51

Анонимен

преди 3 години

Отново е прав Мангъров,гледайки статистиката най голям процент от жертвите са хора на възраст и хора с хронични заболявания,те трябва да бъдат приоритет на държавата,след това здравните служители,следват полиция пожарна учители,поне така правят в Германия с която винаги си сверяваме часовника!

50

Недоразбрал

преди 3 години

Чудех се когато бях млад и ходех на запад защо ни гледаха със страх и подозрение западняците?!И си отговарям ежедневно!!Ей тоя пелтек Мангъра като го видиш и чуеш ще си обясниш цялата чудна и странна история на 1300 години България!Не знам ка а,*** неа така!!Всичките кесим,той вечно гьотири!!Тръгнал дрогаря п,елтеков с Румен,пикаещия в шадраваня,дето ще съдел ООН за фашизъм и геноцид??!!Кой л,уд по напред да вържеш?Тоя ли,оня ли,отровните гъби ли,Маютка,про,ст,а п,ка ли,Гошо т,ъпото ли?!

49

Анонимен

преди 3 години

До 51Можеш да отидеш да се ваксинираш още сега. Напълно безплатно е и не боли изобщо.

48

Анонимен

преди 3 години

Ужас ковдидиотите ко ще праят сега :) светилото им обърна палачинката :)

47

Анонимен

преди 3 години

В Западна Европа ваксинират първо възрастните. А в БГ този който е с връзки.

46

До Митев

преди 3 години

До Митев Не, ще си остана тук и тя ще бъде премахната!

45

IQ 3.14

преди 3 години

тоя наркоман знае ли изобщо кво иска, или седи като 70 годишен памперс и само дудня "това така не се прави"

44

Митев

преди 3 години

До АнонименТогава *** в Гърция, Турция, Франция, Англия!!! ТАМ няма мутренска държава!

43

Анонимен

преди 3 години

До БауОт чисто теоретична гледна точка Мангъров е прав!

42

Анонимен

преди 3 години

До БауНяма конспирация.Писах и статия на тази тема за Ковид 19 ваксините.

41

Бау

преди 3 години

До 40не е пълната истина ... Става въпрос за процеса НА ВАКСИНИРАНЕ. На биенето на инжекцията. Ако ти падне дупето ОТ самата ваксина много ясно, че можеш да ги съдиш. Проучи по-подробно. Народа извъртя всичко да му пасне на конспирацията.

40

Анонимен

преди 3 години

Преди време един мой познат,доста добър невролог сподели : Границата между лудостта и гениалността е по-тънка дори и от един косъм.Чудя се аз обаче от коя страна съм!

39

Иван

преди 3 години

Много хора казаха, че няма да се ваксинират. Щом са го казали, значи се чувстват уверени в себе си. И аз съм против ваксината. Вирусът е изкуствено създаден в лаборатория и нещата са съмнителни около тази ваксина. Преди да създадат свинския грип, първо създадоха ваксината против него. Сега стана обратното.

38

Анонимен

преди 3 години

Българската медия и правителсто са купени от глобалистите от САЩ, които са известни с това, че мразят човечеството! Като Бил Гейтс! Всичко що се излъчва по Американската медия се излъчва в цял свят същото нещо след 2 седмици!

37

Анонимен

преди 3 години

До БауАко имаме странични ефекти не можем да съдим фирмите производители на ваксините за Ковид. Така е в Сащ, Великобритания и тн. Даже имаше видео репортаж на тиви канала CNBC на тази тема. Това не са fake news. Това е истината. Просто в България тези фирми проидводите на ваксините срещу Ковид 19 бяха освободени задкулисно от отговоронст и медиите не се задействаха да направят статии и репортажи по темата за България

36

Анонимен

преди 3 години

И Мангъра откри топлата вода!Най сетне !

35

АнонимеН

преди 3 години

НАПЪЛНО СЪМ СЪГЛАСЕН :DБРАВО :DНАЙ-БОЛНИТЕ И ВЪЗРАСТНИ ДА БЪДАТ ИНЖЕКТИРАНИ С БИОНТЕКСА С ПРЕДИМСТВО!!!БРАВО БРАВО БРАВО!!! :)

34

Баче Кико

преди 3 години

Който иска да иде да се ваксинира - и няма да се разболее. Според ГЕРБ ваксинацията била започнала. Нареждате се, слагат ви ваксината още днес и след седмица сте спокойни. Защо трябва да чакате лятото и т.н. - идете и се ваксинирайте още сега и да се приключва.

33

Анонимен

преди 3 години

България е мутренска диктатура! Не ви искам затварянията, не ви искам мерките, не ви искам ограниченията, не ви искам ваксините!

32

MaйMyнaтa

преди 3 години

До ИстуканКой ще чипира бе, и на кой му дреме къде одиш и кво прайш. Добре е да спрете да гледате тия филми, яку ше я эакъсате!!