187

Анонимен

преди 3 години

До 204Може да сме най отвратителната държава в света, но защо ни мразят макетата и сърбите, да не искат да станат татари ? :)))

186

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАланколу -прочети добре историята , а не да ни баламослаш тука с измишльотини!Аман от пишман историци!

185

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 159Анонимен 159 - В Македония живеят македонци които си приказват на език различен от българският.А в Гоце Делчевско и Петричко на какъв език говорят бе, майнольо. На македонски диалект. И това че говорят на него не значи че не са българи. Аз имам македонски корен от Петричко и ти още малко ще ме изкараш чуждеземец

184

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 200Гербаджиите са шофьорите на елита от БКП :)) Но ако им остане твърда позицията ще ги подкрепя, крайно време беше някой да вразуми сърбежите от Македония, даже много ги търпяхме :))

183

Анонимен

преди 3 години

Никакъв ЕС за Северна Македония,докато не спрът със интригите и подронването на авторитета на нашата държава.Също така трябва да осъзнаят какви интереси обслужат.

182

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 198До 1944 г. не са част от България, а от Югославия. Цар Борис нарушава Ниоския и Букурешкия диктати и България дължи територия и обезщетение съгласно тия "договори" измсилени от НАТО и ЕС. Гербажиите и ОП лъжат за историята ни а искат и от македонците да не лъжат.

181

Анонимен

преди 3 години

Макетата си мислеха че могат да правят каквото поискат, ами сгрешоли са :)) Има една поговорка - каквото повикало, това дошло :)))

180

Анонимен

преди 3 години

До Цайс Ако ти не им разбираш толкова по зле за теб.Аз им разбирам, а предполагам че и повечето хора им разбират все пак до 44г си е било час от България и до ден днешен се говори на българско, е да вече със Сръбски акцент ама все още БЪЛГАРСКИ.

179

Анонимен

преди 3 години

193 Днес, тук ме разсмя, много. Първо се започва преговорите, отварят и се затварят около 30 глави, та чак тoгас, ако мине yспешно, приемане. Колко сте неграмотни, трябва да ви преподава, що е ES и как Изглежда присъединяването.

178

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 193Няма да е приемат, гарантирам ти :)) Търпяхме им глупостите, сега нито паспорти, нито ЕС, да се обединяват със Сърбия, даже сърбите ще са ни благодарни :)))

177

Анонимен

преди 3 години

193 Днес, тук ме разсмя, много. Първо се започва преговорите, отварят и се затварят около 30 глави, та чак тoгас, ако мине спешно, приемане. Колко сте неграмотни, трябва да ви преподава, що е ES и как Изглежда присъединяването.

176

Анонимен

преди 3 години

185 Защото си питал само митничарки на българската граница, дали мойеш да си довлечеш парцалите в България?И съответно, си получиl отговор "не".

175

Анонимен

преди 3 години

МАКЕДОНИЯ ЩЕ БЪДЕ ПРИЕТА В ЕС ВЪПРЕКИ ПРЕТЕНЦИИТЕ НА БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО ДНЕС.

174

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЗорница имаме, даже имаме Милан, но Горан си е от сърбежите :))) Не се учудвам, били са ни васали до османците :)

173

Анонимен

преди 3 години

Тези комплексари искат македонско малцинство, представяте ли си каква наглост. Сигурно тези които висяха пред посолството за "бугарски пашоси", те са малцинството. Нагли, арогантни, фурнаджийски лопати-от президента им, който се мазни когато дойде в България, до последния промит мозък. Сега се замислям какво нещо е пропагандата и смяната на идентичност с насилие. И на пумаците им се чудя, да знаят че са българи и че са приели исляма с насилие, и все още не могат да се върнат към вярата си.

172

Анонимен

преди 3 години

Горан, Горанка си е българско име. Имаме и Зоран, Зорница, Зорка и т.н.

171

Анонимен

преди 3 години

До КатеГоран е сръбско име, няма да го гледаме щото не е сърбин, по принцип слушаме сръбска музика, нищо че ни мразят :))) Само да не останете с Горан, типично антично македонско име, дори Александър е имал приятел с това име преди 2 300 години :)))

170

Ще разберат

преди 3 години

Нищо, да загряват малко около тъч линията, докато не разберат защо не ги пускат в игра!

169

Глас народен ...

преди 3 години

Така е! Прекъсваяне на ВСЯКАКВИ ВЗАИМООТНОШЕНИЯ С МАКДЕНИЯ!Да се затворят границите. Да се поркудят всички македноски граждани. На тези,които имат двойно граждансетво, да им се даде избор - орчиане на македонското и или на българското!

168

Анонимен

преди 3 години

До На гърците им отнеГЕРБ ще ги приемат заради еврата.