70

Чакайте малко?

преди 3 години

Каква е тая ваксина? Някой доказал ли е как бори Ковида?Да не се окаже накрая, че ваксината е по-опасна от Ковида?

69

Абе?

преди 3 години

Това не е чума, не е и толкова смъртоносна болест... Чак ваксина... няма смисъл. Бийте си ги, ама по желание. Че ще се изпокараме. Да знаете.

68

Анонимен

преди 3 години

Бау, както винаги компетентен по всеки въпрос, браво, много те уважавам! Може ли да те питам само, кога преоткри и другото си аз, след, като гледа филма "Момичето от Дания" или доста преди това, смисъл кога разбра, че имаш и заден вход!? Поздрави, успех в следващите коментари, приятелче, драго!

67

Хм

преди 3 години

При тая ниска смъртност, не бих дори се замислил да си бия и една капка от каквато и да е ваксина.Аз даже не бих пил и аспирин. Аспирина е по-опасен от Кови-то.

66

Киро

преди 3 години

Недоумявам как толкова много народ си мисли, че ще ги чипират, тровят, избиват, следят и какво ли още не с тия ваксини.Опасното на ваксините, са страничните ефекти.Ако искаха да следят целият свят има къде къде по-лесни да се направи, но всеки е свободен да си вярва в каквото иска в крайна сметка

65

Мхм.

преди 3 години

Когато китайския народ се ваксинира, може да се замисля. Но ще изчакам 5-10 години, преди да пробвам. Аз не съм по хайпа. Аз се задоволявам с квото имам - имунна система.Който е хайпнат, да се ваксинира колкото си иска. Аз не съм хипстър, нито съм консуматор.Успех с експеримента, другари.Оруел, 1984

64

Бау

преди 3 години

*** не може да бъде убеден от нищо. :D Не е лесно да си гений :(

63

Гражданин

преди 3 години

Боко Тиквата трябва да последва примера, като ваксинира внуците си.

62

Анонимен

преди 3 години

Аз не вярвам нито в науката, нито на който и да е бог, всичко е измислено за контрол и промивка на мозъка, ама като гледам твоя няма на къде повече, ха, поне ваксината ще те избави от мъките ти! Успех!

61

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 77Аз вярвам на науката, вие се молите на Господ. Ще видим кой кого.:))))

60

Интересен Феномен

преди 3 години

Не е ли малко странно, как въпроса с ваксините дойде на дневен ред от самото нищо.А дори няма доказана ваксина. Това, с което се работи е продукт на 6-7 месеца.И другото интересно е, че не ЛЕКАРИ говорят за тази ваксина, а корпорации и политици...Нещо намирисва ЯКО!

59

Анонимен

преди 3 години

Ти пък като си е биеш, да не мислиш че си нормален хаха, още по добре, тъкмо такива като теб ще си заминат преждевременно, в природата няма място за наивни индивиди

58

ВъпросЧе...

преди 3 години

В Китай ще си бият ли от ваксината ви? :)))))))) А ще си бият ли подобна ваксина или изобщо, ще си бият ли каквото и да било... в Китай?

57

Анонимен

преди 3 години

До ИСТИНАТАОще по-добре, че няма да си я биеш. Колкото по-малко си биете ваксините, толкова по-добре за нормалните.

56

SS

преди 3 години

ИСКАМЕ И ТУК ТАКА.ПРЕД ОЧИТЕ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ЯСНО ДА СЕ ПОКАЖЕ ВАКСИНАТА,ПРЕД КАМЕРИТЕ ДА БЪДЕ РАЗПЕЧАТАНА И ДА СЕ ВАКСИНИРАТ НАЙ НАПРЕД ПРЕЗИДЕНТЪТ И ПРЕМИЕРА.ПОСЛЕ НИЕ.

55

ИСТИНАТА

преди 3 години

Ваксините ще направят младите стерилни.По този начин, раждаемостта ще спадне а ръста на световното население ще се забави. Положението е "Няма човек - няма проблем." и "Ние никого не сме убили". Е да, ама сте инвалидизирали милиарди, като сте ги направили неспособни да се репродуцират.Аз тази ваксина няма да си я бия. Бийте си я вие, колкото си искате.

54

Анонимен

преди 3 години

Брат вируса е много страшен, никой не е чувал за него, никой не го е виждал, ама по бтв то казаха че яко се мряло, и едни чували дадоха, мани ужас, даже и в блиц бг писаха, щом инпам казват смятай, положението е страшно

53

Анонимен

преди 3 години

До Ценна информация еВ Израел няма да има ваксинации и 5G

52

Анонимен

преди 3 години

Разбрахте ли защо забраняват празниците и семейните събирания? За да не може да видите промяната в близките си след като ги ваксинират ...ако са живи.

51

Трескаво Отчаяние

преди 3 години

Аз съм гледал едно клипче от канала на Бил Гейтс, в което обяснява как проблема със здравето ще се реши, когато повече хора се ваксинират и "започнат да раждат по-малко деца".С други думи, положението е "Няма човек, няма проблем".