19

Анонимен

преди 3 години

Всички сте съгласни че от мира по-хубаво няма, но когато трябва да се отдаде всекиму заслуженото се извъртате като фурнажийска лопата.

18

Анонимен

преди 3 години

От къде накъде ... Преди този човек да поеме управлението на Турция, страната беше зле почти колкото българия във всяко едно отношение. Сега?! Направи от Турция регионална сила, на път да я превърне в глобална. ЕС му джафка, тоя им тегли мутка пайна! САЩ ръмжи, той си го прехвърля от единия в другия крачоол. Русия му се тежкари и след няколко шамара изчезва в бърлогата си ръмжейки ... А *** какво прави през това време?!

17

Анонимен

преди 3 години

До АнонимеНВ Кърджали над 60% от населението са българи,това,че там живеят само турци е мит и лъжа. Не знам кой пробутва лъжата,че там живеят само турци,но това е лъжа,факт.

16

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 3 години

Ердоган Винаги Печели,Тия Русия, Франция , САЩ - тия са гола -водаХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

15

Анонимен

преди 3 години

Мирът се постига трудно и още по-трудно се задържа, но от мира по-хубаво няма!За това да БЛАГОДАРИМ на нашият дълновиден ръководител, господин Генерал Бойко Борисов за миролюбивата външна политика!ЦЯЛАТА НАЦИЯ ВИ БЛАГОДАРИ ОТ СЪРЦЕ ГОСПОДИН ГЕНЕРАЛ (ИСТИНСКИ) БОРИСОВ!

14

АнонимеН

преди 3 години

УТРЕ ЕРДОГАН ЩЕ АНЕКСИРА КЪРДЖАЛИ ЩОТО БИЛ НАСЕЛЕН ПРЕДИМНО С ТУРЦИИ НИЕ БЪЛГАРИТЕ ЩЕ ТРЯБВА ДА СИ МЪЛЧИМ И ДА НЕ НАПРАВИМ НИЩО Е НЯМА ДА СТАНЕ!

13

Анонимен

преди 3 години

Ще дойде ден, и османските кучeта ще бъдат натикани там, от където изпълзяха преди векове.

12

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 3 години

Русия, Франция , САЩ - подкрепят Армения ,Ердоган Подкрепя Азарбейджан,И Армения Капитулира и Фалира ХА-ХА-ХА-ХААААААААААЗагубите на Армения са - Военна Техника за над 2 Милиарда Долара , 9 000 Войници,И Половината Карабах,Боя Продължава ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

11

Анонимен

преди 3 години

"Ние ще бъдем на страната на справедливостта", щодчерта още той.Само ще кажа, че справедлив изход не е имала никоя война! НИКОЯ!Мирът се постига трудно и още по-трудно се задържа, но от мира по-хубаво няма!

10

Анонимен

преди 3 години

Абе ти правиш кървави войни,ама не с турски жертви и не на турска земя,а с арменци,азърбайджанци,тюркменистанци,сирийци и други,като им устройваш кланета помежду им и като ги караш да се избиват помежду си заради Турция,от какъв зор?От какъв зор,питам?Когато кюрдите на турска земя се бутуваха ,с хляб и мед ли ги посрещаше или с куршуми?Не се меси в чужди държави,не е твоя работа,а и 150 000 арменеца в тяхната си автономна област,са капка в морето,с какво ти пречат?

9

Стандарти

преди 3 години

Косово бе отнето от Сърбия,защото било населено предимно с албанци.Нагорни Карабах е населен с арменци,но не е признат за независима странаи не е отнет от формалната принадлежност към Азербайджан.Защо така?Турция подкрепя Косово и Азербайджан,но не дава да подкрепят НагорниКарабах.Двоен ислямски стандарт.

8

АнонимеН

преди 3 години

ВСЯКА ДЪРЖАВА КОЯТО АНЕКСИРА ТЕРИТОРИЯ ОТ ДРУГА ДЪРЖАВА РЕАЛНО И ОБЯВЯВА ВОЙНА!!!----------------НЕ МИ ДРЕМЕ НИТО ЗА АРМЕНИЯ НИТО ЗА АЗЕРБЕЙДЖАНДА СЕ ТРЕПАТ ТОВА Е ПРАВИЛНОТО! ЩОМ ИСКАШ ЧУЖДА ЗЕМЯ ТРЯБВА ДА СЕ БИЕШ ЗА НЕЯ!!!НОМЕРАТА С АНЕКСИРАМ ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ БЕЗ ВОЙНА НЕМИНАВАТ!

7

Анонимен

преди 3 години

Полумесеца и кръста в битка за пореден път.Турция не може да храни два милиона емигранти вечно ;) Това съм го писъл де .Ще има голям комфликт и си мисля че той ще е на наша територия .Защо никой не говори за тази заплаха ? То е ясно че два милиона гърла никоя държава не мой да изхрани .Вместо да се реши проблема се замита и ще стане боя .

6

Fatih Sultan Mehmet

преди 3 години

Да си турчин е трудно, светът ще се бие срещу теб! Да не си турчин е още по-трудно, турчинът ше излезе насреща ти- Фатих султан Мехмет II. Ние знаем, че сме на страната на правдата, но Нанев че всички тези изброени нямат Аллах на тяхна страна. Това ще доведе плана им до провал. Така че, нека държат за долапите. Накрая Карабах ще бъде поделен както искат, но те под земята, азерите - над.

5

замислен

преди 3 години

Ердоган има сериозни проблеми с поведението си, но в случая е изключително прав. Става дума за признати от ООН азерски земи, които са окупирани от Армения. И който не е бил прецакван от арменец то той не е наясно какво подмолно племе са.

4

Анонимен

преди 3 години

Ердоган изненадан ли е? Нормално е Русия, САЩ и Франция да подкрепят Армения в битката им срещу Сатаната и сатанинската секта исляма.

3

Анонимен

преди 3 години

Айде , стига с тоя Ердоган, бе!

2

Сатира

преди 3 години

Фанатика отново произнесе тежката си дума, а лирата продължава да пада и пада..!

1

Анонимен

преди 3 години

Е И?