90

питане !

преди 3 години

След като ЕС и еди кои си , преименуваха Македония , на СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ , да не се сетят и нас да ни прекръстят , на ЮЖНА БЪЛГАРИЯ ?СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ , И ЮЖНА БЪЛГАРИЯ ,.. кой ли пък ни пита за нещо !

89

Много прост въпрос

преди 3 години

От както сме в ЕС и НАТО , кой се е съобразявал поне за едно нещо с България ?Явно , от изключителното НЕГРАМОТНО ПОЛИТИЧЕСКО ФИАСКО НА Бг -ПОЛИТИТИЦИ И УПРАВНИЦИ !

88

Какво толкова?

преди 3 години

Великите сърбо-македонсци само да кажат че са сръбски фракенщайнчета и да ходят където си искат! Няма да им пречим да ги разберат в европа какви са!

87

Деян

преди 3 години

Е,вярно е,че с македонците сме един народ,две държави,нещо като Северна Корея и Южна Корея.Те са Северната.Няма разбирателство между нас.

86

Кънчо Мисирков

преди 3 години

Дрънкаме глупости,дори и сега проф.Овчаров каза,че Климент Охридски отишъл в Охрид от Плиска. Ако ми покаже и докаже достоверен документ за това ще го призная за гений.Царе сме да си измисляме глупости и го приемаме за истинска история.Едва ли сме открили GPS запис с маршрита на движение на К.Охридски.

85

Анонимен

преди 3 години

от сръбските промивки със щампа маке ми дойде до гуша! Какво искат да правят ! Където искат да ходят!Кухата си същност не могат да скрият!

84

Фригидна кууучка

преди 3 години

Ще цитирам френския президент:размерът на СРЕДНИЯ пръст на Зайо Байо има значение...Бий за да те уважават!!!

83

ДДРОнег

преди 3 години

Вярно, че сме един народ с "македонците", но ми се струва, че водим много мека политика !!!Винаги сме страдали от качествени политици !!!Трябва да се тръби, че съвременната "македонска" нация е измислена от коминтерна и комунистите, че са Българи и че са избивани, че са Българи, с меки думи няма да се заличат комуноидните зверства над нашия народ в географска област Македония !!!

82

Деян

преди 3 години

Браво на тази министърка!!

81

Даа!

преди 3 години

До до фактитеДа , ама кой назначава концлерите в Германия , и Премиерите на Англия ?Има и друго , че новият фаворит в ЕС вече ще е Франция / според западни спецове / , защото има собствена армия , подводници и др. военни прдимства пред Германия , която пък няма собствена армия , и от щатите искат да прехвърлят американските войници в България ...

80

Анонимен

преди 3 години

Ами може и да станат член.Нали се трепят с всички сили за това.Но много им се иска хем да станат член, хем да продължат да си мразят както са свикнали. Те ако я нямаше омразата да ги държи живи ще изпукясат.Прав им път. ЕС ще се нагледа какво значи фашизъм, че от ВСВ го бяха позабравили.

79

до фактите

преди 3 години

Както знаем , в Бг има чужда намеса , така че нашите политици '' държавници'' , ще бъдат ПРИНУДЕНИ да гласуват ЗА !-------------Не е изключено, Но, Франция и Германия не изгарят от желание да пуснат марсианците в пакет с албанците у ЕС!Виж, Щатите са на друго мнение..., но те преследват личните си интереси в Европа.Та, не е изключено в случая Франция и Германя да нъ използват като инструмент, за да блокират членството на Македония и Албания в ЕС.

78

Нено

преди 3 години

Да си върнат името БЮРМ! Най-им прилича.Или заедно със Сърбия,да се обединят под името Югославия! Тези живеят още в средновековието.

77

Анонимен

преди 3 години

обаче много *** кефи тая, единствена тя и оная земеделката стават...

76

Анонимен

преди 3 години

какво ни занимавате вече сте с тези битови сменете темата

75

Фактите !

преди 3 години

Както знаем , в Бг има чужда намеса , така че нашите политици '' държавници'' , ще бъдат ПРИНУДЕНИ да гласуват ЗА !Повече приказки , на пазарЯ.НАЗДРАВЕ , Македония ще стане член , защото иначе ще отидат при руснаците , КОЛКО Е ПРОСТО , Уотсън !!

74

бате Коко

преди 3 години

Преди години , във формат при Слави Трифонов / музикален/ , една от участничките / македонка сподели , на въпрос на Трифонов ''ЗАЩО МАКЕДОНИЯ МРАЗИ БЪЛГАРИЯ , македонското девойче каза : '' НИЕ НЕ МРАЗИМ САМО БЪЛГАРИЯ , НИЕ МРАЗИМ ВСИЧКИ'' !Как да го тълкуваме ??

73

3M

преди 3 години

Тези с вентилатора на знамето да се саморазпускат! Тази коминтерновска измислица трябва веднъж завинаги да се премахне!

72

Анонимен

преди 3 години

Не позна разбиречевСКИ=едната половина е на сърбоманското фалшиво вмродпмне-античари,другата половина е на приятелят на Борисовпроправителствените пар..цали.

71

Анонимен

преди 3 години

С това си изказване госпожа Захариева индиректно казва истината за съдбата на българското население в поварадарието ИЗВЪРШЕН Е ФИЗИЧЕСКИ И ДУХОВЕН ГЕНОЦИД!!Само ми се струва че да почиташ Тито в СМ е като да почиташ Хитлер в Израел,а израелските политици да си сложат някоя плаестинска абревиатура пред името на голяма политическа партия и в същото време да громят палестинците.В Западна и не само Европа ще се ошашавят какво чудо е това ФИРОМ-СМ!Филмът Само защото са българив ЕП да се покаже.