152

Анонимен

преди 3 години

167 тоя няма как да ти отговори. Не е учил толкова. Все пак "Винету", макар и хубава книга, не се занимава ни с числа, ни с математика.Той затова пилее нашите пари за подаръци на "началниците" защото не може да схване смисъла на числата. Иначе не мога да си обясня даването на наша златна мина на "концесия" срещу една двадесет и пета от процента за нас.

151

Анонимен

преди 3 години

Защо от сутрин до вечер ни занимавате с брътвежите на психично болен човек, случайно озовал се с власт ?

150

Анонимен

преди 3 години

Само тракия да беше направил е достоен за четвърти мандат браво Борисовбсп да събори паметника на Бузлуджа и да почисти района за своя сметка само замърсяват природата

149

а сметна ли

преди 3 години

27 учители за 8 седмици

148

питанка

преди 3 години

Колко от тези 204 км. са годни за употреба и не са ремонтирани?

147

Анонимен

преди 3 години

Сега ще отчетем броят на умрелите от Коронавирус от март т.г. досега, Те са 2130 души - по 10,6 човека/км. Това е едно от " постиженията" ти за тая година. Боце, можеш ли нощем да спиш? Не се ли будиш от риданията и зова им да ги навестиш?

146

Калеко Алеко

преди 3 години

Прав е ББ, човекът има работа за вършене за разлика от тези които говорят за идеи, програми, визии и обещават "Светло бъдеще" ... Освен да преливат от пусто в празно и да оплюват и отричат всичко направено от другите, те могат само да фалират банки, да затварят европейски фондове заради корупцията си, да копаят трапове за шарани в които да погребват милиарди, и винаги след тях трябва да идва някой който да ни вади от блатото в което за поред път са ни забили ... !!!

145

Анонимен

преди 3 години

Кой за икономика, кой за здраве се бори, а шофьорчето на джипката пак ни в клин, ни в ръкав започва да повтаря за някакви си "матистрали", точно, когато държавата изнемогва от вируса и взетите от него калпави решения...

144

ОПОНЕНТ

преди 3 години

"Ще оставя манипулациите на опонентите, ние имаме работа!"---НИЕ имаме работа!В този човечец наистина живеят няколко личности!!!

143

ПРОФЕСОР ПРЪЦ

преди 3 години

НЕ Е ВАЖНО КВО СИ ПОСТРОИЛ...ВАЖНОТО Е КВО СИ ЗАДЕЛИЛ...

142

Начи

преди 3 години

Тоя се присмиваше на Станишев за качеството на частта от амт чирпан-ст Загора. В момента неговите участъци добиват същия вид като на очилатият.

141

ivailo

преди 3 години

А колко милиони откраднахте ??? Можеш ли да ги преброиш ??

140

Анонимен

преди 3 години

До КолкотоТой е вожда й той го отнася, нали имаше братиньо и го снимаха как спи с кюлчетата :)))

139

аа

преди 3 години

това е много добре, но качеството не отговаря на цената

138

русенец

преди 3 години

По 33 километра магистрали на година? Че румънците правят по 200 километра годишно.:))) Значи и с асфалта не сте напреднали. Качеството не го коментирам, то е очевидно.

137

Анонимен

преди 3 години

За цели шест години са построили само 204 км магистрали?! Значи 34 км на година. Борисов, това не е повод за гордост.

136

Ристу

преди 3 години

Браво на Баце, по 34км на година средно се пада. Юнак!

135

Анонимен

преди 3 години

Пратете тия, дето наливат бетон, да лекуват болните в Свищов и Шумен!

134

Колкото

преди 3 години

До качеството кое зависи точно от Борисов? Има си авторски, инвеститор ски, строителен и прочие надзори, има БДС ЕN стандарти, лаборатории за изпитване бол, приемателни комосии... И повече от изброените по горе стават задължителни точно по Борисовото упрвлениеНакрая Бойко виновен...?

133

Боко Тиквата

преди 3 години

Арбайт махт фрай.