114

оп

преди 3 години

Значи аз трябва да извадя 150х лв, да блъскам с десетилетия за панелка, да се гърбя, да взимам успокоителни и да търпя двойните стандарти на шефа, д-вата да ми прибира половината доходи под ф-мата на различни данъци, а Асан просто шиб@ АйшетУ, раждат си малки и отиват с каруцата където чуят, че има жилязу и кабели и трябва такива да ги поощряваме? Томас Джеферсън е казал С демокрацията е свършено, когато започнете да отнемате от хората, които работят, за да го давате на неработeщите" . Честито.

113

Естет

преди 3 години

Българските роми имат право да живеят в Германия, където трябва да му се осигурят подходящи жилища и финансова издръжка, по какъвто начин се подпомагат лица от Африка, Турция, Индия и Пакистан! Всичко това трябва да е за сметка на немските данъкоплатци!Така е честно и не е дискриминационно!

112

Анонимен

преди 3 години

Защо този етнос не си отидат в Индия или там откъдето са изпълзяли, че взаимно не се понасяме явно. Да им се даде някаква еднократна помощ да си се приберат по родните места и да се установят там и да не се връщат, разбира се.Мечти...

111

fffffffff

преди 3 години

Вие от бг патриаршията не знаете ли, че има и непобедено зло, та само истина да ми казвате на всички, така изпростели?

110

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 96Произлизат някъде уж от Индия, Бангладеш също може да се включи, но пакитата затова са се отделили навремето от Индия, щото са по малко ман*али, плюс това са мюсюлмани, което е основната причина за разцепването :))

109

Анонимен

преди 3 години

Това е просто устна забележка от кумова срама. След седмица никой няма да си спомня.

108

Анонимен

преди 3 години

Това трябва да е комплимент и чест за европейците, че ромите им идват на крака да ги обогатят културно и материално.

107

слаби адвокати

преди 3 години

България взе адекватни превентивни мерки срещу Ковид през 2012 година, като разреди струпването на новодомците.

106

Анонимен

преди 3 години

Да повишим жизнения стандарт на ромите - да ги насърчим да се 'преместят' във Европа!

105

Анонимен

преди 3 години

значи аз мога да тегля 60хиляди евро от банката за да мога да си купя апартамент като трябва да го изплащам 30 години жив умрял по 600 лева на месец а на ромите държавата им била длъжна да им усигори подходящи жилищата По този повод една цветна попръжня КЪМ на тъи нареченият съвета на европа

104

Анонимен

преди 3 години

ЮВИГИТака оформен документа на сьвета на Европа си личи предателство.Как така , ще се настанят на частен имот и ще се возят на БМВ ланец без да плащат ток и вода. Еми да внимаваме кой слагаме в тая комисия да формираме коалиция и др.

103

проф. Чалъков

преди 3 години

От мене да знаете ,ром където няма пари не стои.Ромите отиват там където има пари .Това при растенията се нарича фототропизъм или винаги се обръщат към слънцето.При ромите се нарича -Ман-г-о -тропизъм.Или където има пари за кр-аде-не ,ромите се насочват веднага натам.В европа е фрашкано с пари и там де не пищят като ощипани булки.Всички знаехме какво ще се случи ,само в Брюксел не знаели.хахаха.Празно няма ,в природата има вакуум само в космоса!

102

Анонимен

преди 3 години

Ромите са чергари и не ги свърта на едно място съвсем естествено е да мигрират.

101

fffffffff

преди 3 години

от чужбина питат бг патриаршията за всичко и тия само истина трябвало да казват, така прости, затова бг е на това дередже, че и с тур ция ми поддържат международни отношения, бог бил един и алах и той бил наш бог според тия тъппанарри, но лъжат за пари!

100

SHEFA

преди 3 години

До А,-КАТО ГИ ЖАЛИ ДА ГИ ПРИЕМЕ В БОСНА.-АЗ НЕЗНАМ ДА СЪМ ПОПРЕЧИЛ НА НЯКОЙ ОТ ЕТНОСИТЕ В БЪЛГАРИЯ ДА НЕ РАБОТИ.-ЩО НЕ БАЧКАТ БЕ?-ИСТИНАТА-МЪРЗИ ГИ.-И ЗАТОВА ИДВАТ В БРЮКСЕЛ ДА СЕ РЕГИСТРИРАТ-АМА СЕ УСЕТИХА КЪСНООООО-И СА ГИ Е ЯД.

99

Анонимен

преди 3 години

Жал ми е за жертвите във Франция и Австрия , но като чета изказването на тази кака Дуня ми става ясно , че меките китки винаги ще си останат такива .

98

Анонимен

преди 3 години

Ееей, ама нагли лицемери са тия западняци. Значи ние не сме могли да интегрираме ромите. А вие успяхте ли да интегрирате турците, арабите и всичките джихадисти? Защото те имат същия манталитет като ромите. А ЕС означава свободно предвижване на хора и капитал. Така че ромите са свободни да пътуват, където си искат в ЕС. Никой не ги кара насила!

97

Анонимен

преди 3 години

чакайте сега ромите доколкото знам са едни от най-крупните и големи инвеститори в недвижимо имущество в българия.притежават имоти,за които някои царски фамилии в европа могат да мечтаят.огромни чисто нови жилищни кооперации в центъра на пловдив са притежание на ромски бизнесмени,не къщи а палати за милиони притежават ромите в цели градове и села в българия-софия,ихтиман,самоков,кюстендил,видин...и то не в ромски махали,а в елитни квартали на тези градове...

96

АнонимеН

преди 3 години

АБСОЛЮТНА ДЕМАГОГИЯ)!!КОГАТО СИ НАПРАВИХА КАТУН ВЪВ ФРАНЦИЯ ВЕДНАГА ИМ ГО БУТНАХА :DОБАЧЕ АКО Е В БЪЛГАРИЯ ТОВА БИЛО НЕДОПУСТИМО!ТАЯ НЕ СМЕЕ ДА ГОВОРИ ТАКА КОГАТО Е ЗА ФРАНЦИЯ НО ЗА БЪЛГАРИЯ ГО ПРАВИ ЩОТО СМЕ НИКОЙ В ЕС!

95

fffffffff

преди 3 години

кво ми триете за цвъ цвъ със сменената самоличност?