36

'..

преди 3 години

Тия смешници ако продължат с мерките да се готвят за война, защото те хората си траят траят ама накрая ще им изгърмят бушоните и няма да има протести с думите оставка и развяване на знаменца а директно размирици ще има

35

Анонимен

преди 3 години

До Маджи МаджаровГРАЖДАНСКИ ДЕЛА СРЕЩУ ДОКТОР МАДЖАРОВ ЗА ВСЯВАНЕ НА ПАНИКА, ИЗНУДВАНЕ И ВЪВЕЖДАНЕ В ЗАБЛУЖДЕНИЕ! НА ТАКЪВ ДОКАТО НЕ МУ БРЪКНЕШ В ДЖОБА НЕ СЕ СПИРА.

34

MaйMyнaтa

преди 3 години

Правилно е, които ги е страх от ковид19 да се ваксинират. А останалите да се подпишат, че здравната система не им е длъжна.Ииии, ОТВАРЯНЕ НА ВСИЧКО

33

Анонимен

преди 3 години

До Д-р Коронис Кауза 26-Никой не те пита не си лекар , много ги разбираш тия работи ,колко ти плащат да пишеш простотии?????

32

Анонимен

преди 3 години

До До 29ЗАМИНАВАЙ ЗА БЕЛАРУС!

31

Анонимен

преди 3 години

Същия тоя Маджаров плюеше по пациентите по едно време. Тези от протестите не трябвало да се лекуват ако се разболеят.. или нещо подобно. Както виждам тоя е глашатая на властта в момента и непрекъснато се изживява за бог по телевизиите

30

До 29

преди 3 години

Стига лъжи! Отворете сайта на министерството на здравеопазването на Беларус и вижте какви са мерките за борба с Ковид. Много по- драстични са и от нашите! Например, че всеки работодател трябва да осигури безплатно маски на своите сружители и да ги сменят на всеки 2 часа. Линк да ти давам ли? Егаси манипулаторите!

29

Анонимен

преди 3 години

До 22И като се събуди, какво стана?

28

Маджи Маджаров

преди 3 години

Периодичното затваряне нормален живот ли е?!Ваксините бяха по желание доколкото си спомням.

27

Анонимен

преди 3 години

"Всеки, който се съмнява, трябва да бъде убеден с аргументи"Ами хайде, убеждавайте ме!Само дрънкате празни приказки, нахални ретарди.

26

Анонимен

преди 3 години

"Вариантите за нормален живот: Периодично затваряне или ваксини"Тоя ще му дам още един вариант: Беларус. Ни са чули за вирус, ни са легнали да умират. Ще му дам и още един вариант - хваща лопата и си цепи тиквата на две. Така постига няколко ефекта: хем ще е по-красив, хем ще може вакуума му да поеме от разума на Вселената, хем ще извадим вътре починалите бръмбари(които са позитивен PCR).

25

Анонимен

преди 3 години

Сега се проучват всички лобисти и провокатори... за да не могат повече да всяват паника и да рекетират обществото.

24

Анонимен

преди 3 години

До БауАми ясно, че всички са болни и умират от Ковид. Както имаше един случай на човек с отрицателен ПСР тест и постъпваш с инфаркт, умира и го пишат починал от ковид. За болници препълнени с такива болни ли ми говориш? И не се знае след като пътеката за ковид е 2000лв,още колко такива случаи има.Другата причина е липсата на доболнична помощ в България, която да спре наплива в болниците.Със задължителни ваксини и заплахи не става в една хаотична здравна система и лекари-търговци

23

Д-р Коронис Кауза

преди 3 години

Не вярвайте на тези мошеници! Ваксините за Ковид ще доведат до вълна от онкологични заболявания, гаранция!

22

Анонимен

преди 3 години

Търговците с бели престилки плашат за пари

21

Анонимен

преди 3 години

Евгеници

20

До 9

преди 3 години

Абе, не ! Пътеката е 1200 лв. от август и не е увеличавана. А едно лечение на болен от Ковид често достига и 10- 15 000 лв. Стига сте разпространявали лъжи! Проблемът е изключително сериозен! Всеки ден умират точно от този вирус над 150 души. Идете в която и да е болница и проверете! Баси и диотите! Не се свършихте, бре!

19

Анонимен

преди 3 години

В събота погребахме наша близка. Опряха я на гроба, в църквата на централните софийски гробища нямаше места за 16 дена напред. Много страшно ми се видя, докато гледах как едните ги опяват пред входа, другите вътре и почти без прекъсване се сменяха ковчези. Не си бях давала сметка за този ужас до момента.

18

Анонимен

преди 3 години

С РЕКЕТА ЗА ВАКСИНИ ПРОТИВ ГРИП НЕ УСПЯХА, СЕГА МЕДИЙНАТА КАМПАНИЯ Е МНОГО ПО-ДОБРА

17

Анонимен

преди 3 години

Вярвам че коронавируса не е възникнал просто така...