67

Анонимен

преди 3 години

"Седмици наред апелирахме за такъв тип мерки, да значи мерките за взети защото тия апелирали седмици на ред, но като се обърне един ден тренда да знаем на кого да потърсим отговорността за много други неща....Значи тия апелирали, медиите апелирали лекарите и учителите апелирали вместо да си вършат работата апелирали...Какъв героизъм и какво лицемерие демек те апелирали *** никой не ги чул и се погубили животи. Хората да не са овце бе министърче. Имай малко скромност и възпитание. Не нямам думи.

66

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 52 Има си данни , проучвания , коя маска с колко процента намаля риска от заразяане , предаване на вируса Има такива с почти 100 процента , не знам дали изобщо са достъпни за потребителите А при обикновените от плат процента пада до 3-4 , особено ако и не прилепват плътно Смисълът на маските е в това - да се понижи процента на заразяване Едва ли има човек , който да мисли , че маските спират вируса и той изчезва

65

ГосТ

преди 3 години

Ако дойде Хитлер или Сталин, тиквата става пожарникар. В най добрия за него случай. Само в демокрацията може да бъде друг. Както счетоводителите и секретарките- мениджъри или продавачите на плодове и зеленчуци или кебапчета - бизнесмени.

64

ГосТ

преди 3 години

Освен това, маските в България са под всякаква критика. В повечето случаи парцали и шалчета носени под носа. Пародия. Контактите не бяха проследявани, тествани и карантинирани. Получава се така,че контактните (дори гаджета със съвместно съжителство) се разхождаха свободно. В Япония, точно това е подхода,който единствени все още удържат- реална контактна мрежа и качествени маски, които нямат нищо общо с тези тук. Повечето са със сребърни йони. Чистота и отговорност на хората.

63

Анонимен

преди 3 години

Европа се възстановява от втората вълна, ние чак сега мерките ги почваме.ББ на какъв се прави? Психически щели да се уморят, ако си стояли хората у тях. Значи не му пука за починалите?

62

Анонимен

преди 3 години

До 72 Те тук в този сайт от март до сега се изказаха 100 000 експерти и математици

61

Анонимен

преди 3 години

Каквото повикало, такова се обадило.Всичко е логично до момента... Слаби мерки = ПЛАЧЕВНИ резултати..

60

Беновска пипа

преди 3 години

Интересно защо този човек го наричате математищк? Какво е напарвил в математиката? Никъде не откривам дори една негова публикация!

59

Анонимен

преди 3 години

Военно положение на Мутафчийски докато не остане и една корона. На другия ден Мутафчийски сваля военното положение.

58

Анонимен

преди 3 години

Ако дойде Хитлер, Тиквата става фашист. Ако дойде Сталин, Тиквата става комунист. Ако дойде Байдън, Тиквата става демократ.

57

Анонимен

преди 3 години

Нека заплатите на депутатите бъдат дарени докато трае кризата.

56

Анонимен

преди 3 години

Много животи се загубиха защото болници саботираха нарочно процеса за да се героизират от една страна и да помогнат на държавата да въведе локдауна, Хем вълка сит хем агнето цяло но че хората умрели какво им пука на лекарите, министрите и депутатите, това не влиза в техния дневен ред. То и живите пиши ги умряли ако нямат хилядари, защото за напред откъде ще изкарат толкова пари колкото до сеги.

55

Анонимен

преди 3 години

СИЧКИ КИ УМРЕМ

54

народна мъдрост

преди 3 години

Ако Положението беше наистина толкова лошо, Пропагандата щеше да е излишна!или казано с други думи улиците щяха да са посипани с трупове!!

53

Анонимен

преди 3 години

Борбата е между нашите и другите комунисти. Комунистите са се разделили на 2 лагера и воюват.Старите комунисти останаха в ГЕРБ.

52

Анонимен

преди 3 години

Грешка беше вдигането в юни и свалянето на Мутафчийски. Трябваше Борисов да бъде уволнен но няма кой да го уволни.

51

ГЕРБ-БКП

преди 3 години

До Анонимен Ехо !39 коментар . Остава да се запениш ,че Тулупа от Банкя не е комунист и шайката ГЕРБ не е пълна с комунисти и комсомолски секретари ,,активисти,, на ДС, наследници на ЦК и ОК на БКП . И тут- таме за цвят ,някой песнопоец и номенклатурен кадър на БКП . Затова ставаме като конлагер . Остава да наложат и полицейски час и да пуснат шпицкоманди Айде оди се пързаляй !

50

Анонимен

преди 3 години

Банките, телевизиите и офисите за бързи кредити дали ще ги затворят

49

Анонимен

преди 3 години

И все пак маркировката е прекрасна.

48

В Затвора!

преди 3 години

И кой е виновен?? Кой, кой ,кой е виновен???????