55

Леко грипче!?

преди 3 години

Днес умрелите са 10% спрямо оздравелите за деня, миналия ден бяха 2%, а по миналия 60%. Леко грипче викат!?

54

ТИЯ МАЙ ИСКАТ

преди 3 години

народа накрая да ги подгони със сопите

53

Т.Шак

преди 3 години

До Да се уплашим!Смятам да поема този риск. Маски не нося.

52

СЛЕД НАС ПОТОП

преди 3 години

това е девиза на ГЕРБО-ПАТРИОТАРИТЕ

51

ОСТАВКА БЕ ТУЛУП

преди 3 години

Всеки изминал ден ставаш в се по-вреден за страната

50

Анонимен

преди 3 години

Тиктака lockdowna, пъзльото ще трябва да се престраши.

49

ОН СЕ Е САМОИЗОЛИРАЛ

преди 3 години

в джипката. Нали все пак НЯКОЙ трябва да управлява. ....По върхове и чукари няма КОВИД. Жертва се ТИКВАТА на ползу роду

48

Да се уплашим!

преди 3 години

Изхода от едно заболяване е оздравяване или смърт! Много слаби математици в тази държава - никой ще да сметне, какво е съотношението между оздравелите(17153) диагностицирани с covid и умрелите(1008)! Умрелите са 6% от хората диагностицирани с covid. Казват, че имало и много недиагностицирани и ако се смятат и те, това сваляло процента смъртност. Вие обаче да си знаете - излезете ли с положителен PCR, риска да умрете в тази категория е 6%!

47

Мдам...

преди 3 години

До 54Цяла Европа си пати, че не въведе шведския модел. Виж ги сега шведите - може да имат някакви заразени, но почти никой не умира - по 1-2 дневно, а не по 22. Техните училища отвориха още на 20 август и всичко им е наред.

46

БОКОВИД-2020

преди 3 години

е още по-опасно заболяване. Не само ТИКВАТА боледува, много са гербозаразаните

45

Анонимен

преди 3 години

Румънците пратиха деца и ученици да учат онлайн.Ние понеже сме най-големите умници на света ще продължим да ги пращаме м студените класни стаи и аудитории да настиват и разнасят ковид и всякакви грипове.През април шофьорът на джипката гордо се изцепваше - Аз спасявам животи!Я да видим сега дали ще спасява животи, когато единствено го интересува да спасява себе си!

44

Рушофилски трол

преди 3 години

Имаме ваксина за шАп......ДрОгаре.

43

Анонимен

преди 3 години

Светът какъвто го познаваме няма абсолютно нищо общо с това,което е било преди 120-130 години.Само си представете-не е имало смарт телефони,не е имало таблети,компютри,интернет,дори електропреносна мрежа,хората са използвали свещи и газови лампи за осветление,печки на дърва и не са имали хладилници.За комуникация са се ползвали вестниците.И въпреки този гигантски и страшно бърз 120годишен скок(прашинка време от 4-8милионната човешка история) интелекта на човека си остава горе-долу на същото ниво

42

Анонимен

преди 3 години

Както е казано "простнарод пропаднала държава" В този сезон започват да действат грипните заболявания и е съвсем нормално да има болни но не са всички от ковид а малък процент но заради ковид финансирането на болниците ще се появят на хиляда а сто хиляди болни от ковид19. И как тестват за ковид като лекари казаха, че симптомите на ковид и грип са еднакви ?

41

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 3 години

Глупави страховеВ момента говори паниката на стадотоЕй затова нищо хубаво не ни се случва - поддаваме се на истерията при първия по-сериозен напънНяма нужда от маски и затваряне на нищо

40

Анонимен

преди 3 години

Спокойно може да се направи вече реален филм.Като онея,които ги гледах в киното. Няколко лоши хора правят нещо лошо ,което засяга целия свят... Но къде са сега Супермен, Брад Пит , Брус, Хълк, че да ни спасят

39

ДВЕПМ

преди 3 години

И 3000 лв да направят глобите, пак няма да ги платя!

38

ДВЕПМ

преди 3 години

Малко са 1 МВ заразени. Само 25%. Докато не станат поне 70%, няма да се отървем от тази глупава истерия.Сваляйте маските! Спасете България от глупостта, нерешителността, безочието, фалшивата загриженост уж за нашето здраве!

37

МОЛки

преди 3 години

Нали скоро имаше статия за тарикатите българи, коиот за пред охраната на входовете на моловете слагат маска и после я махат.Тарикати ли? Скоро ще има: ти-ри-ри-рам.

36

ПРОФЕСОР ПРЪЦ

преди 3 години

НЕМА СТРАШНО...БЕЗ ПАНИКА...ЩЕ ОТВОРИМ СПОРТНИТЕ ЗАЛИ ...АРЕНА АРМЕЕЦ ...И ЩЕ ЛЕКУВАМЕ БОЛНИТЕ ТАМ НА ПОХОДНИ ЛЕГЛА....Е --- БЕЗ ДОКТОРИ И БЕЗ ЛЕКАРСТВА НО ВСЕ ПАК НЕМА ПЪЛНО ЩАСТИЕ....