58

ДА

преди 3 години

А,добрутро! Нали не искахте Тръмп!?

57

Анонимен

преди 3 години

Как няма да се притеснява България? С "оградата" на Далавери няма как да се спрат емигрантските орди!

56

Анонимен

преди 3 години

"Това означава, че предишният ход на българския премиер, който се биеше в гърдите, прегръщаше се със Зайко и се наричаше обединител на Западните Балкани, е бил в разрез с позицията на българското общество"==================Ако предишният ход на българския премиер е бил в разрез с позицията на българското общество, значи българския премиер не е защитавал българските интереси? Тогава чии интереси обслужва българския премиер? На Началника си ли?

55

Анонимен

преди 3 години

Списвачката дали прави разлика между "версия" и "вересия"? Май не!

54

Процент от БВП

преди 3 години

Гоним 40%, но до края на годината има още две седмици, може да заемем още 2-3 милиарда от някоя банка. Нали затова беше големият зор да влезем в чакалнята на еврото.

53

Озадачен

преди 3 години

Не съм сигурен, че на бай Ердьо песента му е изпята, но усещам, че около ББ-Т започва да мирише на непочистена тоалетна и теренът всеки момент ще стане хлъзгав. С Бай данчо номерът с прегръдките или ниските поклони няма да мине. Боко да му "мисли", макар, че това е най-слабата му страна.

52

Корона н тръни

преди 3 години

Бацето не се е надупил, а държи на равновесието.Да идва Славчо -чалгата да управлява с Мая, Корнелия и онези- отровните. Да ги питам тогава. ....като им заплашат децата....как ли ще играят?

51

По същата логика

преди 3 години

Ние можем да денонсираме и признаването на РСМ, тъй като в началото на деветдесетте признахме БЮРМ. РСМ може да е правоприемник на БЮРМ, но наше право е да я разглеждаме като нова държава.

50

Анонимен

преди 3 години

1 т. лира = 20 ст.===================Само рублата върви нагоре. И днес е оцветена в зелено, а $ е под 1.6.

49

Анонимен

преди 3 години

"Във връзка с решението на българското правителство да блокира преговорната рамка на Северна Македония гостът изказа тезата, че чрез този ход се е консолидирала позицията на българското общество"---------------------------------------------Това означава, че предишният ход на българския премиер, който се биеше в гърдите, прегръщаше се със Зайко и се наричаше обединител на Западните Балкани, е бил в разрез с позицията на българското общество

48

1 т. лира = 20 ст.

преди 3 години

РЕЖИМЪТ - управляващите в Турция начело с Ердоган вече не са правителство, а режим - както в Иран и Северна Корея - официално заявление от президента на САЩ.Ердьо вече издyxa супата под вода :()

47

Анонимен

преди 3 години

Ердоган ще гони Байдън като пръч турски кмет.

46

аз пък мисля,

преди 3 години

че е крайно време да се приключва с тая средновековна империя!

45

Анонимен

преди 3 години

На бай Ердо песента му е изпята а на нашие ше му вземат шкафчето да види кат духа ветер как се сбира шумата с метла на есен кат нема у ко да я държиш!

44

Анонимен

преди 3 години

Борисов ще спаси скъпия си приятел Ердоган, но поточеца май пресъхна ще трябва американците да купуват руски газ да го превръщат в американски и да ни го продават на двойна цена.

43

ДДРОнег

преди 3 години

И да падне правителството на ердо-***, смятате ли, че турското племе ще се промени ???!!!Според мен винаги ще си останат войнолюбци, лелеящи мечта за възраждане на омразната им империя !!!

42

Анонимен

преди 3 години

"Като съотношение външен дълг и национален доход, Турция е на предпоследно място - 59%. Това чисто икономически означава, че по-голямата част от твоя национален продукт е на версия"------------------------Ценна информация. Остава да кажеш ние на кое място сме и каква част от нашия национален продукт е на версия?

41

Анонимен

преди 3 години

Мина времето, когато западът можеше да използва Турция, като марионетка срещу Русия, тя си има свои имперски амбиции и не се кланя на никой.

40

Анонимен

преди 3 години

Ердоган, който очевидно се се притеснява от американските Patriot, при които някой може случайно да се обърка и да натисне копчето, насочвайки ракетите към неговите сараи".Турция искаше да купи ракети Патриот но такива не им бяха прододени.Така,че другарю Димов стига с лъжите ви.

39

Анонимен

преди 3 години

Турция не е Ирак нито Либия, Биден ще съжалява.