19

Ф.С.В.

преди 3 години

До програмиститеТо ако всички бяхме програмисти-Кой ще ти сглоби комп? лаптоп? нет мрежа -WIFI устройсвта? дом ? стая за да седиш на топло? тоалетна да се изпикаеш? и храна за да дремеш постоянно на програмите си?? хахахахаха Само с програмисти не става -Кравата няма кой да я дои!!!

18

Анонимен

преди 3 години

Вече и при тях започнаха съкращения. Всъщност няма програмисти, тези ИТ фирми нищо не програмират ами работят като кол-центрове по западни проекти - доработка, поддръжка, тестове, и взимаха добри пари, но вече нямат клиенти, едни от най-големите ИТ фирми в България вече съкращават хората.

17

нормално е

преди 3 години

Всички страни от източна Европа които се ориентираха към САЩ и ЕС загубиха стандарта си на живот и днес живеят в мизерия, а в България и прибалтийските републики положението е трагично. Само Белорус която остана с Русия запази стандарта си на живот и днес се смеят на санкциите на ЕС и САЩ.

16

Българин

преди 3 години

Ние българите сме невинни и невинно страдаме!

15

Тодор Живков

преди 3 години

Нали искахте банани! Що не ядете банани сега?

14

...

преди 3 години

Господ да накаже всички виновни за случващото се с Българския народ.

13

Нормално е

преди 3 години

Говоря вицове.

12

Анонимен

преди 3 години

Става въпрос за много просто и ементарно население където и да идеш по РБ Ромите са отделно.Това просто население получаваше отличен живот при социализма вкл. и жилища.Стимул за учене , умствен напредък и трудолюбие никакъв.Сега живели бедно и трябва да се трудят.Но виждаме че протести няма значи онези от Европа нещо ни лъжат..

11

Ф.С.В.

преди 3 години

Свърши ли се с тази коронакриза -много българи ще напуснат България- просто всички видяхме какво стана -Липса на подкрепа от страна на Държавата- поредният сигнал че в БГ нищо не се е променило за 32г ! Прогнозирам ще има поне 500 000 напуснали БГ!!

10

Анонимен

преди 3 години

Глупости. Аз знам един с 80 хиляди заплата дето е доволен от живота. А хората пък имат излишни и му даряват!

9

Анонимен

преди 3 години

Все се правят на бедни, ама като им звънне някой цган по талафона, имат да фъргат 20 хил през балкона.

8

Гаро

преди 3 години

Като узурпират власта,"селскостопански труженици" " улични професори"и пишман комарджии....и виждат сметката на всичко!? Не вярвайте на либерал демократи - продажници и *** на чужди интереси.

7

Истукан

преди 3 години

До АТАКИСТА още по-жалка история е коалицията ГЕРБ и патриотите.

6

До 5

преди 3 години

Поста не е ироничен, а политикански и подигравателен за пенсионерите

5

Ами, да...

преди 3 години

ПРИ 150-лв/ЗАПЛАТА ПРИ СОЦА.... НЕМА КАК ДА ИСКАШ 700-лв ПЕНСИЯ.А И ПЕНСИОННИЯ ФОНД, ВИ ГО ВКАРАХА В БЮДЖЕТА КОМУНИСТИТЕ.... ЗА ДА ГО ИЗТОЧАТ С КУФАРЧЕТАТА... ХАХАХАААСЕГА, ИСКАЙТЕ. ОТ ПОЗИТАНО ПАРИТЕ СИ.. ХАХАХААА ДА

4

М да а

преди 3 години

Смеем се но 6месеца по 50лв са си пари,

3

факт

преди 3 години

политмафията постоянно граби народа!!!

2

Анонимен

преди 3 години

E, то това е само за загрявка за това, което ни чака следващите години. Винаги може да стане по-лошо и в нашия случай ще стане!

1

Анонимен

преди 3 години

как бе,банкянското слънце обещава мед и масло,само още три мандата