23

баба мара

преди 3 години

сега приоритет на света е борбата с вируса които го пуснаха янките въоръжаванетона човечеството не може да бъде приоритет освен печалбите на ам впк категоричносъм против членството на българия в нато разполагането на бази в родината мии конфликти с русия има голяма база в турция там да се разполагат и от там да ниохраняват

22

Ах, котьо

преди 3 години

Аз си взех ваучер от Била да бъда първия пилот на новите-стари F-16 стоманени, непоклатими, жестоки машини за убиване. Ще таксувам като таксиджия на летателен пунк всеки, който иска едно кръгче.

21

Барба Ганьос

преди 3 години

Така се управляват колонии.Никой не ви иска думата,а нарежда какво да правите.Другото е театрален спектакъл,абсолютно ненужен.

20

Анонимен

преди 3 години

Давме 2 млрд за да станем предна фронтова линия и пушечно месо на НАТО. Сега над главите ще се насочат хипер звукови ракети които летят5 пъти скоростта на звука преди пилота да си тури памперса и ракетата ще ни баталяса 60 пъти, а тя няма да е една ракета. От някой дето му работят кръчмите по време на пандемия акъл за самолети не щем. Пишете на ЕП и СЗО че кръчмите работят, а навън със маски.

19

МАРИНА БИЛЧЕВА

преди 3 години

ХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХА

18

Българин

преди 3 години

До ПатриотКонтролния е за петолъчниците като тебе, а на роднините ти - сметката за куршума! Понял блядостанецо!

17

Анонимен

преди 3 години

Тоя до Бойко отначало ми заприлича на Роналд Рейгън!

16

Анонимен

преди 3 години

Самолетите F-16 важна стъпка в подкупването на САЩ да не извади компромати срещу правителството!

15

Анонимен

преди 3 години

Къде е придобиването на изтребители F-16 Block 70? Дай да ги видим.Вън чуждите войски от България!

14

Анонимен

преди 3 години

важна стъка за изграждае на музей на изтребителите от 70-те напълване гушките на краварчетата да не останат гладни с горе долу 5 милиардана българина това му се полага - той си го е заслужил като е доказал де.би.лизма си всеки гле да яхне такива *** като българите - честитоа банани валялоа истински млечни подукти и колбаси няма да има даже на нова годинадерзайте братя - първата африканска колония в европа след като африка отхвърли колониализма - обричате децата си на слугинаж

13

Анонимен

преди 3 години

И договор за американски централи са му пробутали

12

Анонимен

преди 3 години

Този *** фалира държавата.Навел се е и е смъкнал *** на американските му господари без грам достойнство, не че някога е имал такова. Шоферче на СИК, бай Тошо и сега пак го играе шофьор.Зароби държавата и явно го кара - след мен и потоп.

11

Анонимен

преди 3 години

Само че за самолетите се иска много акъл а той често липсва на "територията"!

10

Анонимен

преди 3 години

Глупост е, че 8 или 16 самолета за които нямаме нито въоръжение нито обучени пилоти могат да ни опазят. Тази модификация 70 къде е тествана Преди да се създаде нещо то трябва да има прототип, който да е тестван и да се знае дали работи Купихме нещо което не знаем дали работи. Вие ще си купите ли кола например със не знам си какъв мотор ако никога не сте я виждали ?

9

Осведомен

преди 3 години

Значи такааааа...... Пари за самолети има, пари за язовири, училища и медицинска апаратура в общинските болници - НЯМА. Пари за авиационна сигурност е налична, но пък няма за детски надбавки, за училищна литература, за общински диспансери и лечение на деца както и инвитро процедури.Пари няма и за тежки операции, но се налага да цъкаме СМС-и за лечение в чужбина и да се надяваме, че ще се оправят нещата с Българска коледа и др. мероприятия ??

8

...

преди 3 години

А кога ще купите пилоти да ги карат?

7

Анонимен

преди 3 години

На гол тумбак чифте Пищови,че и нашата работа такава!Ама нали трябва да си купи индулгенция крадеца!

6

Анонимен

преди 3 години

Тикво, вземай държавни борчове и "купувай" бoклyци за да се задържиш на власт колкото се може по-дълго.

5

Анонимен

преди 3 години

Мани, мани тиквата и от самолети взе да разбира остава само да му сглобят един дървен и да го подкара из полето вместо Жипката

4

Анонимен

преди 3 години

Егати модернизацията със изтребители от 70-те години.