38

Анонимен

преди 3 години

До кадрите на СЗО и всички останали с телевизори на раменете - Нали като вие се ваксинирате, няма как да се заразите? Защо се притеснявате от неваксинираните? Ваксинирайте се по 3 пъти на ден ако искате, нямам нищо против. Това вие да държите аз да се ваксинирам е същото като това, аз да ви забранявам вие да го правите. Освен това не приемам съвети от страхливци, уплашили се от ежедневните психо-атаки на медиите. Имам си глава на раменете (не телевизор) и съм пълнолетен, така че сам решавам. ОК?

37

Анонимен

преди 3 години

Това звучи много нагло. Видяхме,че доста хора около 20-те и 30 те години умират от ковид и боледуват също. Нали уж точно те ръсеха вируса?! Точно тези може да ги накарате да се ваксинират,хората в зряла възраст,и по-старите едва ли.Какви отвратителни хора са ставали доктори през годините.

36

Анонимен

преди 3 години

Научно технически прогрес, невиждани достижения в медицината и технологиите... и какво се оказа? Едно малко създание природно скова целия свят и великите човеци се изпокриха като мишки умирайки най често от страх. А ако природата реши да се отърве наистина от двукракия вирус? Ваксината която ни трябва е против страхът в мозъка и любов в сърцето

35

Анонимен

преди 3 години

Само преди 150 години лекарите не са си миели ръцете преди операции. Разни смешни учени им говорели за едни малки микробчета и че те произвеждали болестите. Къде са, някой лекар виждал ли ги е?Учени разни спират прогреса.

34

Анонимен

преди 3 години

Тоя поне е пулмолог в час е ,има разлика от много другите професорчета ,незнам лъжа ли е но в фейсбук ,пишат че от граф Игнатиево излитат самолети които пръскат отрова над градове и села ,казват че и в Полша и Румъния е пръскано

33

Анонимен

преди 3 години

"аз болници не ползвам, така че какво ти пука?!"Е те така всички разправят....ама после ей на претъпкани болници....

32

въпрос

преди 3 години

кога Баронеса Урсула се Ваксинира, не само е в рискова група, ами и 5 деца има да се грижи за тях - първа категория за ваксина е, също Мекроновица - в много рискова група. Барозо, Юнкер, Туск - трябва да са сред първите Ваксинирани!

31

Анонимен

преди 3 години

"чистолото не го сменяме, щото е хилядолетно - още във Вавилонският Талмуд сме го заложили това число!"Аха и те така от хилядолетия таргета ви е половин милиард и все не го достигате за 5 години....ццц вие сте по-зле от социалистическите петилетни планове бе, човече!!! А може ли да кажете кога трябва да стигнете това число - АМА ФИНАЛНО, че не ми се чака 5 след 5 след 5 и така хилядолетия...както разбира пише във Вавилонският Талмуд???

30

Анонимен

преди 3 години

"Немислимо е да се пускат в обръщение ваксини, без да са преминали всички етапи, без да са публикувани данните, без световната експертна общност да си е казала думата, без да са е изчакало достатъчно време и да се проследят всички странични ефекти."Немислимо? Ангейов не мисли, той вече планира да ваксинира наред.А че няма как да се избяга от технологичните 5 години чакане за проявяване на странични ефекти е ясно. Ама опищяха орталъка как тая ваксина била готова за 1 година, не за 6 години...

29

до 26

преди 3 години

аз болници не ползвам, така че какво ти пука?!

28

до 22

преди 3 години

чистолото не го сменяме, щото е хилядолетно - още във Вавилонският Талмуд сме го заложили това число!

27

Анонимен

преди 3 години

Алманахът на Иван и Андрей съдържа изпитани през вековете суеверия за всичко и за всяка болест.Отваряй, чети вековна мъдрост и прилагай.

26

Анонимен

преди 3 години

"ти като си се ваксинирал и си защитен, то какво ти пука дали аз съм ваксиниран - риска си е за мене, ти нали си с ваксина и ще си здрав?!"Пука ми...щото претъпквате болниците, аз съм защитен САМО от 1 инфекциозно заболяване с тази ваксина (КОВИД), а НЕ срещу всички други болести, които те довеждат до болница....където умници като тебе претъпкват болницата...щото Земята е плоска! Отделно колкото повече си го развъждате тоя върус толкоз повече мутира и пак ще трябва нова ваксина....и т.н и т.н.

25

Анонимен

преди 3 години

Какво хортува тоз чиляк бре кък тъй?

24

Крисата е в Околните

преди 3 години

Това което ни казава Костов е:Ефектът от ваксината за хората под 40 години е съмнителен. ? ? ? ? Това е демонстрация че Бойко неможед сключи договор за доставка на ваксини за цялото население. А населеноето под 40 годишни до след гимназялна възраст е преобладаващото по брой, про работа заетост, по студентски принцип и по здрава.Неваксинират ли тези точно хора няма да имаме вишисти, работници, учители, лекари, полицай, войска.По-голяма предател на нови България и ГЕРБ не сме имали

23

Анонимен

преди 3 години

Ясна е работата..искат да довършат пенсионерите и подмладяване на планетата!!

22

Анонимен

преди 3 години

"Всички Трябва да се Ваксинират, до 5 години трябва 500 000 000 да е популацията на Земята!"Баце, виж сега това съм го чувал още началото на 90-те и Колата....сменете цифрата, че да изглежда ново. С този половин милиард се излагате вече над 25 години...а може и повече за хората извън източния блог...

21

първо

преди 3 години

ваксинирайте нашите Лидери в Брюксел, те трябва да се ваксинират, щото не само са важни, но и са в рискова група. Първо, Брюксел, ние простолюдието ще търпим, трябва да защитим Лидерите си на всяка цена!!

20

до 15

преди 3 години

ти като си се ваксинирал и си защитен, то какво ти пука дали аз съм ваксиниран - риска си е за мене, ти нали си с ваксина и ще си здрав?!

19

Анонимен

преди 3 години

Ваксина или смърт а