата с бързи ваксини.Кой ще им плаща да лежат при затворени бизнеси?

41

Анонимен

преди 3 години

До 39Приключили друг път.Ти чете ли статията ?Тепърва влизали в локдаун.

40

Заевски

преди 3 години

Ех, Нетаняховски, горд македонецо... !

39

Анонимен

преди 3 години

еврейн не може да бъде на загуба и да дава пари за неработещи, това е единствена причина

38

Знаем защо

преди 3 години

Повечето там са *** според Григорий Климов и с ваксините ще им променят гена с Кавказки.Това го гледах в медицински световен форум.Защо с Кавказки не се коментираше.

37

ДГД

преди 3 години

Хитлер едва ли е искал да избие евреите защото са по-умни от германците. Те просто са по-хитри и лъжливи. А света познава не един или два случая когато са си присвоявали труда на учени от други народи. И едно уточнение- не евреите са точно целевия народ, а хазарите приели еврейството. Истинските евреи са по-тъмни и не са създавали проблеми никому. Въпросните евреи в германия са основно наследници на хазарите живели по земите на днешна Украйна. Те не са библейския народ.

36

Др. Акула

преди 3 години

Приключиха, приключиха с вируса, ОСПЕХ и САКСЕС. Сега, като се окаже,че НОВА МУТАЦИЯ или ШЕСТ МЕСЕЦА ТРАЕ ИМУНИТЕТА, и през септември - айде пак на опашката за РЕИМУНИЗИРАНЕ с РНК вписваща инструкции в клетките вми. АУУ и после пак и пак и пак! Всеки шест месеца БОЦ! мечтата на акционерите на пфицър и мъдерна!

35

Виц на Деня

преди 3 години

Знаете ли защо на Юдея носа му е Голям?Щото Въздуха още е БезПлатен!

34

Анонимен

преди 3 години

и тези приключиха с вируса - само *** ще умува дали е вредно и как ще го чипират с ваксината...

33

Анонимен

преди 3 години

Ами евреи... Видяло им се много да плащат сметката за тока на фризерите за съхранение на ваксината и решили да съкратят срока.

32

Ари Коен

преди 3 години

Честита Ханука! Нека Светлината бъде с Вас!!

31

Санчо

преди 3 години

Само да напомня на треперещите да се боцнат с богопомазаните ваксини лично забъркани от Гейтс ,защо Пфайзер никой не може и няма право да ги съди за всякакви странични ефекти и проблеми с техните ваксини.Сега си размърдайте гладките и зализани мозъчета като прическата на Евгени Минчев и помислете .Ще ви е трудно защото отдавна сте оперирани от тази мозъчна дейност ,освен тази която ви се казва от квадратните кутии в домовете ви!Каквото сам си направиш друг не може!

30

Анонимен

преди 3 години

До 31Сега нямаме. Ама след 3 месеца ще има гьотири. Ама няма да има кой да се ваксинира30911

29

Анонимен

преди 3 години

Така се прави. Бавното имунизиране ще доведе само до разтягане на пандемията. Докато се обхванат всички ще стане вълнообразно заразяването. Няма как по друг начин да се постигне ефекта. Трябва да се действа бързо.Те са стигнали до формулата на успеха.Не като тука в събота и неделя даже не се тестват хората поради умората при медиците.Там имат медици. Ние нямаме кадри.Нашите лекари са на ръба на силите си. Дано издържат на натиска на безхаберието в хората!Докато едни спазват-другите купонясват.

28

Анонимен

преди 3 години

Нашия *** какво направи, с чужда пита се опитва помен да прави. Не чипа на народа е лош, а на елементарните управляващи. Хората не вярват на властта защото винаги са лъгани от тях.

27

Анонимен

преди 3 години

До НаскоГледай си тебе си.Сложи си и 3 ваксини.Недей да гледаш бай ***.Нали?

26

Анонимен

преди 3 години

Ние за нас нямаме, ама нашите умници, щели да помагат на бюрм.