145

Анонимен

преди 3 години

Трябва да бъде публично, за да мотивира хората да даде пример-------------А кой е казал, че трябва да мотивира хората?Народът го е избрал за Президент, а не за рекламен агент на Фицер или там както се мъцка това име.Да ваксинира публично Бойко внуците си или барселонското копеуе.Всички тези хъпути имат деца и внуци - нареждат ги в шпалир - половин спринцовка на неговото, половин спринцовка на моето (в този ред) и чиста работа.

144

Анониен

преди 3 години

Да се ваксинира със Спутник V руската ***.

143

Анонимен

преди 3 години

И аз така, като президента, нека първо минат другите, аз не го бързам. След него съм. Три-четири години след него.

142

Не ме разбирате:

преди 3 години

Да си вярва всеки в каквото иска, ама закона се пише да се разбираме. И тука в цялата история стигаме до един момент дето много други хора са го усетили, че ще дойде, предсказали са го, обаче не Нострадамус - други хора, много хора, непопулярни хора: Кризата е криза на съзнанието, което отказва да приеме старите форми доказали се атропни, мъртви, лъжливи. Кришнамурти.

141

Анонимен

преди 3 години

Трябва да бъде публично, за да може да мотивира хората да даде пример!

140

българин

преди 3 години

Ха ха абе потника не бил толкова ***. Даже хитрец излезе. Американските президенти и вицепрезиденти първи ще се ваксинират да дадат пример а нашия чорап и *** най накрая щели да се ваксинират.

139

Анонимен

преди 3 години

Каква ли е причината да не иска да се ваксинира?Трябва да бъде публично, за да може да мотивира хората да даде пример!-------А кой е казал, че трябва да мотивира хората?Народът го е избрал за Президент, а не за рекламен агент на Фицер или там както се мъцка това име. Да ваксинира публично Бойко внуците си или барселонското копеуе. Всички тези к *** имат деца и внуци - нареждат ги в шпалир - половин спринцовка на неговото, половин спринцовка на моето (в този ред) и чиста работа.

138

Анонимен

преди 3 години

Ахахаха, добро оправдание за избягване на опитната ваксина!

137

Анонимен

преди 3 години

Той припомни, че от първата партида ваксини ще има само за 60 хил. човека, а желаещите от най-рисковите групи са много повече.----------------Въх, какво Алтруистично Оправдание си намери Радко Фърчилото, за да не се "боцне" с таз пустъ Ваксинъ!)))

136

истина

преди 3 години

Радев е прав. Животът на президента няма значение. Освен това е фигу рант.

135

Анонимен

преди 3 години

Много е просто - ВСЕКИ, който се опитва да го раздава ФАШИСТ, да ви принуждава да си правите експерименти със здравето ПРОТИВ ВОЛЯТА ВИ, бива извлечен от къщи и линчуван на площада ЗАЕДНО СЪС СЕМЕЙСТВОТО МУ. И нещата се подреждат.

134

Анонимен

преди 3 години

До АнонименОт полио може да се разболее всеки с тежки последици. Причината да я слагат на деца е, че те не са ваксинирани, очевидно.

133

4epa

преди 3 години

НЕ ТРЯБВА ЛИ ПАРАШУТИСТА ДА СЕ ВАКСИНИРА ПРЪВ ДА ДАДЕ ПРИМЕР- ИЛИ КАТО ГЕНЕРАЛИТЕ ВЪВ ВОИНА НА 50км ОТ ФРОНТА В БУНКЕР !!!!!!!!!!!

132

Саше

преди 3 години

А дали няма да има разлика между ваксините за Америка и България. Кой ще провери? Или ще стане като с Кока кола, нашата няма нищо общо с другата..

131

Анонимен

преди 3 години

до СимоАми той добре е обяснил защо го прави, кое те кара да мислиш, че се изпуска от ваксина?

130

Анонимен

преди 3 години

Вместо да даде пример като застане пред камерите и го ваксинират, тоя решил да дава път на дамите. Мъжкар е това, ей.

129

Симо

преди 3 години

Главнокомандващия да не би да се изпуска от инжекция? Няма нищо срамно и моето дете до три годишна възраст беше така. После стана мъж вече.

128

Анонимен

преди 3 години

Едно време Елвис са го снимали как му правят ваксина за Полио. ------- А направили ли са му ваксина за Полио или само са го снимали? Доколкото знам, тази ваксина се слага в ранна детска възраст, вече към 20 годишна възраст няма смисъл.

127

1

преди 3 години

До лекЕр,не си прав,пръв ,трябва да бъде тиквата,он не е "страхливец" ,"работи"много,даже и през почивните дни,инспектира дали фризерите за ваксините са дошли,затова трябва да бъде пръв.

126

Анонимен

преди 3 години

А вие, ВАКСЪРИТЕ, откъде знаете какво произвежда Файзър за оттатък океана и какво ви праща на вас?