9

nnn

преди 3 години

За съжаление няма здравеопазване отдавна и сега така ясно си пролича.Хаос, липса на координация, липса на правила и нечовечност, какво да очакваме!? Дано Бог ни пази!

8

Анонимен

преди 3 години

Има лекари ама няма кой да ги организира, слаба логистична дейност от страна на министерството, сега като ги натоварят и със още отделения и ще пристигат след 24 часа. Няма как хем да е пандемия и хем министъра да чака всичко да си върви по старому.

7

До 3

преди 3 години

При положение, че вместо да работиш, пишеш коментари, не си позволявай да говориш за хора, които дават 24 часови дежурства и нямат време вода да пият!Щото вие се "издушихте" с тия маски, а те стоят прави 7 часа за операция, часове в предпазен костюм и дни в писане на бюрократични листчета на НЗОК

6

:)

преди 3 години

Държава, в която Алибегов-ци решават кое как да е, не я чака нищо добро!

5

Анонимен

преди 3 години

Абе ние имаме и самолети на картинка,ако е въпросът,ако от туй?Така е когато те управлява неграмотна мутра и армия от калинки!

4

Рашън куийн

преди 3 години

Като нема лекари, яжте пасти!

3

Анонимен

преди 3 години

Изпуснаха кризата заради закъснелите мерки на Тиквиньо. Направиха ни по шведи от шведите, но ние нямаме тяхната здравна система. Все повече хора ще се убеждават, че вирус има и този вирус не е като сезонен грип. Дума на генерала вече не се дава, но за сметка на това Мангъра е всяка седмица по телевизиите. Слушаите Мангъра..вирус няма..нали така ?

2

Анонимен

преди 3 години

Вече май не казват с колко е намаляла смъртността спрямо предходни години и защо? Заради плановите операции ,лекарски грешки...?

1

Анонимен

преди 3 години

Още не сте във война.Щом не е обявено извънредно положение