54

Мен

преди 3 години

Аве смешници всички болни около мен не са си правили PCR заради опашките пред лабораториите и са със температура вече 2 седмици. Реалната цифра на болните е много ама много по-голяма. Което има и добра страна - % смъртност е много по-нисък. Но единствният начин да поемат малко дъх докторите е да се наложи карантина за 2-3 седмици иначе случаите ще продължат да нарастват.

53

Анонимен

преди 3 години

Колко са глобените за неносене на маски, колко са глобените заведения, за нарушения?

52

Анонимен

преди 3 години

Ген Мутафчииски ви предупреди още пролетта , че яко ще се умира и аз съм много радостна от това

51

Анонимен

преди 3 години

На Тиквата трите Л-таЛинейкаЛекарствоЛегло

50

Ядосан

преди 3 години

От тези калинки искам да чуя само една ВАЖНА цифра процента заразени, за последната седмица от направени ПСР тестове !!! И след това да ми разправят че сме на 16 място в Европа.... ИСТИНАТА е ние сме държавата в Европа със най малко ПСР тестове на милион население, и преди да се бият в гърдите колко сме добре нека се разходят пред болниците и да видят колко народ чака за безплатни антигени тестове.... ЗАЩОТО НЕ МОГАТ ДА СИ ПОЗВОЛЯТ ПСР... Ако се тестваха всички цифрата ще е МНОГО РАЗЛИЧНА !!!!

49

Анонимен

преди 3 години

Никакви мерки за спиране на разпространението на вируса! Никакъв анализ откъде дойде бумът на Ковид-19 през есента!

48

Анонимен

преди 3 години

Борисов спокойно може да станее завеждащ ковид19 отделение, все пак той разбира от всичко и е изкарал вируса.

47

Анонимен

преди 3 години

Добре де. Едно не ми е ясно тогава. Защо елита на нацията ни в момента заседава онлайн а децата, който би трябвало да да бъдещето на нацията са присъствено на училище, без маски по 30 в една стая, 6 часа дневно и още поне час в претъпкан градски транспорт.

46

Калеко Алеко

преди 3 години

Бат Бойко бди над нацията, като орел, а едни лешояди си правят пир по време на чума и с вдигнати юмручета блъскат по държавността за да я разбият, защото не е скроена по техен образ и подобие ... само че за такива като тях народа е казал, че тези дето копаят гроб другиму сами падат в него ... !!!

45

Анонимен

преди 3 години

Борисов е турски фашист.Заинатил се е да избие младенците на България и ги държи на фронта.Надмина всеки излямски терорист ,Борисов .Ония са страхливи и така държат децата отпреде си.Виж Орбан къв пич е,веднага затвори всички ,а ти -на фронта.

44

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен "Ген Мутафчииски ви предупреди още пролетта , че яко ще се умира" Ами той си познава най добре шефа и какви ще ги забърка , в интерес на истината ако божествения беше правил едно голамо НИЩО сега може би нямаше да сме толкоз зле.

43

Анонимен

преди 3 години

Питайте Радев за К19,той и щаба му са най-ввщи ! Питайте и Карбовски за Радев....

42

Анонимен

преди 3 години

Бойкооо,отваряй ''Арена Арменец''!Мини през махалата и обещай на всичкото ром там по 2000лв заплата за санитар,раздай им и чували.Събери с мобилизация всики пенсионирани доктори и сестри и им плащай по 5000лв заплата за доктор и 4000лв за сестра и чак тогава стигаш до линейка,лекарство и легло!П.П.Забравих камиони за чувалите да приготвиш и ред в крематориума да сложиш,че и там заплати взимат!

41

Анонимен

преди 3 години

Всяка фуражка, ако стане санитар ще облекчат лекарите, а и без това взимат бонуси за първа линия.

40

Анонимен

преди 3 години

Добре де, хубаво е наредил. Ама когато това все пак се случи, когато пак возят някого от болница на болница и му отказват прием поради липса на места, какво да прави човек? Къде да търси помощ? На Бойко ли да се обажда да се оплаква?

39

Каква е разликата

преди 3 години

дали лекар ви е изписал да пиете чай и аспирин, или сами си се сетите. Не виждам за каква липса на лекари става дума. Пък и на легла ... че вие у дома си легло нямате ли. И за всяко кихане да викате линейка ...вече трябва и психиатри да ходят с линейките да дават успокоителни на хипохондриците.

38

Уууубряя

преди 3 години

Борисов нареди...и отиде да спи до пълния шкаф!Като в казармата.,.Бегом от мене до другото дърво! Малоумниk!

37

До 23

преди 3 години

Неграмотен ,къде си тръгнал да блееш бе,хващай буквара !

36

браво

преди 3 години

Браво Бойко! За ради мързеливите лакоми лекари, не трябва да затваряш хората!Пускай и децата на училище!

35

Анонимен

преди 3 години

Тоя Крадлив глъм,сигурно щеше да включи и F-ки те в "заповедта"за превоз на тежко болни!Ама на няма ги ощеееее!